Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... See more
See what reviewers are saying
Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald. Echt een hele fijne cursus, duidelijk uitgelegd, goede communicatie. Mijn moeder raadde dit aan, aangezien zij ook in het verleden zo haar theorie heeft behaald... See more
Ik zou iedereen altijdgeslaagd.nl aanraden!! Na meerdere malen zakken, heb ik eindelijk m’n theorie kunnen behalen. Er wordt op een fijne, heldere, geduldige en duidelijke manier uitleg gegeven. Tijd... See more
Company replied
De planning van de training en het examen verliep heel vlot. De communicatie was goed en klantvriendelijk, zowel per mail, telefoon als whatsapp. Top training gehad van Saïd vandaag! Een zeer bekwame... See more
Company details
Written by the company
Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.
Contact info
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De lessen waren erg duidelijk en de…
De lessen waren erg duidelijk en de lesstof wordt er goed ingestampt. Probeer bij de les te blijven en het gaat goed. Ik heb gelijk mijn auto theorie gehaald!
echt een aanrader!!
echt een aanrader!!
super fijne en duidelijke uitleg. hier en daar ook nog tijd voor een grapje. goed opletten en meedoen dan haal je het!
super gasten!
Geniaal
Ik was eerst al meerdere keren gezakt. Maar door de chille en makkelijkere uitleg begreep ik alles veel sneller en beter. De vraagstelling vanuit CBR kan soms heel lullig zijn, door simpele ezelsbruggetjes, trucjes en gewoon platte vertalingen begreep ik het veel beter.
Topper!
Top, ‘s ochtends goed opletten de rest volgt vanzelf! Duidelijke uitleg van de begeleider, in meerdere vormen! Gelijk geslaagd met maar 2 fouten! Aanrader👌 toppers
Altjjdgeslaagd zegt het al
Altjjdgeslaagd zegt het al : hier slaag je altijd. 100% je geld waard. En de persoon die les geeft maakt het leuk voor iedere leeftijd.
Gwn opletten dan komt het goed 👍🏻 💯
Topopleider! Dankzij Altijdgeslaagd mijn theorie in 1 keer gehaald. Duidelijke uitleg en fijne begeleiding. Zeker een aanrader
Geslaagd dankzij een super docent!
Goede docent, zoveel fijne ezelsbruggetjes die ik heb gekregen om de theorie goed te doorlopen. Daarnaast weet Said heel goed hoe hij mensen kan kalmeren als er veel spanning is voorafgaand aan het examen! Knap werk. Ik ben meeeega tevreden en natuurlijk geslaagd! Ik zou iedereen altijdgeslaagd aanraden!!
Zou het echt iedereen aanraden
Zou het echt iedereen aanraden! Hier leer je tenminste echt wat je moet weten en ook de lastige dingen worden goed en duidelijk uitgelegd! In 1 woord TOP.
En natuurlijk in 1 keer geslaagd voor m'n motor theorie!
Geeft geen onzin precies de stof die je…
Geeft geen onzin precies de stof die je nodig hebt. Wil je je theorie halen voor wat dan ook meld je aan!!!
Wil je in 1 keer slagen moet je bij hun zijn
Ik ben ongeveer 9 keer gezakt voor me theorie ik ben vorige week naar de cursus gegaan voor me auto theorie heb ik hem in 1 keer gehaald en gisteren voor me moter theorie ook in 1 keer gehaald
Beste lessen verdiend meer dan 5 sterren
Goede inhoudelijke uitleg
Goede inhoudelijke uitleg. Alles wat werd uitgelegd kwam overeen met de examen die ik had gehad. Aanrader voor ieder!!!
Met een kort en krachtige les ben ik in…
Met een kort en krachtige les ben ik in 1 dag geslaagd, bedankt voor alles !!
Zakken? Welnee
Zakken?? Nee onmogelijk hier. Als je goed oplet heb je m zo gehaald. Aardige mensen en professionele manier om je te laten slagen!
Klasse
De sessie was duidelijk, interactief en laagdrempelig opgezet, waardoor het voor iedereen goed te volgen was. Er zat een fijne dosis humor in, wat het luchtig en toegankelijk maakte. Absoluut een aanrader!
Leraar is een energiekanon
De dag begon heel vroeg en vol twijfel, maar toen de les begon wist ik meteen dat het goed ging komen!
Deze leraar is echt een kanon hield alle aandacht erbij en betrok elke leerling in de klas erbij. Zijn energie, intonatie en interactief lesgeven zijn echt van een hoog niveau.
Ongelofelijk dat deze man dit al 12 jaar doet en nog steeds super boeiend overkomt. Een dikke 10/10! Ben geslaagd met 3 fout!
Said is een top leraar
Said is een top leraar! Hij legt alles duidelijk uit geef goeie tips en tricks. Laat je zelf nadenken. Ik was stiknerveus. Maar door hem geslaagd met 2 fout!. Aanrader!!
Geslaagd met maar 2 fouten
Geslaagd met maar 2 fouten! Deze cursus werkt. All verhaaltjes en ezelsbruggetjes blijven goed in je hoofd zitten.
Duidelijke uitleg in 1 keer geslaagd
2 keer gekomen 2 keer geslaagt hele…
2 keer gekomen 2 keer geslaagt hele goede en duidelijke uitleg aanrader!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.