Afrodansker Reviews 2

3.8

1. Wildlife Park
  2. Cultural Tours Provider

Written by the company

Afrodansker Travels arrangerer rejser til det afrikanske kontinent med fokus på autentiske oplevelser og kulturel forståelse. Vi skaber rejser for dig, der ønsker mere end klassisk turisme, og som vil opleve Afrika med indsigt, nærvær og respekt for lokale kulturer og fællesskaber. Vores rejser er udviklet i tæt samarbejde med lokale guider, samarbejdspartnere og lokalsamfund. Det sikrer, at oplevelserne er ægte, ansvarlige og giver værdi både for de rejsende og de steder, vi besøger. Hos Afrodansker Travels tror vi på, at rejser kan bygge bro mellem mennesker og kulturer og skabe større forståelse for verden. Afrodansker Travels henvender sig til både enkeltpersoner og grupper, der ønsker trygge og veltilrettelagte rejser, hvor kvalitet, fællesskab og indhold er i centrum. Vi arrangerer blandt andet kulturelle rundrejser, grupperejser, retreats, events og skræddersyede rejseoplevelser. Vores tilgang er personlig, inkluderende og professionel. Uanset om du har rødder på det afrikanske kontinent eller blot en nysgerrighed og interesse for Afrika, er du velkommen hos os. Med Afrodansker Travels rejser du ikke kun til nye destinationer, men tættere på mennesker, historier og nye perspektiver.

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Et smukt gensyn med Uganda

Jeg har været i Uganda før, og troede egentlig, at jeg vidste, hvad landet havde at byde på. Alligevel formåede rejsen med Mary og Afrodansker Travels at overraske mig på måder, jeg ikke havde forventet.
Der var en særlig ro over hele rejsen. En fornemmelse af, at tingene var i trygge hænder, også når planer ændrede sig undervejs. Mary har en evne til at skabe overblik uden at dominere, og det gav plads til, at oplevelserne kunne udfolde sig naturligt.
Uganda blev ikke præsenteret som en destination, men som et levende sted med mennesker, relationer og historier. De møder, vi havde, føltes oprigtige og respektfulde, og det var tydeligt, at samarbejdet med lokale guider og fællesskaber bygger på tillid og langvarige relationer.
Selvom jeg havde en fornemmelse af landet på forhånd, gav denne rejse mig nye perspektiver og en dybere forståelse. Det siger noget om Marys tilgang og om Afrodansker Travels’ måde at skabe rejser, der rækker ud over det sædvanlige.
Uganda blev – endnu en gang – mere end en rejse!

December 15, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

En rejseoplevelse ud over det sædvanlige

At rejse med Afrodansker Travels – og særligt med Mary – er noget helt særligt. Fra første øjeblik mærker man en dyb tryghed i hendes selskab. Hun har en ro, en professionalisme og en nærværende måde at være på, der gør, at man kan læne sig tilbage og bare nyde rejsen, velvidende at alt er i de bedste hænder.

Vi var en stor gruppe afsted med forskellige sideløbende planer, behov og ønsker, og alligevel havde Mary fuldstændig styr på det hele. Hun formåede at skabe overblik, koordinere på tværs og sikre, at alle ikke bare fik en oplevelse udover det sædvanlige.

Mary går virkelig den ekstra mil. Ikke kun i det store overblik, hvor hele rejsen er gennemtænkt og veltilrettelagt, men også i de helt små detaljer, som gør oplevelsen personlig og meningsfuld. Hvis der opstår en udfordring – stor eller lille – løser hun den imponerende hurtigt og med et smil. Man føler sig set, passet på og prioriteret hele vejen igennem.

Det, der gør Afrodansker Travels unikt, er Marys kulturelle indblik og hendes stærke lokale forankring. Det åbner døre til oplevelser, man aldrig ville få på egen hånd. Man møder mennesker, historier og steder på en måde, der er autentisk, respektfuld og dybt berigende. Det er rejser, der bygger bro mellem kulturer – præcis som Afrodansker Travels selv beskriver det – og man mærker tydeligt, at samarbejdet med lokale guider og lokalsamfund ikke bare er et slogan, men en reel del af oplevelsen.

Hvis man ønsker en rejse, hvor tryghed, kvalitet, fællesskab og kulturel forståelse går hånd i hånd, så er Afrodansker Travels et oplagt valg. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – og jeg ville til enhver tid rejse med Mary igen.

December 10, 2025
Unprompted review