Allure Vice Reviews 49

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Spijtig dat je geen nul sterren kan geven!! Pure oplichting!! Alles komt uit China en is dus 5 maten de klein. Retourneren mag en kan niet, dus geven ze je de mogelijkheid om aan de helft van de o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik deel de ervaring van alle andere commentaarschrijvers. Het zijn zuivere oplichters. Bestelling geplaatst, betaling uitgevoerd en dan....niets meer. Track&Trace verliep zelfs na verloop van tijd... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Echte oplichters

Echte oplichters, op 7 juni 2 paar schoenen besteld en niets ontvangen. Wordt niet op de mail gereageerd, kan ze niet bereiken. Geld uiteraard overgemaakt, zo dom! Wat een boeven heb je toch!!!

June 7, 2025

Mensen koop hier niets!!

Mensen, koop hier niets. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie en ook consuwijzer is op de hoogte gesteld. Telefoon werkt niet en op mailtjes wordt niet gereageerd. Oplichters!!

June 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichting schoenen besteld begin juni…

Oplichting schoenen besteld begin juni ideal betaald leveren niets uit ik heb Facebook op de hoogte gesteld factuur gemaild maar verwijderen de advertentie niet Facebook moedig deze oplichters aan om deze praktijken te continueren.

June 2, 2025

Kleding besteld in Mei

Kleding besteld in Mei. Nu begin Juli staat er nog steeds dat de lading moet worden afgehaald door de transporteur. Op alle mails naar Allure Vice kwam geen antwoord. Dit is een scam.

June 26, 2025

Oplichters

Eigenlijk geen ster! Echte oplichters!!
Ook ik heb bestelling geplaatst en betaald en niets ontvangen. Schandalig!
Elke dag stuur ik een mail en geen reactie.
BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF!!
Je bent je geld kwijt,

June 6, 2025

1 ster is teveel

1 ster is teveel. Weken geleden schoenen besteld en helaas… opgelicht!!!! Niks gehoord of ontvangen.

June 1, 2025

Pure oplichting!!!…

Heb op 2 juni een bestelling geplaatst en betaald 59.99€, nooit geleverd geweest,10 keer aangeschreven en nooit antwoord gekregen..pure oplichting!!!

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een bestelling gedaan bevestigd …

Een bestelling gedaan bevestigd 31-05-2025.
En direct betaald online via Bancontact.
ik heb tot heden maar een mail ontvangen met volgende gegevens 2 juni deze zending is onderweg.
Mijn vraag is wat kan ik ondernemen om het betaalde
bedrag terug storten op mijn rekening indien de bestelling niet geleverd wordt.
24-06-2025 Nog eens een MAIL verstuurt geen reactie Staat vermeld neem contact op maar nooit geen antwoord Titel ALLURE VISE BEDRIEGERS
Besteld 31-05-2025 en betaald
01-06-2025 nog altijd geen bestelling ontvangen.
Nooit een antwoord op de mail
Nu is het nog erger geworden u kunt ze nog niet meer bereiken via mail.
Geld kwijt en geen bestelling
Bedriegers met wat zijn Julie bezig. Vlug gevonden worden zou een goed resultaat zijn.

June 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Allure Vice trekt op niets ... !!!

Spijtig genoeg trekt deze handel echt wel op niets. Zoals bijna 3/4 van de commentaren het zeggen is dit niet aan te raden om via deze handelaar iets te kopen. Bijna 4 weken geleden een bestelling gedaan, tot op heden niets van reactie en de verzending blijft maar bezig met "in behandeling"... Meerdere malen contact proberen te leggen via het info mailadres, maar zoals de meeste hier krijg je daar niets, maar dan ook niets van reactie op!!! Echt frustrerend voor de mensen die er geld aan hebben uitgegeven. Voor het gedeelte die vijf sterren geeft! Ofwel hebben jullie heel veel geluk gehad (wat ik betwijfel), ofwel zijn deze commentaren gewoonweg fake opgemaakt!!

June 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hier ook de new balance schoenen 1+1…

Hier ook de new balance schoenen 1+1 besteld op 8 juni maar tot op heden nog niks ontvangen en reageren niet op mijn mail!
Heb een mail ontvangen op 9 juni dat de bestelling onderweg zou zijn, maar verder veranderd er niks in die link...
Stelletje oplichters!!

June 20, 2025

NIET BESTELLEN

Bestelling geplaatst op 30mei als cadeau voor vaderdag en tot op heden ondertussen 20juni nog steeds niets ontvangen al meerdere mails via contactformulier en gewoon mail-adres naar hen gestuurd en nog telkens geen antwoord. verdere stappen tegen hen
volgen

May 30, 2025

Oplichters!

7 Juni 2 paar schoenen besteld, en terwijl er word vermeld dat de levering 3 tot 5 werkdagen is heb ik op 19 Juni nog steeds niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd dat ik mijn geld terug wil en de koop wil ontbinden maar geen enkele reactie terug. Ik ga dan ook zeker aangifte doen van oplichting en zal ook verdere stappen gaan nemen om mijn geld terug te krijgen. Oplichters zijn het en niks anders.

June 7, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look