Andreas har lavet et super flot epoxy…
Andreas har lavet et super flot epoxy gulv hos hos! Alle aftaler blev overholdt, og han var utrolig rar at kommunikere med. De varmeste anbefalinger her fra.
Vi havde booket Andreas til at slibe fliseklæb af i vores køkken og bryggers, samt ligge flydespartel i vores gang.
Alt er udført efter bogen! Og så endte Andreas med at spartle hele køkkenet også u/b, da der var spartel i overskud.
Super god dialog og service omkring hele opgaven.
God service, de er nemme at komme i kontakt med og de er hjælpsomme med ider/løsninger til hvordan gulvet skal laves.
Det virker som om de prøver at gøre det bedste for kunden og ikke bare vil suge sig tør for penge.
Vi har fået lavet et poleret betongulv af AKN gulvtech. Det tog lidt længere tid end planlagt, men resultatet er blevet super godt. Han går op i de små detaljer der får stenen til at fremstå skarpere. God service/sparring med Andreas, der har efterladt et super godt stykke arbejde.
I forbindelse med en større opgave!
der var gang i en større renovering og jeg var blevet bedt om at finde en løsning til gulvet!
Her stødte jeg på Andreas og hurtigt fandt vi en fair pris, men også en bølgelængde som gjorde kunden lykkelig, og alle gik fra opgaven glade!
Jeg kommer uden tvivl til at anbefale alle at bruge AKN da det er en sand fornøjelse at arbejde med Andreas 🤩
Vi har haft en rigtig god oplevelse med AKN og Andreas har været god til og informere hele vejen i processen, det tog lidt længere tid end vi havde troet men det er blevet et rigtig godt resultat.
Vi har fået lavet et flot indfarvet PU-gulv i vores køkken. Fra start af oplevede vi en nærværende og hurtig service og vejledning, hvilken blev fulgt helt til dørs igennem processen. Alle aftaler blev overholdt og der har været god kommunikation med Andreas i hele forløbet. Gulvet er efterladt flot og med en omhyggelig finish. Vi vil gerne anbefale andre at tage fat i AKN gulvtech, da vi har følt os taget godt i hånden.
Jeg har brugt akn og fået et super polyurethan gulv
5 stjerner herfra
Utrolig professionel oplevelse! AKN Gulvtech har leveret et epoxy gulv af højeste kvalitet til vores virksomhed, og vi er meget imponerede over både deres faglighed og håndværk. Teamet sørgede for at forklare processen i detaljer, overholdt alle aftaler, og resultatet er fremragende – gulvet ser fantastisk ud og er ekstremt holdbart. Det er tydeligt, at de har stor erfaring inden for deres felt. Jeg kan varmt anbefale AKN Gulvtech.
Fantastisk god service og et fremragende resultat. Jeg er meget tilfreds👌
Vi har haft AKN Gulvtech til at forsøge at lave et polyurethan gulv. Det resulteret i at vi har måtte betale en anden gulvmand for at pille det lag op AKN Gulvtech at fuldstændig amatøragtig har lagt. Det er var hakker, striber, flænger, stor farvenuancer, i overfladen. I det ene badeværelse har AKN Gulvtech ændret på gulvkonstruktionen og at fortæller om det eller bede om vores accept. i Begge badeværelse var afløb stoppe af materiale der var løbe ned i dem. Det har vi måtte have en kloak mand til at rense. Efter div. mails om krav om udbedring sender AKN Gulvtech mig til inkasso. Brug en professionel i sted for amartøre.
I forbindelse med et renoveringsprojekt, havde vi Andreas forbi til en opmåling, for at få lavet et tilbud på microcement-gulv.
Jeg har kun ros til overs for AKN Gulvtech.
Hurtig respons, behageligt møde og effektiv opmåling.
Tilbud blev modtaget samme dag som opmålingen fandt sted. Det må siges at være top professionelt.