„Powstaniesz jak Feniks 🐦🔥 z popiołów i poszybujesz Orła lotem”
Dzięki Alchemii Mocy- zmieniło się dla mie całkowicie postrzeganie mojego funkcjonowania w tu i teraz . Poznaję czym jest moje obecne życie i jaką ma rolę i formę, czym jestem. Poznaję Gnozę i jego czysty przekaz, dualizm, podejście do ego i czym dla mnie jest. Kiedy mi szkodzi, a kiedy mogę się z nim zaprzyjaźnić . Spotkania w Jaworzniku owocnie, mocno i skutecznie uwolniły mnie od depresji . Szałas potów nauczył mnie obcowania z 4-ma żywiołami i przezwyciężył moje słabości. Czuję się wojowniczką , a moje ciało już nigdy nie będę biczować i poniewierać w stanie cierpienia ( to co mi nie służy nie jest dla mnie) 🛑 STOP. Dzięki temu otworzyły się dla mnie nowe drzwi, nowe wyzwania i ciekawe perspektywy z ciekawymi ludźmi . Ceremonia KAKAO zapoczątkowała moją symbiozę z duszą, pustym naczyniem, oraz prowadzą mnie moje zwierzęta mocy, podróżujemy biorąc wdech.. wydech.. do ♥️ serca. 4x w tygodniu na spotkaniach online medytuję, poznaję najwspanialszych nauczycieli z różnych dziedzin życia. Wiedza Artura jest wszechstronna i imponująca , uczestnicy grupy są również moimi nauczycielami z różnych dziedzin nauki, kultur i przekonań! Najistotniejsze: jest to czysty przekaz, a Marysi i Arturowi ufam i zawsze mogę liczyć na ich wsparcie ❤️🩹! Bardzo ich szanuję ! Serdecznie polecam!! Barbara Ioan
August 22, 2025
Unprompted review