Als Trafikskole Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan anbefales!!! Dennis var en fantastisk kørelære, ikke nok med han var god til at lærer mig at køre bil følte jeg at jeg havde fået en ven. Denne service er meget sjælden, så hvis du skal til at tag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Als trafik skole og Dennis kan klart anbefales:) Det er tydeligt at Dennis tager sit arbejde seriøst, og gør sit bedste for at lære fra sig. Han passer perfekt til en elev der er lidt nervøs i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enormt god køreskole med en super flink kørelærer. Undervisningen er hyggelig hver eneste gang, og har aldrig været kedelig. Dennis er rigtig god under køretimerne, så man føler sig godt tilpas. Udove... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Alle fem stjerner er velfortjente, og kunne der gives mere, havde vi gjort det også. Fantastisk køreskole, hvor man bliver mødt med smil og seriøsitet. Kørelærer er smilende, frisk og hjælpsom. Vor... See more

Company replied

1. Driving School
  2. also in
  3. Driver's License Office

Written by the company

Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

27 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Tog kontakt til Dennis da jeg skulle…

Tog kontakt til Dennis da jeg skulle generhverve Dennis er en super rar mand og meget serviceminded. Han bestilte en teoriprøve samme dag jeg tog kontakt til ham som selvfølgelig blev bestået. Samme dag booker han også lige en køreprøve 👌🏻 så kørekortet var hjemme igen på under en uge.. Han kan kun anbefales herfra.. han giver sig tid til DIG som person og det DU behøver .. kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det bestemt 👌🏻💪🏻

April 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk kørelærer!

Dennis er en virkelig dygtig og engageret kørelærer, som formår at gøre selv de mest nervøse køretimer til en god og tryg oplevelse – ja, ofte ender man endda med at have det sjovt undervejs!
Han er enormt god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det hele – både i teori og praksis. Og apropos teori: teoritimerne med Dennis er på ingen måde kedelige! Han gør stoffet spændende og let at forstå, og man føler sig hele tiden involveret.
Noget, der virkelig har gjort en stor forskel for mig, er, at det er Dennis, der både står for teoriundervisningen og alle køretimerne. Det skaber en enorm tryghed at have den samme underviser hele vejen igennem, og man mærker, at han virkelig vil én det bedste.

Dennis er ikke bare utrolig dygtig og vidende – han er også en venlig og jordnær person, der virkelig tager sig tid til sine elever. Jeg er virkelig glad for, at det var ham, der fulgte mig hele vejen gennem forløbet som min kørelærer!
Den største anbefaling herfra!! ❤️

April 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sønderborgs bedst kørelære og service.

Dennis, har min største anbefaling som kørelære. Jeg har sjældent oplevet så god service og svarhastighed. Han var på pletten ALTID ved eventuelle spørgsmål ifm. generhvervelse af kortet og den lidt krøllede proces dette kan være....

February 20, 2025

Hej Jacob,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget!
Det er fedt at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen igennem generhvervelsen. Vi ved godt, det kan være lidt en krøllet vej, men Dennis er altid klar med svar og støtte – også uden for almindelig åbningstid, hvis det brænder på.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig mange gode kilometer fremover – nu med kortet solidt tilbage i hånden!

Rated 5 out of 5 stars

Als Trafikskole var klart det bedste valg.

Als Trafikskole var klart det bedste valg jeg kunne tage, i forhold til hvilken køreskole jeg skulle vælge. Dennis gøre teoritimerne sjove samtidig med man lære en masse, hvilket gør det meget nemmere at følge med i undervisningen. Dennis er en vildt venlig og rolig person, med en masse humor, hvilket også gør hele kørekort perioden mere tryg at være i.
Jeg vil til hver en tid, anbefale Als Trafikskole til en hver der skal tage kørekort!

February 24, 2025

Hej Mathilde!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den ruller lige ind som en perfekt parallelparkering!
Det glæder os helt vildt, at du følte dig tryg og godt tilpas gennem hele forløbet – og at Dennis’ blanding af humor og rolig tilgang ramte plet. Han siger selv, at grin og gearskifte går hånd i hånd!
Vi er super taknemmelige for din anbefaling, og vi ønsker dig mange sikre, sjove og glade kilometer på vejene fremover.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – vi har nydt turen sammen!

Rated 5 out of 5 stars

Als Trafikskole er klart det bedste valg

Als trafikskole var klart det bedste valg jeg kunne tage, i forhold til hvilken køreskole jeg skulle vælge. Dennis gør teoritimerne sjove samtidig med man lærer en masse, hvilket gør det meget nemmere at følge med i timerne. Dennis er en meget venlig og rolig person, med en masse humor, hvilket også gør hele kørekort perioden mere tryg at være i.
Jeg vil til hver en tid klart anbefale Als Trafikskole til en hver der skal tage kørekort!

February 24, 2025

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse

Helt fra start gik alt helt som det skulle, Dennis var fra start utrolig venlig og hjælpsom med alle problem der nu skulle være.

Teori timer samt køretime har været sjove da Dennis altid har en god historie samt jokes som er tilpas dårlig.

Mangler du er sted at tage kørekort kan jeg varmt anbefale alstrafikskole

January 6, 2025

Hej Sebastian,
Tusind tak for den herlige anmeldelse – vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os!
Dennis blev ekstra glad over rosen… og han er stolt over, at hans jokes stadig holder det dér helt perfekte niveau af ‘tilpas dårlig’!
Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet fra start til slut – for sådan skal det være.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole, og tak for anbefalingen! Vi håber, dine fremtidige køreture bliver mindst lige så gode som Dennis’ historier – og måske lidt bedre end hans jokes!

Kan helt klart anbefale

Kan helt klart anbefale
Det var både sjovt og lærerigt at tage kørekort ved Als Trafikskole, og derfor er det helt klart også et sted jeg anbefaler til andre der ønsker et trygt sted at starte på kørekort.
5/5 stjerner

December 17, 2024

Hej Elise,
Tusind tak for dine 5 stjerner – de skinner næsten stærkere end bilens fjernlys!
Vi er super glade for at høre, at du både har haft det sjovt og har følt dig tryg undervejs – det er præcis det, vi arbejder for hver eneste dag.
Dennis sender et stort smil og siger tak for tilliden – og vi sender dig masser af held og lykke med alle dine fremtidige køreture.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at anbefale os videre!

Super godt forløb

Jeg er super glad for at have taget mit kørekort hos Als Trafikskole. Undervisningen har været sjov og lærerig. Dennis er super venlig og tålmodig og god til at lære fra sig.

Hej Carl,
Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både sjov og lærerig, præcis som det skal være.
Dennis siger tak for rosen, og han er glad for at have haft dig som elev. Tålmodighed og en god stemning er noget, vi altid stræber efter, så det betyder meget, at du har haft det sådan.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og vi håber, du nyder friheden på vejene fremover!

Mega god oplevelse!

Mega god oplevelse!
At tage kørekort ved Als trafikskole var helt klart det rigtige valg for mig. Teorien var nemlig ikke hård og tung, da Dennis var god til at indblande humør, der gjorde det hele lidt sjovere, samtidig med at man lærte alt det man skulle. Køretimerne hvor jeg i praksis lærte at køre bil, var også rigtig gode og hyggelige, og jeg så frem til dem i stedet for at være nervøs, hvilket nok skyldes Dennis’ gode måde at være på.
Samlet anbefaler jeg meget at tage kørekort her!

December 17, 2024

Hej Malene,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse – både til teori og under køretimerne. Dennis siger, at han altid er ekstra god til at bringe humor ind, når der skal parkeres lidt læring samtidig!
Det er også super fedt at høre, at du har haft det trygt og hyggeligt under køretimerne – det er lige præcis sådan, det skal være. Ingen grund til at være nervøs, når man har den rette stemning og støtte.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for din anbefaling! Vi ønsker dig masser af smil og grønne lys på dine fremtidige ture!

Bedste køreskole på Als

Kan varmt anbefales at tage kørekort ved Dennis hos Als Trafikskole.
Dennis møder altid op med godt humør og en god sans for humor og af den grund er teori timerne heller aldrig kedelige. Jeg har lært en masse i teori timerne og det tror jeg er fordi han gør undervisningen sjov og interessant.

Desuden er der også altid fyldt op med drikkevarer i køleskabet når man kommer:)

Jeg har også følt mig tryg hver gang jeg var ude at køre. Dennis sørge for at lære en alt fra det basale på første rute og så bliver det langsomt mere avanceret imens man lære bilen at kende og bliver bedre bag rettet. Det har også gjort at jeg ikke har følt mig nervøs som ny trafikant og det skal han have kæmpe ros for.

Er slet ikke i tvivl om, at jeg til hver en tid vil anbefale Als trafikskole til andre der skal til at tage kørekort.

Hej Zacharias,
Tusind tak for de varme ord! Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en så god oplevelse både i teori og på vejene.
Dennis er helt klart i sit rette element, når han kan både lære fra sig og få et godt grin ind imellem – han siger selv, at humor er den bedste gearkasse! Og selvfølgelig er køleskabet altid fyldt op – vi kan jo ikke have, at nogen kører rundt med tør hals.
Det betyder meget for os, at du har følt dig tryg under køretimerne, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at blive en sikker og selvsikker trafikant.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at sprede den gode anbefaling videre. Vi håber, du får mange fantastiske ture fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Denis er den bedste kørelærer man kunne…

Hej Elias,
Tusind tak for de fine ord – vi smiler hele vejen til rundkørslen!
Dennis blev helt glad i spejlene over at blive kaldt både hyggelig og sjov (han siger, det må være hans skjulte superkræfter). Det betyder virkelig meget for os, at du har haft det godt både til teori og i bilen – for sådan skal det være!
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at sprede den gode energi videre. Vi håber, du nyder friheden på vejene!

Als Trafikskole

Det er et virkelig godt sted, god kørelærer og mange diverse ting som der følger med i pakken. Han er god til at lære os de ting vi skal vide, og gør Teori til en fedt sted.

Hej Emil,
Hvor er det fedt at høre, at du har haft en god oplevelse – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det!
Dennis er glad for rosen (han siger, han overvejer at få det broderet på en T-shirt: ‘Gør teori til et fedt sted’). Og vi er super glade for, at du har kunnet mærke, at der er tænkt over hele pakken – både læring og stemning!
Tusind tak fordi du valgte Als Trafikskole – og for at dele din oplevelse. Vi håber, du får masser af fede og sikre ture derude!

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer! Super service, han har styr på det hele og er super hurtig fra henvendelse til handling! Klar anbefaling her fra!

December 12, 2024

Hej Sufie,
Tusind tak for de flotte ord – vi bliver helt varme i motoren af sådan en anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du lagde mærke til både servicen og tempoet – vi elsker, når det ruller hurtigt og gnidningsfrit (lige som en god gearskiftning). Dennis takker mange gange og sender et smil i bakspejlet!
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – og tak for den klare anbefaling. Vi ønsker dig masser af gode køreture og grønne lyskryds fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Super forløb. 5 stjerner herfra!

Teori og køreprøve bestået første gang og det skyldes i høj grad den kyndige vejledning fra Dennis som er indehaver af køreskolen. Jeg følte at der var styr på tingene og at forløbet var lige som det skulle være. Jeg er glad for at jeg valgte Als trafikskole som stedet til at få kørekort.

November 27, 2024

Hej Mohammed,
Stort tillykke med at klare både teori og køreprøve i første hug – det er stærkt kørt!
Dennis siger tusind tak for de pæne ord og er glad for, at du kunne mærke, vi har styr på både gear og planlægning. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det – trygt, struktureret og med et godt grin undervejs.
Tak fordi du valgte Als Trafikskole – vi er glade for, at vi måtte være med på rejsen til dit kørekort. Vi ses i trafikken!

vælg als trafikskole

Denis er den bedste kørelærer man kunne ønske sig han er vildt hyggeligt og har en meget god humor. teori timerne er vildt sjove og hyggelige og man keder sig ikke når man er til teori. derfor synes jeg hvis man skal til at tage kørekort i sønderborg så skal man vælge als trafikskole.

November 14, 2024

Hej Andreas,
Hvor er det fedt at læse din anmeldelse – den går lige i bakspejlet (på den gode måde)!
Dennis blev helt rørt… eller så meget som Dennis nu bliver, når nogen kalder ham hyggelig og sjov – han siger selv, det er fordi han er født med det!
Vi er super glade for, at du har haft det sjovt både i teorilokalet og ude på vejene. Tak fordi du valgte os – og tak for de flotte ord!
Vi ønsker dig masser af gode kilometer og grønne bølger fremover!

5/5 Anbefaler!!

Anbefaler højt, Pi*se sjove og underholdende teori timer, god humor og ik kedeligt . Dennis er god til at forklare noget til en under køretimen og får en til at føle sig trygt i bilen respekt brormand
Bedste køreskole og kørelærer i SB

November 20, 2024

Hej Tadas,
Respekt tilbage, brormand!
Tusind tak for den stærke anmeldelse – vi er helt oppe at ringe over, at du har haft det fedt både i teorilokalet og bag rattet. Dennis sender et kæmpe thumbs up og siger, at det var en fornøjelse at have dig i bilen (og ikke kun fordi du ikke tjekkede TikTok under kørslen). Vi elsker, når humoren flyder, og du føler dig tryg – for det er præcis sådan det skal være!
Vi ses i spejlene derude – bliv ved med at køre smooth!

Vælg Als Trafikskole

Hold nu Karrykylling! Dennis er manden ham selv. Hos Als Trafikskole lærer man alt, samt man får gode venskaber, sjove teori- og køretimer og en klasse kørelærer, der har sin humor det helt perfekte sted. Dennis mødes altid ind med godt smil, og du kan altid regne med at det bliver nogle gode timer. Vælg Als Trafikskole, så skal det nok gå! Vælg Dennis og Als Trafikskole. 5/5

November 21, 2024

Hej William,
Hold nu gearstangen – sikke en anmeldelse! Tusind tak for de vilde ord og den kæmpe ros! Dennis er helt enig i, at karrykylling og kørekort går hånd i hånd, og han blev simpelthen så glad for dine ord (næsten som når man rammer koblingspunktet perfekt første gang). Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse – både med undervisning, grin og venskaber. Tak fordi du valgte os – og vi hepper på dig hver gang du triller ud i trafikken!

Stor anbefaling

Jeg anbefalede helt klart at vælge alstrafik skole. Sjove og spændende teoritimer.

November 21, 2024

Hej Emilia,
Tusind tak for din anbefaling! Vi er super glade for at høre, at du har nydt teoritimerne – vi gør nemlig vores bedste for at gøre undervisningen både lærerig og sjov. Held og lykke på vejene – vi ses derude!

Altid god stemning ved Als Trafikskole

Altid god stemning ved Als Trafikskole. Masser af læring og plads til at lave fejl, uden at man føler sig spor dum. Dennis møder altid med et smil, og man kan mærke, at han gerne vil lære fra sig. Og så er der altid kolde drikkevare og slik ;)

October 21, 2024

Reply from Als Trafikskole

Tusind tak, Alfred, for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god stemning hos Als Trafikskole, og at du har følt dig tryg ved at lave fejl. Det er vigtigt for os at skabe en lærerig atmosfære, hvor alle kan føle sig komfortable. Det glæder os, at Dennis' imødekommende tilgang og de kolde drikkevarer og slik har været med til at gøre din oplevelse endnu bedre. Tak for din anbefaling, og vi ønsker dig al mulig held på vejene! 🚗😊

De bedste hilsner,
Katrine, Als Trafikskole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort…

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort ved Dennis. Teoritimerne var både spændene og sjove. Han er utrolig tålmodig og forståelig.

Kæmpe anbefaling herfra

October 21, 2024

Reply from Als Trafikskole

Tusind tak, Emma, for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med teoritimernes spændende og sjove indhold. Det er fantastisk, at du har fundet Dennis tålmodig og forståelig – det er netop det, vi stræber efter. Din anbefaling betyder meget for os. Rigtig god fornøjelse på vejene fremover! 🚗😊

De bedste hilsner,
Katrine, Als Trafikskole