Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus blev…
Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus blev jeg henvist til fra egen tandlæge, for at få taget et røntgenbilledet af hele munden. Da jeg ringede for at få en tid, fik jeg at vide at indenfor få dage efter ville de sende billederne til min tandlæge. Jeg spurgte om 8 dage var tids nok for dem, hvilket de bekræftede. Da jeg kom til den aftalte tid, spurgte jeg igen om hvornår de ville sende billederne videre. Dette ville ske indenfor få dage. Jeg fortalte at jeg havde en tid ugen efter hos egen tandlæge og der skulle vi bruge billederne. Det var intet problem både iflg. den, der tog billedet og receptionisten. Da jeg kom til egen tandlæge ugen efter, var der ingen billeder kommet! Først da min egen tandlæge ringede til klinikken og rykkede for billederne, blev de sendt. VIRKELIGT DÅRLIG STIL. Jeg har været oppe forbi, for at høre om de så betaler den ekstra konsultation til egen tandlæge, hvor de "bare" trækker på skulderen. Det må jeg selv, var beskeden. MEGA DÅRLIGE "KUNDESERVICE" - Jeg vil virkelig IKKE anbefale Tandlægerne i Tårnby Sundhedshus. Forstår faktisk ej heller hvordan de kan få 2.8 i stjerner, når alle de anmeldelser de har fået, kun siger 1!!!!