Allerød Køreskole Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pga min første kørelæres flytning til Nordjylland, og min egen flytning til Allerød har jeg kun haft køretimer hos Sabine. Som pensionist var køretimerne mange, hyppige og hyggelige...jeg ville ha... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale Allerød Køreskole :) Sabine og Lars er de mest fantastiske kørelærer som virkelig forstår hvis man er angst for at køre og hjælper en godt på vej. Tak Sabine for vores altid dejl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sabine og Lars er fantastiske kørelærere og ikke mindst fantastiske mennesker. De er lige til, nede på jorden, imødekomme og super kompetente. Jeg kørte med Sabine og hun er simpelthen så hyggelig a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veltilrettelagt undervisning, små hold så der er plads til spørgsmål og den enkelte elev, fleksibel på køretider og nemt at få tider. Lars og Sabine er søde, dygtige og helt igennem en fornøjelse at h... See more

1. Driving School

Written by the company

Hos Allerød Køreskole vil du møde Hr. & Fru. Danmark, aka Lars & Sabine som ejer køreskolen og driver den sammen. Et helt fantastisk stabilt og engageret familie team, gennem 27 år. I teoriundervisningen underholdes du af Sabines festlige væsen med quiz og tests. Til manøvrebane og førstehjælpskursus står Lars for den professionelle undervisning med sjove kommentar og skøre bemærkninger. Køretimerne foregår altid med samme kørelærer, som du selv kan vælge, og selvfølgelig i den bil som skal med til køreprøven, på den store dag. Vi har STORT focus på at skabe et hyggeligt og rart miljø hvor der er plads til alle og hvor undervisningen tilgodeser den enkelte elevs behov. Vi har Vennehold, Voksenhold, Quickhold, Flexhold i sommerferien og Almindelighold. Vores motto er: Vi er her for dig - og ikke omvendt!

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Pensionist får sit første kørekort

Som pensionist var køretimerne mange, hyppige og hyggelige...jeg ville have det kørekort...og det lykkedes...juhuu.
Måske jeg kunne have ønsket mig lidt mere korrektion undervejs uden jeg skal kunne sige om mit forløb så var blevet kortere.
Jeg vil dog til hver en tid anbefale Sabine og hendes milde og rolige væsen som kørelærer.

February 23, 2024
Unprompted review

KÆMPE ANBEFALING!

KÆMPE ANBEFALING!
Det har været en dejlig oplevelse helt fra dag 1 af! Både til teori timerne og når man var ude og køre.
Super søde lærer. Man kan virkelig mærke at de brænder for det de laver!
10-10 oplevelse.

December 15, 2023

Helt fantastisk

Helt igennem fantastisk oplevelse. Alt fungerede, og man fik altid den vejledning man havde brug for. Det er det sødeste par som ejer køreskolen, og de gøre virkelig alt hvad de kan (og det udover) for at skabe en god oplevelse. Det kan klart anbefales!

December 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rart og sikkert sted at tage kørekort

Jeg er meget glad for at have taget mit kørekort her.
Jeg havde Sabine til både kørsel og teori, og hun var rigtig rar at køre med. Jeg fik lov til at begå fejl, og jeg fik at vide hvordan jeg kunne rette dem. Hun var meget akkommoderende, og jeg havde ingen problemer med hverken fravær i skoletiden eller ubehag i bilen.
Teorien blev gennemgået grundigt og føltes ikke for hurtig til at kunne lære noget. Vi lavede teoritests i timerne, og jeg fik et støt overblik over hvor jeg lå og hvad jeg skulle fokusere på. Man har også adgang til selv at læse og teste online, udover det der læres i timerne.
Alt i alt en rar køreskole med lav stress, kan helt klart anbefales :)

November 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

kan varmt anbefale Allerød køreskole..

kan varmt anbefale Allerød køreskole...
Jeg har haft en suveræn god oplevelse hos Allerød køreskole. Sabine og Lars er rigtige rare og pædagogiske kørelærer, som gør sig umage for at deres elever er supergodt forberedt til prøverne.

Sabine stod for både teori- og praktiskundervisning i mit forløb og sørgede for at vi følte os trygge igennem forløbet.

Der var også god plads til fleksibilitet ift. planlægning af teori- eller køretimerne for dem der går i skole eller på arbejde.

Det var i det hele taget en fantastisk oplevelse og kan anbefales på det varmeste især specialpakken.

September 7, 2023

Helt klart anbefalet

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med Allerød Køreskole. De fokuserer på individuel opmærksomhed, små hold, gratis sodavand (btw), og fleksible tider, herunder havde vi også muligheden for at blive samlet op og sat af, hvor det passede os. Beliggenheden nær togstationen var praktisk, og kørelærerne er utroligt søde.

Vores teorilærer, Sabine, formåede at formidle teorien på en engagerende måde, selv når det var sent på dagen efter en lang skoledag. Min kørelærer, Lars, var utroligt fleksibel. Der var gange, hvor han samlede mig op ved mit hus kl. 8, vi kørte til 9:30, og så startede skolen kl. 9:35. Han var fantastisk til at koordinere, så det passede ind i begge vores planer.

Jeg valgte "specialpakken," hvor alle ekstragebyrer var inkluderet i prisen, og der var også et par ekstra køretimer inkluderet. Det gjorde mig ekstra tryg, da køreprøven nærmede sig. Jeg kan varmt anbefale Allerød Køreskole til alle, der ønsker en behagelig og dybtegående køreuddannelse.

September 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig køreskole med venlige og erfarne lærere

Det har været en god oplevelse at tage mit kørekort indtil videre. Lærerene er venlige, erfarne og dygtige. Faciliterne (lokale til teori og bil til praktisk undervisning) er også meget gode og man bliver endda tilbudt snacks og drikkevarer. Der er også meget fleksibilitet så teori + køreundervisning har overhovedet ikke gået ud over min skolegang. Kan klart anbefales varmt herfra :)

September 11, 2023

Take a closer look