Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... See more
See what reviewers are saying
Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald. Echt een hele fijne cursus, duidelijk uitgelegd, goede communicatie. Mijn moeder raadde dit aan, aangezien zij ook in het verleden zo haar theorie heeft behaald... See more
Company replied
De planning van de training en het examen verliep heel vlot. De communicatie was goed en klantvriendelijk, zowel per mail, telefoon als whatsapp. Top training gehad van Saïd vandaag! Een zeer bekwame... See more
Company details
Written by the company
Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.
Contact info
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Was echt helemaal top!
1e keer🤟🏻
De les was echt heel goed! Alles werd duidelijk en volledig uitgelegd. Dankzij deze les ben ik bij mijn eerste poging geslaagd, zonder vooraf te oefenen. Bedankt Saïd en zijn broertje voor de geweldige les!
Er werd goed en duidelijk uitgelegd
Er werd goed en duidelijk uitgelegd. Alles wat er besproken is kwam ook echt in het examen voor. Ik ben in een keer geslaagd met deze cursus en ben erg tevreden.

Ik ben geshockeerd
Ik ben geshockeerd. Had dit totaal niet verwacht.
We kwamen aan en waren gelijk teleurgesteld. De rijschool valt onder een andere rijschool, wat niet aangegeven was. Waardoor het onduidelijk was of dit de rijschool was. Het gebouw zelf was vies en lelijk, zowel binnenkant als de buitenkant.
De les zelf was erg slecht en gingen erg snel. Er werd alleen maar geschreeuwd en de les was onoverzichtelijk. Ook werden belangrijke onderwerpen nauwelijks behandeld. Mensen werden persoonlijk aangesproken op een kleinerende toon, waardoor les deelnemers ook geen vragen meer durften te stellen. Sommige vragen werden gelijk afgekraakt en niet beantwoord. In de les werden ook ongepaste vergelijkingen gebruikt naar geslachtskenmerken, wat ik erg onprofessioneel vond. Hier voelde ik me erg oncomfortabel bij, als vrouw zijnde.
Er werd van tevoren een mail gestuurd, waarin stond dat er eten drinken beschikbaar zou zijn, dit was er niet. Ook werd niet aangegeven in deze mail dat we naar het CBR in Haarlem zouden gaan. Wat vaag was, want er zit een CBR om de hoek van dr locatie. Vervolgens werden 4 deelnemers in een auto gezet van een man die geen nederlands kon, ook heeft deze man in de auto gerookt (in het bijzijn van minderjarigen).
Na het theorie-examen werd een deelnemer persoonlijk aangesproken op het "roddelen"(b.m.t. dat de cursus niet goed was) over de instructeur. Wat ik erg kinderachtig en onnodig vond.
Dus ik vond dit niet mijn 150 euro waard. 8 van de 10 zijn gezakt.
Geen aanrader.
Geslaagd na de 3de keer!
2 keer gezakt en nu mijn theorieochtend bij AltijdGeslaagd gedaan! Duidelijke uitleg, leuke interactie met de groep en humor. Hij zorgde ervoor dat ik met wat minder spanning mijn theorie examen inging waardoor ik ben geslaagd :)

Helemaal top
Al 3 keer gezakt voor mijn auto theorie en toen ben ik hier beland. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan zeg. Mega goede uitleg en hele fijne sfeer raad het zeker iedereen aan!!

Helemaal top.
Helemaal top.
De uitleg was duidelijk en interactief.
Zeker een aanrader!!

Reply from Altijdgeslaagd
Met 4 fouten totaal geslaagd na een…
Met 4 fouten totaal geslaagd na een ochtendje bij altijdgeslaagd.nl echt een aanrader

1 les en meteen geslaagd
1 les en meteen geslaagd, goede uitleg en sterk

Sterke sessie
In 1x geslaagd
In 1x geslaagd was vroeg opstaan maar is het waard, had geluk met een kleine klas dus alles kunnen vragen

Best of the best
Toppers!! Echte aanpakkers, geen poespas, maar gericht op wat je nodig hebt. Duidelijk en zuiver uitgelegd. Een hele prettige sfeer in de les. Mag zeker ook wat gelachen worden. Maar deze mannen willen presteren en nemen je graag daarin mee. Zeer goede ondersteuning en elke vraag mag gesteld worden. Zonder hun was het me niet gelukt!!

Goede uitleg
Goede uitleg, als je oplet heb je alle antwoorden die je nodig hebt om te kunnen slagen

Zo makkelijk gehaald
Zo makkelijk gehaald! Nog half in slaap gevallen en de eerste keer gehaald! 🤩🥳 #Examen #Geslaagd #EersteKeer

Theorie auto cursus
Hij wist echt goed hoe die deze cursus moest opbouwen, en ging goed om met iedereen en gaf ook andere de goede aandacht die het ook nodig hadden! Ben in 1 keer geslaagd!

Reply from Altijdgeslaagd
Ik ben super blij met de cursus
Ik ben super blij met de cursus. Ik heb mijn theorie in 1x gehaald. Ik raad de cursus heel erg aan.

Altijd geslaagd is top!
Altijd geslaagd is top!
Na 2 keer gezakt te zijn voor mijn motortheorie nu na de cursus gehaald. Op een leuke en goede manier les gekregen. Zou het iedereen aanraden

Reply from Altijdgeslaagd
Super goeie les gehad en in 1 keer…
Super goeie les gehad en in 1 keer geslaagd
De gene die de cursus geeft legt het goed en duidelijk uit zonder deze cursus was ik niet geslaagd🎉

Reply from Altijdgeslaagd
Geslaagd met een top ervaring!!
Ik zou iedereen altijdgeslaagd.nl aanraden!! Na meerdere malen zakken, heb ik eindelijk m’n theorie kunnen behalen. Er wordt op een fijne, heldere, geduldige en duidelijke manier uitleg gegeven. Tijdens de cursus wordt je goed begeleid en voorbereid voor je theorie-examen bij CBR. Ze leren je op een professionele maar humoristische manier de tips en tricks, waardoor het veel makkelijker en duidelijker wordt. Er vind veel interactie plaats, waardoor ze kunnen zien waar jou valkuilen liggen en daar dan extra aandacht aan besteden. Je kan er snel terecht en heb de communicatie als zeer fijn ervaren.
Al met al en top ervaring!!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.