Altijdgeslaagd Reviews 144

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald. Echt een hele fijne cursus, duidelijk uitgelegd, goede communicatie. Mijn moeder raadde dit aan, aangezien zij ook in het verleden zo haar theorie heeft behaald... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De planning van de training en het examen verliep heel vlot. De communicatie was goed en klantvriendelijk, zowel per mail, telefoon als whatsapp. Top training gehad van Saïd vandaag! Een zeer bekwame... See more

Company details

1. Driving School
  2. Drivers License Training School
  3. Motorcycle Driving School

Written by the company

Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1e keer🤟🏻

De les was echt heel goed! Alles werd duidelijk en volledig uitgelegd. Dankzij deze les ben ik bij mijn eerste poging geslaagd, zonder vooraf te oefenen. Bedankt Saïd en zijn broertje voor de geweldige les!

February 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Er werd goed en duidelijk uitgelegd

Er werd goed en duidelijk uitgelegd. Alles wat er besproken is kwam ook echt in het examen voor. Ik ben in een keer geslaagd met deze cursus en ben erg tevreden.

January 31, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Fantastisch dat de uitleg duidelijk was en dat alles wat je geleerd hebt ook echt naar voren kwam in het examen. Gefeliciteerd met je theorie en veel succes met het vervolg!

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben geshockeerd

Ik ben geshockeerd. Had dit totaal niet verwacht.

We kwamen aan en waren gelijk teleurgesteld. De rijschool valt onder een andere rijschool, wat niet aangegeven was. Waardoor het onduidelijk was of dit de rijschool was. Het gebouw zelf was vies en lelijk, zowel binnenkant als de buitenkant.

De les zelf was erg slecht en gingen erg snel. Er werd alleen maar geschreeuwd en de les was onoverzichtelijk. Ook werden belangrijke onderwerpen nauwelijks behandeld. Mensen werden persoonlijk aangesproken op een kleinerende toon, waardoor les deelnemers ook geen vragen meer durften te stellen. Sommige vragen werden gelijk afgekraakt en niet beantwoord. In de les werden ook ongepaste vergelijkingen gebruikt naar geslachtskenmerken, wat ik erg onprofessioneel vond. Hier voelde ik me erg oncomfortabel bij, als vrouw zijnde.

Er werd van tevoren een mail gestuurd, waarin stond dat er eten drinken beschikbaar zou zijn, dit was er niet. Ook werd niet aangegeven in deze mail dat we naar het CBR in Haarlem zouden gaan. Wat vaag was, want er zit een CBR om de hoek van dr locatie. Vervolgens werden 4 deelnemers in een auto gezet van een man die geen nederlands kon, ook heeft deze man in de auto gerookt (in het bijzijn van minderjarigen).

Na het theorie-examen werd een deelnemer persoonlijk aangesproken op het "roddelen"(b.m.t. dat de cursus niet goed was) over de instructeur. Wat ik erg kinderachtig en onnodig vond.

Dus ik vond dit niet mijn 150 euro waard. 8 van de 10 zijn gezakt.
Geen aanrader.

January 30, 2025

Geslaagd na de 3de keer!

2 keer gezakt en nu mijn theorieochtend bij AltijdGeslaagd gedaan! Duidelijke uitleg, leuke interactie met de groep en humor. Hij zorgde ervoor dat ik met wat minder spanning mijn theorie examen inging waardoor ik ben geslaagd :)

January 24, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Wat een geweldige feedback, bedankt! Het is geweldig om te horen dat de uitleg en interactie je hebben geholpen om het examen met minder spanning tegemoet te treden. Gefeliciteerd met je geslaagde examen en veel succes met de volgende stap!

Helemaal top

Al 3 keer gezakt voor mijn auto theorie en toen ben ik hier beland. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan zeg. Mega goede uitleg en hele fijne sfeer raad het zeker iedereen aan!!

January 20, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Wat fijn om te horen dat het eindelijk gelukt is! Fijn dat de uitleg en sfeer je geholpen hebben om met vertrouwen je theorie-examen te halen. Dank voor je positieve woorden en succes met de volgende stap het afrijden natuurlijk!

Helemaal top.

Helemaal top.
De uitleg was duidelijk en interactief.
Zeker een aanrader!!

January 8, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Geweldig, gefeliciteerd met het behalen van je theorie-examen! Een belangrijke stap gezet, veel succes met het vervolg van je rijopleiding!

Rated 5 out of 5 stars

Met 4 fouten totaal geslaagd na een…

Met 4 fouten totaal geslaagd na een ochtendje bij altijdgeslaagd.nl echt een aanrader

January 9, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Gefeliciteerd met je resultaat! Geslaagd met maar 4 fouten, dat is geweldig! Fijn om te horen dat je ervaring bij AltijdGeslaagd.nl zo positief was. Bedankt voor de aanbeveling en veel succes.

1 les en meteen geslaagd

1 les en meteen geslaagd, goede uitleg en sterk

January 3, 2025

Reply from Altijdgeslaagd

Fijn om te horen dat je al in één les geslaagd bent! Fijn dat de uitleg je zo goed geholpen heeft. Gefeliciteerd

In 1x geslaagd

In 1x geslaagd was vroeg opstaan maar is het waard, had geluk met een kleine klas dus alles kunnen vragen

December 20, 2024

Reply from Altijdgeslaagd

Gefeliciteerd met je snelle succes! Het is geweldig dat de kleinere klas zo goed voor je werkte en dat je alles kon vragen. Het is inderdaad vroeg om op te staan, maar het resultaat maakt het helemaal de moeite waard.

Best of the best

Toppers!! Echte aanpakkers, geen poespas, maar gericht op wat je nodig hebt. Duidelijk en zuiver uitgelegd. Een hele prettige sfeer in de les. Mag zeker ook wat gelachen worden. Maar deze mannen willen presteren en nemen je graag daarin mee. Zeer goede ondersteuning en elke vraag mag gesteld worden. Zonder hun was het me niet gelukt!!

December 20, 2024

Reply from Altijdgeslaagd

Wat een geweldige feedback, bedankt! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen ondersteunen en dat je geslaagd bent voor het examen. Het was een genoegen om je te helpen en we vinden het belangrijk dat er ruimte is voor zowel hard werken als genoegen. Wij zijn trots op uw resultaat en het is fantastisch om te horen dat u onze aanpak waardeert. Dank u voor uw vertrouwen en succes met de volgende stap!

Goede uitleg

Goede uitleg, als je oplet heb je alle antwoorden die je nodig hebt om te kunnen slagen

Reply from Altijdgeslaagd

Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat je alles hebt gekregen wat je nodig had om te slagen! Bedankt voor de feedback en veel succes!

Zo makkelijk gehaald

Zo makkelijk gehaald! Nog half in slaap gevallen en de eerste keer gehaald! 🤩🥳 #Examen #Geslaagd #EersteKeer

December 16, 2024

Reply from Altijdgeslaagd

😄 Leuk om te horen dat je het in één keer hebt gedaan

Theorie auto cursus

Hij wist echt goed hoe die deze cursus moest opbouwen, en ging goed om met iedereen en gaf ook andere de goede aandacht die het ook nodig hadden! Ben in 1 keer geslaagd!

Beste Julia,

Bedankt voor je review! We zijn ontzettend blij met de mooie uitslag en je positieve feedback. Het is geweldig om te zien dat je tevreden bent. We waarderen je tijd en moeite om je ervaringen met ons te delen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super blij met de cursus

Ik ben super blij met de cursus. Ik heb mijn theorie in 1x gehaald. Ik raad de cursus heel erg aan.

Beste Sienna,

Bedankt dat je onze cursus hebt aangeraden! We zijn ontzettend blij dat je zo positief bent over onze inhoud en dat je anderen aangemoedigd om zich aan te melden. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons!

Altijd geslaagd is top!

Altijd geslaagd is top!

Na 2 keer gezakt te zijn voor mijn motortheorie nu na de cursus gehaald. Op een leuke en goede manier les gekregen. Zou het iedereen aanraden

December 6, 2024

Beste Merel,

Je weet vanaf nu waar je moet zijn voor je theorie! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! We wensen je veel succes en plezier in de volgende fase.

Rated 5 out of 5 stars

Super goeie les gehad en in 1 keer…

Super goeie les gehad en in 1 keer geslaagd
De gene die de cursus geeft legt het goed en duidelijk uit zonder deze cursus was ik niet geslaagd🎉

December 5, 2024

Beste Ringo,

Van harte gefeliciteerd met je theorie! We zijn ook erg blij met het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Het is geweldig om te zien dat je deze stap hebt gezet, en we wensen je veel succes met de volgende fase!

Rated 5 out of 5 stars

Geslaagd met een top ervaring!!

Ik zou iedereen altijdgeslaagd.nl aanraden!! Na meerdere malen zakken, heb ik eindelijk m’n theorie kunnen behalen. Er wordt op een fijne, heldere, geduldige en duidelijke manier uitleg gegeven. Tijdens de cursus wordt je goed begeleid en voorbereid voor je theorie-examen bij CBR. Ze leren je op een professionele maar humoristische manier de tips en tricks, waardoor het veel makkelijker en duidelijker wordt. Er vind veel interactie plaats, waardoor ze kunnen zien waar jou valkuilen liggen en daar dan extra aandacht aan besteden. Je kan er snel terecht en heb de communicatie als zeer fijn ervaren.
Al met al en top ervaring!!

December 4, 2024

Beste Andjali,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en van harte gefeliciteerd met je theorie! We zijn erg blij voor je en wensen je veel succes met de volgende stappen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look