See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
AIRHAIR STRAIGHTENER - Luftbaseret teknologi uden ekstrem varme. 2-i-1 design tørre og glatter håret i ét trin. Forebygger varmeskader og efterlader håret sundt. Kraftig motor til hurtig og nem styling. 30-Dages tilfredshedsgaranti.
Contact info
Else Alfelts Vej , 2300, København S, Denmark
- +45 50393057
- info@airhaircopenhagen.dk
- airhaircopenhagen.dk
Super super👌
Normalt bruger jeg 45 minutter på at…
Normalt bruger jeg 45 minutter på at tørre mit hår for bagefter at glatte det. Med AieHair straightener der kan jeg gør begge på 20 minutter pga den 2-i-1 funktion. Samtidig med at der ikke kommer varmeskader, der ikke benyttes varmeplader!
Super godt produkt
Min airstraightner er noget af det bedste jeg har brugt penge på den får mit hår til at være så blødt og se rigtig sundt ud den spare mig også en helt masse tid kan helt klart anbefales
Kæmpe anbefaling!
Jeg har nu afprøvet airhair straightener i et stykke tid, og må virkelig indrømme at den gør en kæmpe forskel for mit hår! Kan tydeligt mærke hvor skånsom den er. Jeg har også tidligere døjet meget med lidt “frizzy” hår, hvilket jeg ikke gør længere😍 En klar anbefaling fra mig!
Jeg har haft et influencer/UGC…
Jeg har haft et influencer/UGC samarbejde med Airhair Copenhagen og modtaget deres skønne airstreightener🥰 den er virkelig fantastisk og skånsom for håret og samarbejdet og kommunikationen har været fantastisk! Håber at vi på et tidspunkt kan samarbejde igen 🥰😍
🌟🌟🌟🌟🌟 her fra🥰
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, ved da slet ikke hvordan jeg har kunnet leve uden
Helt og aldeles fantastisk produkt!
Helt og aldeles fantastisk produkt! Jeg har lagt både føntørrer og glattejern væk. Sidstnævnte har jeg anvendt de sidste 20 år. Allerede nu kan jeg se at der ligger færre hår i både brusekabinen og håndvasken. Kæmpe anbefaling herfra 👌
Fantastisk produkt
Hurtig levering - alt var fint. Fantastisk produkt, som sparer mig for så meget tid i hverdagen 😍 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God kvalitet og lækkert produkt
Jeg elsker at jeg kan føntørre og glatte håret på en og samme tid, imens teknologien gør at det ikke giver skade på håret. Kvaliteten er god, og den har virkelig gjort mit hår godt.
5 stjernet anbefaling
Jeg vil gerne sende mine varmeste anbefalinger! Airhair gør mit hår silkeblødt og glat på ingen tid
Super lækkert produkt
Super skønt produkt og en god investering.
Airhair både tørrer og glatter ens hår og det er fedt at have begge dele i et produkt.
Jeg har ret glat hår i forvejen, men AirHair redder mig fra et til tider frizzy look og giver mit hår en fin glans. Det kan også virkelig mærkes, at den er super skånsom for håret, hvilket er et kæmpe plus.
Ville ikke undvære den, så en klar anbefaling herfra👌🏻
Super produkt!
Det er helt vildt så glat og blødt mit hår bliver, det er virkelig fedt med den lave varme. Jeg skulle lige lære den at kende men da jeg kom i gang var det hurtigt og nemt!
Varmeste anbefalinger
Min Airhair Straightener giver mig et…
Min Airhair Straightener giver mig et så flot og virkelig blødt hår som jeg aldrig har prøvet før, jeg kan virkelig anbefale dette produkt!
Min Airhair er så mild og skånsom mod…
Min Airhair er så mild og skånsom mod mit hår, den glatter på no time og mit hår skinner✨ Kan varmt anbefale!
Mega mega smart produkt
Mega mega smart produkt, jeg har aldrig set noget lignende og det glatter nærmest lige så godt som et glattejern. Det kræver dog lidt flere omgange over samme stykke hår, hvis man har vilde krøller som jeg! Men også betryggende at vide, at den mindsker varmeskader da jeg har prøvet at skade mit hår med glattejern, så mine naturlige krøller dsv. forsvandt!
Airhair Straightener
Jeg er blevet glad for min Airhair Straightener, den passer godt på mit hår under hår tørring og hår glatning. Det er jo genialt, at den er luftbaseret. Jeg elsker også at den tilfører en blødhed til håret.
En anbefalelse uden tvivl, gives videre 💖
Airhair er den mest fantastiske metode
Airhair er den mest fantastiske metode
Jeg har siden jeg fik den, slet ikke glattet mit hår. Den har funktionen men bare ved at bruge lufttørrer funktionen er mit hår glat i flere dage.
Det er det bedste hår apparat jeg nogensinde har haft
Elsker min nye Airhair Straightener!
Elsker min nye Airhair Straightener!
Man får så blødt og glat hår på ingen tid og virkelig skånsom mod håret med den lave varme. Kæmpe anbefaling herfra!
Airhair Copenhagen's Air Straightener…
Airhair Copenhagen's Air Straightener er fantastisk! Mit hår bliver silkeblødt, glat og skinnende på ingen tid, og det holder hele dagen. Den er skånsom mod håret og utrolig nem at bruge. Helt klart den bedste straightener, jeg har prøvet 😍⭐️ Kan VARMT anbefale dettee produkt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.