Altienshop.dk

3. Garden Center
  4. Interior Designer
  5. Lighting Store
  6. Living Room Furniture Store

Information provided by various external sources

Altienshop.dk blev startet i 2011 og opkøbt af Darix i 2018. Vi vil gerne bestræbe os på at være Din trofaste sælger på nettet. Og vi vil gerne bestræbe os på at gøre alle vores kunder glade og tilfredse ved at give en god service. Håber for dig du vil finde dét du ønsker dig i vores Alt i En Shop. Hos os kan du ALTID handle trygt og sikkert! Og vi sender under vores navn Altienshop.dk Vi vil hele tiden arbejde på at forbedre shoppen, og følge med i og finde nye produkter hele tiden… Så hvis du også vil vide når der kommer nye produkter, så meld dig ind på mit nyhedsbrev og være den første til at få besked og andre gode tilbud og tips! Har du spørgsmål, ris eller ros så kontakt os endelig. Kontakt mig ved at skrive til: info@altienshop.dk – 24/7 alle dage. Vi vil svare tilbage så hurtigt som det er muligt. Det gælder også i weekenderne og helligdage! Vi kan også træffes på telefon: 91 56 86 00

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

nu har jeg harft dem i et år og en dag…

nu har jeg harft dem i et år og en dag med de 500/500 jeg betaler for. ellers ligger den på 130-290 / 100-200
og har en roter der tester forbindelsen 8 gange i døgnet direkte på linjen. så jeg vil bestemt ikke anbefale dem...

February 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende virksomheden

Jeg anbefaler jer at købe hos altienshop. Du kan kontakt dem med mailen og får svar hurtigt. Jeg har en oplevelse med dem hvor jeg har bestilt en vare (grilbørste)og efter en time jeg fik en mail fra dem at varen er solgt og de vil gerne sende en sæt til gril Hvor skal jeg ikke betale ekstra til det. Jeg er glad til at handle hos dem.

May 28, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig info omkring levering

Der står på hjemmesiden, at du kan afhente din pakke på posthuset. Det kan du ikke for det er Danske Fragtmænd der leverer. Så i stedet for at gå ned om hjørnet på posthuset , skulle jeg ud på en 65 km lang køretur. Jeg informerede butikken om den dårlige info, men de har valgt ikke at svare. øv øv - men nogle flotte udendørs lamper er det altså.

April 24, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Bemærkelsesværdig god service !

Den sprøjtevogn jeg var bestilte var udsolgt fra altienshop.dk, men altienshop.dk tilbød, at videregive min ordre til anden leverandør, oven i købet stadig med altienshop.dk som fuld ansvarlig for handelen.
Jeg accepterede, og i løbet af få dage modtog jeg den bestilte sprøjte.
Alene på grund af den fine service gives 5 stjerner samt anbefaling af hjemmesiden.

August 2, 2014

Take a closer look