Benyt et andet firma. Akutgruppen Danmark tager urimeligt høje priser. Min anbefaling er at gøre indsigelse mod en for høj faktura og tage sagen for ankenævnet mod tekniske installationer.
See what reviewers are saying
Brug ikke dette firma - de tager uhæmmede høje priser og er helt ligeglade! Jeg fik i februar 2026 besøg af Akut Gruppen Danmark ApS til at spule min kloak. Arbejdet tog omkring 30–45 minutter, me... See more
Meget, meget dyrt. 9000 kr. for en halv times arbejde. Ingen brug af materialer. Det havde været rimeligt, at nævne den høje pris i telefonen. Fik sat prisen ned til 7000, men det er stadig alt for... See more
Benyt ikke dette firma
Hold jer væk
Hold jer væk. De vender ikke tilbage. Men sender gladelig en faktura på vurdering af opsætning af tre radiatorer, som de så efterfølgende fortæller, at det er en opgave de ikke kan løse!!!!!!
Søg på Akut gruppen Danmark - evt. tilføj Kontant.
Søg på Proff. dk - cvr.nr. 41970197
Så ved man, hvorfor man IKKE skal ringe til dem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte denne virksomhed
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte denne virksomhed.
Da det ikke er muligt at give 0 stjerner, må jeg give 1.
Min oplevelse med Akutgruppen har været meget utilfredsstillende.
Jeg kontaktede dem i forbindelse med en opgave, hvor der efterfølgende opstod uenighed om prisen. Den fakturerede pris stod efter min opfattelse ikke mål med det udførte arbejde, og kommunikationen omkring takster var hverken tydelig eller gennemsigtig.
Efter en længere mailkorrespondance endte jeg med at betale en reduceret pris, hvilket i sig selv understreger, at den oprindelige fakturering var urimelig.
Efter at have læst andres anmeldelser kan jeg desværre se, at min oplevelse ikke er enestående, hvilket efterlader et meget dårligt indtryk af virksomhedens måde at drive forretning på.
Jeg sidder tilbage med en dårlig oplevelse og en følelse af, at det ikke er foregået på en ordentlig måde.
Advarsel!, Brug dem ikke!!
Brug dem ikke! Jeg er 92 år og ringede en lørdag aften kl. 19.30, da mit toilet løb. Jeg sendte 3 fotos af mit toilet.
Der kom en VVS og hans kone. De lukkede for vandet og sagde, at indmaden skulle skiftes. Jeg sagde, at det ikke måtte koste mere end et nyt toilet. De fortalte, at de var nødt til at køre efter reservedele (på trods af, at de havde fået fotos). Det tog en times tid. Da jeg igen spurgte om prisen, svarede de bare, du får en regning.
Og det skal jeg lige love jeg fik.
18.374,58 kr inkl. moms!!
Servicevogn 3000kr
VVS vagt 4 timer a 1850kr= 7400kr
Servicevogn 400kr
GBG Nautichf inv. Cisterne 2017, 2630kr (koster 783kr på nettet)
Administrationsgebyr 69kr
Forbrugsmaterialer 59kr
Det lovpligtige kvalitetsledelsessystem 180kr
Miljøtiltag 7% af fakturabeløbet 961,66kr
Moms 3674,92 kr
I alt 18.374,58kr!!
Fup og svindel
Søndag d. 15.3.2026.
En diode på gasfyret viste rødt, i stedet for grønt. Usikker på betydningen, kom jeg desværre til at tilkalde "Akutgruppen" og fik besøg af to personer derfra.
Den/de fremmødte kunne ikke give nogen forklaring. Der blev hældt lidt vand på anlægget, og jeg blev anbefalet at kontakte firmaet der normalt servicerer fyret for - "Det var vist nok noget med brænderen"
De fremmødte gik og dioden lyste fortsat rødt.
For dette ligegyldige besøg kom der så en faktura på Kr. 9.640,70
Chefen for dette grådige firma hedder meget sigende "Al-Haj", som i øvrigt var under behandling i 2024, i TV-programmet Kontant.
Om dette grådige firma overhovedet sender folk ud med autorisation til at beskæftige sig med gasfyr vides ikke.
PS. VVS-Firmaet Dehlsen, der normalt kommer, var ikke i tvivl. Det var blot udendørsføleren der skulle skiftes. Sådan!
Fupfirma
Min kælder var oversvømmet, akutgruppen lovede at komme med det samme. De kom efter to timer og tyve minutter, var her i godt 15 minutter og sendte en faktura for to timers arbejde plus “akutgebyr” på 3000 kr plus moms, ialt godt 8000 kr.
Jeg meddelte at det havde jeg ingen planer om at betale og endte med at tilbyde at betale 5000 kr, hvilket stadig er for meget. Jeg har talt med Ankenævnet for Tekniske installationer som anfører, at de dømmer ud fra om der er overensstemmelse mellem fakturaen og det udførte arbejde. Det er der bestemt ikke i dette tilfælde hvorfor jeg sikkert kunne have fået medhold og nedsat fakturaen yderligere, men helt ærligt, så orker jeg ikke at føle mig i røverkløer længere. Men, som andre også anfører: HOLD JER LANGT VÆK, DET ER FUP OG SVINDEL!
Advarsel
Advarsel! Brug ikke dette firma!!
De tog over 8.000kr for at dreje på haner i Max 10 sekunder.
Firmaet er ikke til at stole på, de lyver og snyder folk med sindssyge priser.
NB:Hvis du alligevel er gået i deres fælde så klag til ‘ankenævnet for tekniske installationer’ her kan du få hjælp.
Brug ikke dette firma
Brug ikke dette firma - de tager uhæmmede høje priser og er helt ligeglade!
Jeg fik i februar 2026 besøg af Akut Gruppen Danmark ApS til at spule min kloak. Arbejdet tog omkring 30–45 minutter, men regningen lød på hele 4.282 kr. Jeg har tidligere fået udført samme type kloakspuling af et andet firma til 1.584 kr.
Næsten 2.000 kr. for et meget kort besøg uden udført arbejde
Jeg kontaktede AKUT SLAMSUGNING for at få kigget på et problem, og de kom hurtigt ud. Selve besøget varede dog kun omkring 15 minutter, og der blev hverken udført arbejde eller fundet en løsning på problemet.
Efterfølgende modtog jeg en faktura på næsten 2.000 kr., hvilket kom som en stor overraskelse. Jeg havde heller ikke anmodet om et akut udkald.
Jeg har fuld forståelse for, at der er udgifter forbundet med at rykke ud, men i dette tilfælde virker prisen efter min mening meget høj i forhold til den korte tid på stedet og det manglende arbejde.
På baggrund af denne oplevelse vil jeg desværre ikke benytte firmaet igen og kan derfor heller ikke anbefale dem.
Snyd
Rigtige svindlere.. fik sat to skruer i et toilet og fuget ved gulvet. Alle priser er totalt skruet op. Fik en regning på 3.800,-
Fup! 4000,- for 10 min.
Vi havde en stoppet vask og jeg fik i skyndingen ikke tjekket trustpilot forinden. VVSeren kom, var høflig og effektiv. 10 min senere var han hurtigt ude af døren. Herefter fik jeg en regning på 3900,- hvor der er faktureret 1,5 times arbejdstid (knap 2000kr) OG et tillæg på 800kr for at fjerne en prop i røret.
Det er SÅ frækt som det overhovedet kan være og jeg er ked af, at sådanne firmaer ikke stilles til regnskab for deres forretningsmodel. De svarer ikke på mails eller tlf opkald.
ØV!
Michael, Nørrebro
12000 kr. for 2 timer arbejde!!!
Vi har tilkaldt dem, fordi vandet løb i toilettet og ikke stoppede. De har opkrævet 12.000 kr for denne helt basale reparation. Det er fuldstændig urimeligt.
Svindlerfirma
Svindlerfirma! Som man desværre opdager for sent, da de gemmer sig under andre navne end Akutgruppen, og dermed først kan findes på Trustpilot, når man får den latterligt høje regning. Jeg har modtaget en faktura på 12.400kr. for at få skiftet en pakning under køkkenvasken. Fuldstændig vanvittigt.
Jeg opfordrer alle til at kontakte Kontant, hvor Martin Al-Haj er med flere gange, I håbet om at de genoptager sagen og politianmelder svindlerfirmaet.
BRUG IKKE DETTE FIRMA !!
BRUG IKKE DETTE FIRMA !!! Jeg ringede for at få lavet mit gasfyr der var gået i stå, han var der i 8 min. lånte min skruetrækker, snakkede i telefon med sin familie, trykkede på reset knappen, som jeg havde gjort flere gange tidligere, meddelte mig at gik den ud igen skulle jeg få et service eftersyn, og det var det, og ja en regning på 8000,- for 8 minutters ingenting. det er under lavmålet. kan man ikke anmelde dem et sted.
UNDGÅ...
Skulle have hjælp til afløb under køkkenvask - simpel opgave som løb op i små 4000 kr. Kan læse af andres oplevelser at det kunne have gået meget værre :-( -
Tilsyneladende er det kutyme at man mangler en reservedel (i dette tilfælde en gummipakning til et standarafløb) - så der løber en ekstra time på. Herudover besynderlige gebyrer og 7% miljøtillæg på hele regningen - undgå for alt i verden.....
Uprofessionel virksomhed
Jeg modtog regning på DKK 9.000 for et besøg fra Akutgruppen. Jeg fik IKKE løst opgaven og måtte derfor samme dag tage fat i et andet VVS' firma som rent faktisk løste mit problem for kun DKK 2.900.
Det er sgu ikke i orden !!!
Det her firma er helt igennem til grin…
Det her firma er helt igennem til grin 😂😂
Usædvanligt høj pris for absolut ingen…
Usædvanligt høj pris for absolut ingen ydelse en week-end.
Ingen grund til fremover at anvende dette firma.
Overdrevet dyr virksomhed
4000kr for 40 minutters arbejde, hvor største delen af tiden stod han bare og snakkede.
Har fået ‘boret’ 2 tilstoppede afløb, og ham der var ude var enligt fin nok.
Men jeg bliver oplyst i tager 1200kr pr time, er det bare for at stå med hænderne i lommen?
For I har taget 900kr for at arbejde. Plus en masse gebyrer
Næste gang finder jeg en anden i hvert fald.
Hold jer væk fra det her firma!
Hold jer væk fra det her firma!!
Totalt sindssyge priser - kan se efterfølgende at de også har været i Kontant..