See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ingen eller underlig kommunikation fra kundeservice. Blev bedt om bevismateriale på en projektor som slet ikke ville tænde (fra ny). Sendte derefter en video som bevis, og fik et svar hvor der stod “... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kina produkter, som ikke virker. Der var 6 ugers leveringstid, og da produktet kom, virkede det ikke (kunne ikke tænde). Kundeservice svarer ikke.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en god kvalitet og en meget hurtig levering!🙏 Nu har jeg handlet hos dem flere gange og har været så tilfreds med både deres priser men også deres sindssyge gode kvalitet på varerne💗 kan va... See more

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Besøg os på: https://altira.dk/ Ønsker du hjælp? Så send os en besked her til højre, eller skriv

3.3

3-star
2-star
1-star

Ingen eller underlig kommunikation

Sendte derefter en video som bevis, og fik et svar hvor der stod “hej” og ikke andet. Svarede dertil om beviset var godkendt eller hvad der skulle gøres. Har ikke hørt mere siden. Så står stadig uden penge retur og med ubrugelig projektor

January 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ALTIRA support SVARER IKKE, kabinekuffert kan ikke bruges på skandinaviske fly

ALTIRA 'kabinekuffert' kan ikke bruges til skandinaviske fly. ALTIRA svarer OVERHOVED IKKE på mails og sender ikke retur labels!

Jeg har forsøgt at få kontakt til ALTIRAs kundeservice via email og via deres kontaktformular på hjemmesiden i over een måneds tid med flere ugentlige forsøg. Det kommer INGEN respons.

Jeg købte en lille kuffert som de markedsfører med teksten:
* Denne kuffert er designet til at opfylde de fleste flyselskabers krav til kabinekuffert/håndbagage

Dette er misvisende da målene ikke passer med SAS eller Norwegian eller andre skandinaviske fly (hvilket jeg opdagede ved modtagelse og check med lufthavnen). Da kufferten har USB oplader (den har batteri) så må man heller ikke checke den ind så den kan faktisk slet ikke bruges til flyrejser herhjemme.

1.799 dkk for en kabinekuffert som ikke kan bruges til formålet er skuffende men mest skuffende er, at de overhoved ikke svarer!

April 14, 2024

Alt ved firmaet er fup

Alt ved firmaet er fup. Du tror du handler med en dansk virksomhed, men det gør du ikke. Den er nok kinesisk, men det oplyses ikke på hjemmesiden.
Jeg købte en kabinekuffert, som efter Altiras oplysninger opfylder gængse kabinemål. Det gør den ikke. Da jeg derfor ønskede at returnere den, var returadressen et sted i Kina. Det var også herfra den kom, hvilket betød, at leveringen tog 1 måned.

January 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fup firma der ikke svarer når man kontakter dem

Varerne kom efter lang leveringstid. Jeg vil gerne returnere, jeg har fulgt deres retningslinjer på deres hjemmeside, skrevet til dem 6 gange uden at få svar.
Jeg fornemmer at dette er et fup firma, jeg kan ikke anbefale nogen at handle her.

January 23, 2024

Bestilte 2 tasker d 11 dec

Bestilte 2 tasker d 11 dec. Har endnu ikke modtaget varerne, fik oplyst på første henvendelse, at leveringstiden var 5-11 hverdage🤔.
På anden henvendelse får jeg svaret, at leveringstiden nu er ml 11 og 16 hverdag🤔
Er meget spændt på om min pakke er sendt via Nordpolen 🙂

December 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har modtaget en defekt kuffert

Jeg har modtaget en defekt kuffert. Den var skåret op i siderne. Ønsker at returnere og få beløb refunderet. De skriver til mig, at selvom kuffert er defekt skal jeg selv betale returlabel til KINA. Der må være en adresse i DK, der kan returneres til, når varen er defekt. Kan kun give mine dårligste anmeldelser, med mindre jeg modtager en mail med gratis returlabel eller kan aflevere defekt vare i DK og få refunderet beløbet. Indtil da - KØB IKKE NOGET HOS DEM.

December 24, 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg bestilte et par sandaler fra Altira og jeg må sige at produktet levede op til sine forventninger som man ser på billederne. God kundeservice, som svare tilbage samme dag. De går virkelig ind for kvalitet for en lav pris til kunderne.

December 15, 2023

God kvalitet og service

Har bestilt fra Altira op til flere gange, jeg er vild med deres produkter og er stor fan af deres rejse kuffert, den lever op til mine forventninger og er rigtig praktisk ligesom det ses på videoen plus kvaliteten på deres produkter er generelt rigtig god. 5 stjerner herfra 💪🏽😍

December 18, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft den mest fornøjelige…

Jeg har haft den mest fornøjelige shoppingoplevelse på Altira. Udvalget af tøj og huslige ting er imponerende, og kvaliteten lever virkelig op til forventningerne. Bestillingen var nem, leveringstiden hurtig, og varerne var omhyggeligt pakket.

Kundeservicen fortjener også ros. Jeg havde nogle spørgsmål angående min ordre, og de svarede hurtigt og professionelt, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere behagelig.

Altira har uden tvivl tjent min tillid som en pålidelig online shoppingdestination. Jeg ser frem til at handle hos dem igen og kan varmt anbefale det til andre, der søger kvalitet og god service.

December 18, 2023

Super tilfreds

Jeg har handlet hos altira nogle gange nu og alt levede op til mine forventninger! Ventetiden er værd, plus så er kundeservice rigtig hurtige til at stå til hjælp. 5 stjerner herfra!!

December 4, 2023

Lang leveringstid fra Kina - 12% importtold

Når du køber hos Altira trækkes betalingen samme dag.

Levering sker fra Kina og standardleveringstiden er normalt 14-16 hverdage får jeg oplyst.

Vær opmærksom på at der kan opkræves 12% importtold

Returnering til Kina er rigtig dyrt, som du selv skal håndtere og det vil derfor ikke give mening for dig at returnere har jeg fået oplyst.

Finder det underligt så mange 5 stjernede anmeldelser på siden med kun 1 anmeldelse

Held og lykke

December 14, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Flotte men…

Deres fantatiske reklame for cabin kufferter til at rejse med! Købte med det samme 2 stk, fordi de så skønne ud! Da de ankommer er de væsentlig større end EU reglerne for cabin rejsekufferter! Det var ærgerligt!

November 16, 2023

Take a closer look