Aklinieken Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Geen aanrader.

Ik ben een aantal maanden geleden hier geweest voor een ooglidcorrectie. De receptioniste is niet vriendelijk, schuift lege stoelen in de wachtkamer erg hard en onvriendelijk aan. Ze doet niet vriendelijk tegen de clienten. Ze lijkt hier niet met plezier te zijn. De ooglidcorrectie was niet met het resultaat wat ik wilde, al heeft het wel iéts van verschil gemaakt. Ik denk dat er meer verschil had kunnen zijn, dit minimale was niet waar ik het voor deed. Ik heb tweemaal informatie/email ontvangen die niet voor mij was maar voor iemand anders, de privacy wet nemen ze dus niet zo nauw. Ik zou ze niet aanraden. De dokter en doktersassistente waren tevens wel aardiger dan de receptioniste.

August 27, 2025

Complete fake!

Complete fake!
2x een kennismakingsconsult gehad, de eerste keer eind 2025 liet ik me overdonderen door het tarief. Op de site stond een buikwandcorrectie tussen 5 en 6K, een vanaf-tarief. Bij de intake gaf de dame (geen arts!) aan dat ik ongeveer 9K zou moeten uitgeven om het geheel mooi te laten worden. Eenmaal thuis heb ik het laten bezinken... poeh veel geld. Maar hoe berekenen ze nu eigenlijk de prijs dacht ik. Dus een 2e consult gehad, dezelfde dame, en gevraagd hoe ze de prijs berekenen. Ze gaf aan dat ze verschillende categorieën hebben van makkelijk (een 1) naar zeer moeilijk (een 4). Ze schatte mij op een 3. Toen ik vroeg wat de criteria dan zijn per categorie gaf ze aan dat ze dit 'per buik bekijken'. Heel vreemd. Ik zou zelf mijn buik niet schatten op een 3. Maar... zei ze... ik maak wel even foto's en loop wel even naar de arts voor zijn mening. 2 minuten later komt ze terug met 'joh.. hij dacht zelfs een 4 maar omdat ik al 3 had gezegd, kunnen we het ook voor de prijs van een 3 doen'. Inmiddels was de prijs overigens ook al met 1K omhoog gegaan (prijsverhoging per 1 jan 26) dus het zou dan uitkomen op ca 10K. Dit zijn onkundige commerciele rakkers die vooral zoveel mogelijk geld willen aftroggelen. Ik ga daar niets laten doen. Ik heb inmiddels een intake gehad in MC Frisius Leeuwarden (zkh), gesproken met een plastisch chirurg. Hij heeft me de categorieën laten zien en gaf aan 'jij bent echt een categorie 1 hoor'. Kosten? Totaal 6,5K. Kundige artsen, geen commerciele foute boel en lager in kosten. Ik zeg: ga niet naar AKlinieken maar plan een afspraak bij MC Frisius in Leeuwarden!

April 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bij deze kliniek kennen ze geen wet…

Bij deze kliniek kennen ze geen wet voor privacysgegevens. Dames zijn erg luidruchtig over de gang. Terwijl hier ook nog een kapper en een tandarts gevestigd zit. Het lijkt wel een kippenhok.

January 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Mijn ervaring bij AKlinieken in Huis ter Heide is helaas zeer teleurstellend.

Na een buikwandcorrectie volledig met liposuctie van maag en flanken en een dijbeenlift is het resultaat totaal anders dan vooraf was besproken. Bij de dijbeenlift is slechts een klein deel van het vet verwijderd, waardoor mijn benen nog steeds langs elkaar schuren. Mij werd een nacorrectie toegezegd, maar maanden later moest ik opnieuw duizenden euro’s betalen voor liposuctie aan de benen – iets wat volgens de oorspronkelijke afspraak al onderdeel van de dijbeenlift was.

Bij de buikwandcorrectie is te weinig huid en vet weggehaald, vooral aan de flanken, terwijl dat juist onderdeel van de behandeling was waarvoor ik heb betaald. Hierdoor is een duidelijke muffintop ontstaan.

Daarnaast is mijn navel tijdens het herstel losgeraakt en inwendig verschoven; het omliggende huidweefsel is eroverheen gegroeid, waardoor slechts een klein, ontsierend gaatje zichtbaar is gebleven. Kort na de operatie heb ik mijn zorgen hierover direct per WhatsApp gemeld en foto’s gestuurd, maar de arts reageerde enkel dat “de navel er prima uitzag” en dat het “een hele mooie navel zou worden”. Er werd niet voorgesteld om langs te komen of de wond te beoordelen.

Bij latere onderzoeken door andere artsen is vastgesteld dat de navel waarschijnlijk onder het huidweefsel ligt. Er zal eerst onder de huid moeten worden gekeken om te beoordelen hoe de navel erbij ligt en of dit nog operatief kan worden hersteld.

De eerste avond na de operatie werd ik thuis bewusteloos naast mijn bed aangetroffen. Mijn partner heeft direct 112 gebeld, waarna ik per ambulance naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort ben gebracht. De ambulancebroeders troffen veel bloedstolsels aan in mijn rechterbeen – te veel om zelf te verwijderen – en vertrouwden de situatie niet.

Twee weken later, bij controle bij de arts van de kliniek, was de reactie ronduit vreemd: volgens hem had mijn partner niet 112 moeten bellen maar hem, en hij bagatelliseerde de situatie door te zeggen dat het “vocht van de liposuctie” was. De ambulancebroeders hadden hem destijds telefonisch gesproken en vonden zijn houding onverantwoord; zij weigerden mij naar Vlaardingen te brengen en hebben mij bewust naar het Meander vervoerd.

Tot overmaat van ramp is mijn partner tijdens een latere afspraak in de kliniek lelijk ten val gekomen doordat een kruk waarop hij zat afbrak. Op enkele appjes na over hoe het ging, is hier nooit meer op gereageerd. Wij hebben sindsdien hoge kosten gemaakt voor medische behandelingen, maar de kliniek weigert iedere vorm van verantwoordelijkheid te nemen. Zelfs op brieven van ons en van het letselschadebureau komt geen inhoudelijke reactie.

Hoewel de kliniek aangeeft “in gesprek te willen gaan”, blijft dat bij woorden. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik opensta voor overleg, maar niet met de arts zelf, omdat mijn vertrouwen volledig weg is. Helaas blijft elke reactie uit.

Ik deel dit om anderen te waarschuwen: laat je goed informeren, vraag alles schriftelijk bevestigd, en wees voorzichtig met mooie beloftes. Zodra er iets misgaat, neemt deze kliniek geen enkele verantwoordelijkheid. Neem het gesprek op!!

Helaas worden de foto’s niet goedgekeurd om te plaatsen door Google. Maar mocht je willen zien wat het resultaat is…. Foto’s zeggen helaas meer dan genoeg

February 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede en betrouwbare kliniek

Ik heb in deze kliniek 2 operaties gehad, 1 met plaatselijke verdoving en 1 onder algehele narcose. Beide operaties waaronder een borstvergroting zijn door dr van Onselen gedaan.
Zeer professioneel bedrijf, luisterd naar de wensen van de patient en zijn heel duidelijk. Geen rare verrassingen. Voor beide operaties eerst een mail gestuurd, waarop ik gelijk dezelfde dag of de volgende dag werd gebeld door een zeer vriendelijke secretaresse die mij uitvoerig alles heeft uitgelegd en de tijd nam! Beide consulten waren kosteloos en op zeer korte termijn de operatie al uitgevoerd! Resultaten zijn super, ben er ontzettend blij mee en ik raad deze kliniek dan ook zeker aan! Dikke 10 voor dit bedrijf, de mensen die er werken en de chirurg.

August 11, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look