Amico MarkiserReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan virkelig anbefale Amico på det varmeste. Vi havde en markise, som havde set bedre dage og tilkaldte Torben for en snak om muligheder. Han var utrolig kompetent og havde gode økonomiske løsnin... See more

Company details

1. Awning Supplier

Information provided by various external sources

Amico Markiser leverer kvalitets solafskærmning fremstillet på egen dansk fabrik, direkte til dig. Landsdækkende salg og service

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

En 5-stjernet oplevelse

Vi kan virkelig anbefale Amico på det varmeste.
Vi havde en markise, som havde set bedre dage og tilkaldte Torben for en snak om muligheder. Han var utrolig kompetent og havde gode økonomiske løsninger. Markisen blev bestilt og kort tid efter sad der en virkelig flot ny dug og en markise arm var repareret. 2 meget dygtige montører klarerede det hele med et smil. Og til allersidst holdt tilbuddet til punkt og prikke - det hele fortjener 5 stjerner +
Ring til Amico hvis I skal have ny markise!

May 26, 2025

Markise

Købte en markise i 2020. Vi er meget glade for den. Vi handlede med nogle meget dygtige og kompetente folk som har styr på tingene. Rigtig god service. Man kan altid ringe og få hjælp og råd.

May 20, 2025

Kan anbefale Amico meget

Kan anbefale Amico meget. Torben var utrolig lydhør for vores behov, og havde hurtigt et forslag til hvilken markise, der ville passe til vores hus. Efter at have valgt farver, og været på besøg i deres showroom, var vi klar til at købe. Den efterfølgende proces var også perfekt, og vi er meget glade for vores markise, og den gode behandling vi har fået.

October 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og virkelig flot kvalitet …

Vi vil gerne give Amico Markiser vores bedste anbefaling. Vi fik den bedste faglige rådgivning af Amico Torben, målt op mod andre firmaer der også forsøgte sig. Vores projekt var ikke det nemmeste og det gav da også uventede udfordringer. Men igen slog fagligheden igennem og med dygtige montører fik vi et rigtig flot resultat. Overnikøbet til en rigtig god pris. Vi kan faktisk ikke få armene ned over det flotte resultat.

August 23, 2024

HØJ SERVICE, MERE END FORVENTET

VI HAR FÅET OPSAT MARKISE. ØNSKEDE DEN PLACERET LÆNGERE NEDE. FIRMAET TOG STRAKS FAT I OPGAVEN, OG NU ER DET LØST TIL FULD TILFREDSHED. EN UOVERTRUFFEN SERVICE. VI KAN KUN ANBEFALE Amico v/ Torben.

April 25, 2024

Super fin markise

Super fin markise. God rådgivning. Hurtige svar og god service (for eksempel justering af hældningen) også efter monteringen.

June 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Amico Markiser har et team af…

Amico Markiser har et team af kompetente og fagligt dygtige håndværkere og montører.
De har en driftig direktør, der er med ude i marken, hvor tingene sker.
Det giver tillid til de produkter som Amico står inde for
og selv fremstiller.

June 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Alt har fungeret fint indtil vores…

Alt har fungeret fint indtil vores markise ikke reagerer på vores fjernbetjening mere. Dette var i september 22 og jeg har nu været i kontakt med Torben flere gange, som ejer firmaet og endnu er intet sket. Produktet er som udgangspunkt fint men afterservice - hold nu kæft - få nu fingeren ud af…. og få løst evt. problemer. En markise skal kunne kører ud og ind og ikke blot hænge på væggen som pynt. Tag nu den tlf. og få fixet et produkt vi har betalt for til at virke. Jeg fatter ikke en meter at service kan være så svært.

February 25, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk!!!!!!!!

Hold nu op hvor er det her et dårligt firma!
Aldrig har jeg oplevet dårligere service.
Vi har personligt snakket med dem om præcis vores ønsker og får tilsendt en mail på vores aftale.
Når de så kommer ud er deres mål forkert og dem der står og skal sætte den op ved ingenting og efterlader vores terrasse og have rodet med alt liggende over det hele uden at Ryde op efter sig!
Vi har ringet og klaget men får blot et flabet svar.
Nu har det taget dem 8 mdr. fordi de ikke kan finde ud af at laves det ordentligt. Vi var blevet lovet at alt skulle være sat op og i orden efter 1 mdr.

September 27, 2022
Amico Markiser logo

Reply from Amico Markiser

Vi har læst din kritik og tager det meget alvorligt da vi ønsker at yde den allerbedste service til alle vores kunder. Vi kan ikke genkende problematikken du beskriver og har søgt på alle ordrer udført for 8 mdr. siden som du beskriver og kan ikke finde nogen reklamationer, så vi har brug for lidt mere information fra dig - f.eks. et ordre eller kundenummer. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at løse problemet ASAP og ønsker at I vil tage direkte kontakt til os: Amico Markisefabrik på tk@amico.dk eller mobil 24775800.

Take a closer look