Har købet et par øreringe til min datter i julegave, de ligner desværre et par meget billig øreringe. De bliver nok sendt retur efter juleaften.
See what reviewers are saying
Super flotte smykker, som holder godt indtil videre. Hurtig levering. Generelt tilfreds med produkterne. Og endda til billige penge Jeg kan varmt anbefale Alouis
Rigtig fine smykker, har købt flere gange derfra, hurtig levering og man får meget for pengene
Præcis og hurtig levering, dog kan jeg ikke sige noget om produktet endnu, da det er en julegave
Written by the company
Alouis er et smykkeunivers til enhver person samt alle begivenheder. Smykkerne er meget simple, men samtidig også kontrastfulde. Med smykkerne kan du nemlig mixe & matche, så du skaber dit helt eget udtryk. Det er helt op til en selv om man ønsker, at skabe et look, hvor smykkerne fremstår feminine eller rå. Alle produkter tåler vand, sved og parfume, hvilket gør, at vores smykker kan modstå hverdagens aktiviteter uden at miste farve og smitte af. 💍 Udforsk webshoppen og find dit næste Alouis "Everyday Jewellery" med det samme
Fabersvej 14, 6000, Kolding, Denmark
- Support@alouis.dk
- alouis.dk
Super god service.
Præcis og hurtig levering
Rigtig fine smykker
Skuffende køb
Sød og hurtig levering
Mega hurtig levering og fine vare
God service og levering 👍
Super og hurtig service😀
hurtig og god service
hurtig og god service. de har masser af skønne smykker ,til en hver lejlighed
Så fine smykker
Så fine smykker, hurtig levering og smykkerne holder farven så godt. Kan klart anbefales.
Dejlig betjening
God service. Fik det hurtigt og god kvalitet perfekt til konfirmations gave😊👍🏻
Det var godt!
Hurtig levering og fine smykker.
Gode smykker og rigtig god service vil…
Gode smykker og rigtig god service vil helt sikkert vælge dem igen
Super service og lækre vare.
Super service og lækre vare.. levering gik meget hurtigt.
Varm anbefaling af Alouis
Super flotte smykker, som holder godt indtil videre. Hurtig levering.
Generelt tilfreds med produkterne. Og endda til billige penge
Jeg kan varmt anbefale Alouis