Enorm teleurgesteld in deze webshop. Meer dan een week na besteldatum had ik nog niets gehoord of ontvangen, dus zelf er maar achteraan gebeld. Een van de artikelen bleek niet op voorraad en het was... See more
See what reviewers are saying
Ik had natuurlijk de reviews moeten lezen voor ik iets bestelde bij Agrishop. Ik wacht nu al twee weken op de bestelling in plaats van de gesuggereerde twee dagen. Nog steeds niets ontvangen dus, all... See more
Zeer slechte service bestelling gedaan ontbrak een klein onderdeeltje zou ik m’n hele vogelkooi weer uit elkaar moeten schroeven . Heel ver werk voor een heel klein onderdeel wat ontbrak! 0000 servic... See more
Sneller dan dit kan haast niet. Ik heb de bestelling afgelopen zaterdag gedaan en betaald en vandaag was het pakket al geleverd door DPD. Ik was niet thuis en het pakket was netjes bij de voordeur afg... See more
Zero contact
Zero contact, zero track en trace....
Ik vermoed dat ik mijn geld kwijt ben.
Had ik maar eerst reviews bekeken zoals ik meestal doe.
Deze webshop zou gedwongen moeten stoppen.
Wat lange levertijd, maar tevreden over producten
Ik schrok een beetje van de revieuws hier, maar gelukkig blijken het degelijke producten te zijn. Mijn katje ontsnapt niet meer uit de achtertuin en montage ging prima. 9000V 0.4J gekozen ivm langharige kat. Die isolatieoogjes, gewoon met 4mm boortje voorboren en je draait ze niet zomaar kapot, of draai ze op het metaal aan met een tang.
Levertijden zijn wel een bezwaar, werd uit een warenhuis in Duitsland verzonden, en het duurt een week voordat ze echt beginnen met de bestelling lijkt het.
Bsstelling was compleet en heb dus hun servicedesk niet nodig gehad. Ik geef toch maar 4 sterren, dat zou ik tenminste gegeven hebben als ik de andere revieuws hiet niet had gelezen.
Très bon prix et expédition super…
Très bon prix et expédition super rapide.
parfait! Merci
Product nooit geleverd
Product nooit geleverd. Reageren niet meer op emails en komen niet met een oplossing.
Laatste mail 2 weken geleden gestuurd.
Bestelling maand geleden.
Niets gekregen en onvriendelijke en…
Niets gekregen en onvriendelijke en niet meewerkend personeel als je dan belt waar je bestelling blijft
Levertijden ramp
Zoals meerdere mensen hebben aangegeven klopt er niets van de levertijden en duurt het minimaal een week voordat je het in huis hebt. Ervaren met meerdere bestelling.
Producten zijn verder goed, maar snelheid is niet hun ding.
Producten prima.levertijden aangegeven…
Producten prima.levertijden aangegeven op website klopt niks van.wacht nu al meer dan week.echt ramp
De levertijd van 1 a 2 werkdagen is een…
De levertijd van 1 a 2 werkdagen is een lokkertje. Duurt zeker een week tot anderhalve week eer er wat wordt geleverd. Klantenservice gebeld waar mijn pakket blijft. Kreeg als antwoord ja dat weet ik niet zo goed. Dit is nu de 2e keer dat ik daar wat bestel. 3e keer gaat niet meer gebeuren.
Levertijd op de website 1 tot 2…
Levertijd op de website 1 tot 2 werkdagen klopt niet. Zo te lezen hebben veel mensen hier dezelfde ervaring mee en doet agrishop hier helemaal niets aan.
Goedkope china troep
Goedkope china troep, 6 jaar geleden lint besteld, alles is af, doorgebrand, gebroken. Isolatoren waarvan de plastic moertjes snel doordraaien. Waardeloze kwaliteit. Nu toch maar voor Gallagher.
Levertijden kloppen niet!!!
De producten vind ik prima en de prijs is ook goed. Echter zijn de genoemde levertijden op de website een lokkertje. Ik heb vrijwel nooit de 1 - 2 werkdagen gehaald, nu weer een bestelling die er meer dan een week over doet terwijl ik de producten dit weekend wilde gebruiken. Ik baal daar erg van. Ik heb hier meerdere bestellingen gedaan en dit is vaker voorgevallen. Ook is de klantenservice slecht bereikbaar, meerdere keren erg lang aan in de wacht gestaan voordat ik iemand aan de lijn kreeg.
Stroomkast is nergens te bekennen. 1 a 2 werkdagen?? Maak er maar gerust 3 weken van
Eerste keer een batterij voor de stroomkast besteld. Nooit binnengekomen terwijl agrishop beweerde dat t op de post zat. Uiteindelijk wel geld terug gekregen en nog 1 keer op goed vertrouwen een nieuwe complete stroomkast besteld. 1a2 werkdagen stond er.
We zijn nu een week verder en geen stroomkast. Gebeld en mevrouw die opnam zei ja.. we hebben t nou eenmaal druk. Pardon?? Jullie geven 1a 2 werkdagen aan dan verwacht ik dat stukje service ook. Nu zit ik met de penarie want stroom op een omheining is onmisbaar.
Mevrouw kon ook niet aangeven hoelang t nog zou duren . Ik zou graag het bedrag wederom teruggestort krijgen zodat ik ergens anders een stroomkast kan gaan halen. Geloof me liever een paar 10tjes meer en goede service dan mooie prijzen en valse beloftes.
Levertijd duurt heel lang
Levertijd duurt heel lang. Beloofde 2 werkdagen is nog nooit gehaald bij mij. Track en trace die ze beloven krijg je ook niet. Ik wacht nu al 2 weken op bestelling. Geduld is een schone zaak bij Agrishop.nl
verzending nog steeds niet binnen!
nog steeds niet geleverd na 3 weken!
Hier alleen wat bestellen als je heel heel veel geduld heb.
Hier niets bestellen.
Komen hun beloftes niet na,op de site staat snelle levering maar dat is een foutje en moet zijn meest trage levering ooit.
5 dagen geleden een bestelling geplaatst AW: Re: Hartelijk dank voor uw bestelling! [T-A94MZR3OM0-56]
En het is nog niets eens verzonden🤡🤡🤡
Slechte service!
De kwaliteit van de paaltjes is ok. Geen bijzonderheden en verwacht er geen wonderen van.
Hetgeen wat waardeloos is, heeft te maken met de service. Het product zou binnen twee dagen verstuurd worden is is uiteindelijk 2 weken onderweg geweest! Kansloos.
Men wilde de order niet meer annuleren en crediteren, ook al was de verzending nog niet aangemeld en geregeld. Ik moet er nu mijn eigen probleem van maken om dit terug te sturen. De enige manier om dit te doen is de zending te weigeren, echter heeft DPD gewoon geleverd ook al waren we niet thuis. Een bedrijf met slechte service, pas heel erg op voor de beloftes en levertijden, er klopt niets van!
Onvolledig pakket.
Op 9 feb'25 legnesten besteld met standaards mijn pakket werdt geleverd op 12 feb'25 maar was niet volledig de standaards waar ik de legnesten op moest bevestigen waren nergens te bespeuren meerdere keren hier voor telefonisch contact gehad vandaag
25 feb'25 en dus 13 dagen later eindelijk de standaards ontvangen de legnesten hebben dus 13 dagen is mijn woonkamer moeten blijven liggen doordat ik ze niet kon gebruiken zonder die Standaards.triestig dat ze er niet in slagen je pakket volledig te leveren toch zeker voor iets dat samen hoorde. Voor mij was het de eerste keer maar ook tegelijk de laatste keer dat ik hier besteld heb !
Levertijd klopt niet!!
Levertijd klopt niet!!
"Voor 10u besteld is dezelfde dag verzonden" is bedrog!!
Maandagavond bestellen is vier dagen later de post op met een beetje geluk.
Pakketje zal dus niet tijdig aankomen voor de werken op de weide. Klantenservice zegt dat de status bij DHL niet klopt maar heb effectief mijn pakket nog niet ontvangen.
Weidepoorten
Twee weidepoorten besteld aan een zeer correcte prijs. De transportfirma is deze netjes komen afleveren. Nu blijkt dat ik me zelf vergist heb qua afmetingen voor één poort. Nu gaat er eentje retour en krijg ik het juiste formaat thuis geleverd. So far so good! Ik ben normaal ook iemand dat afgeschrikt wordt door slechte reviews, maar na mijn persoonlijk erg goede ervaring, zou ik het zeker een kans geven. De klantendienst is erg vriendelijk en zoeken samen naar een oplossing. Ik ben alvast een tevreden klant!
Ze leveren lege batterijen
Ze leveren lege batterijen, bij contact is hun reden dat ze vlug leeg zijn....
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.