Altijddroog Reviews 34

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Levert niet en betaald niet terug

Eind november 2025 heb ik een bestelling geplaatst. Meteen betaald en tot op vandaag 23 maart 2026 heb ik niets ontvangen. Op mijn mailtjes wordt wel gereageerd, maar dit is een tactiek om je aan het lijntje te houden. Diverse keren heb ik gevraagd om het bedrag dat ik heb betaald terug te storten maar dat gebeurd niet. Ik zie dat diverse andere mensen dezelfde ervaring hebben. Toen ik mijn bestelling plaatste eind november vorig jaar was de beoordeling op Trustpilot nog overwegend positief. Ik raad iedereen aan om niet meer vooruit te betalen. Een review zegt niet alles.

March 23, 2026

Internet oplichting

Op 3 december onderbroekjes voor mijn moeder besteld. Op mijn mailtjes wordt keurig en vriendelijk gereageerd. Heb geprobeerd mijn geld terug te krijgen via het herroepingsrecht eind december, maar dat kan niet omdat de goederen "al onderweg waren. Elke keer krijg ik te horen dat de onderbroekjes toch echt wel binnenkort verzonden gaan worden of onderweg zijn.
Helaas nog geen tijd gehad om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen, maar daar ga ik binnenkort wel tijd voor maken. Ook ben ik nu bezig om de consumentenbond in te lichten.

Echt schandalig dat zij misbruik maken van mensen die dit soort onderbroekjes nodig hebben.
(Pas later zag ik ook nog eens dat het "troep" uit China is, maar dat is mijn fout, ik had beter onderzoek moeten doen).

December 3, 2025

Bestelling ondergoed

Ik heb 3 december ‘25 een bestelling geplaatst gehad , de eerste 3 mails die ik verstuurde om te vragen hoe het met mijn bestelling zat heb ik steeds een antwoord teruggekregen, weliswaar met het antwoord dat er veel bestellingen waren en dat de levering vertraging ging hebben , ze gingen het op de voet volgen en zodra ze nieuws hadden mij op de hoogte gingen houden, mijn laatste mail op 3/3 gestuurd gehad en tot op heden hebben ze mij nog steeds niet terug geantwoord, ik vind dit helemaal niet oké, ik zal dus hier ook nooit of te nooit nog iets bestellen 😤😤😤ik vind zelfs 1 ster nog teveel om te geven

March 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

11 december bestelling geplaatst en…

11 december bestelling geplaatst en betaald.
Nog steeds niets ontvangen
Ook geen reactie meer op mijn mails waar de bestelling blijft.
Voel me opgelicht door dit bedrijf.
Raad aan er niets te bestellen.

March 5, 2026

Smeerlapperij

In december 2025 heeft mijn echtgenote artikelen besteld, we leven nu in maart 2026, dus 3 maanden verder en nog steeds heeft zij niets ontvangen. Zelfs op haar berichtjes wordt door deze firma niet op gereageerd. Dus met andere woorden €45 betaald maar tot op heden niets ontvangen. We hebben een sterk vermoeden dat we opgelicht zijn, geen vermoeden, we zijn door deze smeerlapperij opgelicht

December 26, 2025

Oplichterij!!

Wat een slechte zaak! In december ondergoed besteld en na tig mail en 3 maanden wachten nog niets ontvangen. Wat een zonde van mijn geld! Wat een tegenvaller!!

March 7, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wat een shitzooi bij altijd droog.

Wat een shitzooi bij altijd droog.
Op 15 12 2025 besteld voor bijna 70 euro, dus ook betaald.
Als je mailtje wordt je aan het lijntje gehouden. Wel 5x gemaild. Je krijgt wel nietszeggende antwoorden, maar geen besteld ondergoed.
Nog steeds niets ontvangen

February 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Betaalde goederen worden niet geleverd

Besteld en betaald op 27/11/2025. Tot op vandaag (10/02/2026) nog steeds niet geleverd, ondanks minimaal 5 x navragen. Informeren niet proactief over levertijd en beantwoorden mails over leveringen met smoezen over onderzoeken bij vervoerder. Mijn mail van 9/2/2026 wordt door Altijdroog geweigerd. Mijn advies: Bestel hier niet want je wordt opgelicht.

February 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Begin december 2025 ondergoed besteld…

Begin december 2025 ondergoed besteld en betaald. Nu 1 februari 2026, nog steeds niks ontvangen. Op elke mail die ik stuur, antwoorden ze dat er vertraging is door drukke periode. Laatste mail schreven ze dat ze intern onderzoek doen naar vervoermaatschappij. Ik raad iedereen aan om hier niks te kopen.

December 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk verdienen ze zelfs niet één…

Eigenlijk verdienen ze zelfs niet één ster
Na drie maanden wachten kwam gisteren de bestelling
Wat een rommel, maat eruit geknipt geen waslabel zijn veel te klein en nemen geen vocht op, gaat er dwars doorheen
Wat een slecht bedrijf nooit iets bij kopen!!!!!!!

January 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

op 28dec een bestelling geplaatst en…

op 28dec een bestelling geplaatst en betaald ,als je dit besteld is dat omdat je dat nodig hebt nu 22dec 2026 nog steeds niets ontvangen
bestelling #3724 van 28 dec 2025 dit lijkt op oplichting begrijp niet dat dit bedrijf op trustpilot kan staan

January 22, 2026

Nooit bestellen daar

Nooit bestellen daar . Oplichters!!! Wacht al meer een maand en op elk mailtje een antwoord in de trant van : is onderweg en komt snel . Zijn er mee bezig.
Oplichting

December 3, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look