Ami kappers Reviews 64

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Gister bij ami kappers geweest, dit was mijn tweede keer hier. De eerste keer was ik al niet helemaal tevreden met mijn haar, dus deze keer heb ik precies laten zien hoeveel er maximaal vanaf mocht e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben echt heel erg ontevreden over deze kapsalon, zowel over de service van het personeel als over wat ze met mijn haar hebben gedaan. Wat een horror… mijn haar is volledig verpest. Ik heb om... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen donderdag een gastvrije ontvangst in Ami kapsalon in Raalte waar ik een knip afspraak had. Het is altijd even een feestje om daar in de stoel te zitten en mijn haardos toe te vertrouwen aan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik laat bij Ami kappers in Lichtenvoorde al een aantal jaar mijn krullen knippen en high lights zetten en ben heel tevreden. Er wordt goed geluisterd naar en meegedacht met wat je wil. De high ligh... See more

Company details

Information provided by various external sources

Kapsalon in het centrum van Lochem. Trends, acties, beauty academy, werken bij Ami, storefinder, service en nieuws.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik kwam met mooie lange bos krullen

Kwam met mijn mooie krullen ( kapster zegt zelf nog wat een mooie lange bos krullen )bij Ami kapper in Hengelo OV met de gedachten dat me haren wel goed verzorgd en geknipt zal worden... dat was niet het geval ze hebben me haren scheef met inhammen geknipt super raar ook kreeg ik de Ami krul behandeling dat ging met zo veel producten dat het me haren heeft beschadigd! Ook heeft ze me krullen helemaal verpest me krullen plakte tegen elkaar aan en me scheiding wou ik in het midden maar kreeg het schots en scheef ! Ik heb me haren bij Ami kappers in de knot gegooid en ben per direct naar huis gegaan om alle rotzooi uit me haren te wassen en alles opnieuw te laten doen door door een ander!

February 19, 2025

Nooit naar toe gaan!

Ga hier niet naar toe, ik heb duidelijk aangegeven en via een foto ook nog laten zien, en toch ben ik veel te kort geknipt, hij zegt zelf ook, oh het is wel wat korter uitgevallen, WAT korter, verschrikkelijk kort, ik ben super super gefrustreerd en krijg een sorry, ja zegt hij meer kan ik er niet aan doen, dus wees gewaarschuwd niet naar toe!!!!!

February 21, 2025

Complimenten aan Ami Kappers Borne

Complimenten aan Ami Kappers Borne. Wij komen hier al langere tijd. Twee medewerksters willen wij nu graag in het zonnetje zetten! Britt, die altijd zo enthousiast is waardoor het kappersbezoek voor onze dochter met een beperking altijd een feestje is! Naast het goed knippen kan zij ontzettend mooi invlechten en/of haren krullen/opsteken. Ware kunstwerken!
En gisteren werd onze andere dochter geholpen door Sterre. Ook door haar een warm welkom. Goed advies gegeven door een kleine aanpassing in haar haardracht voor te stellen, wat groots uitpakte, heel mooi!
Dank jullie wel (allemaal) !

February 3, 2025

Mega slecht

Ik was vandaag bij AMI kappers in Nijmegen voor highlights en knippen. Ik heb hier maar liefst €250,- voor moeten betalen terwijl ik vrijwel geen verschil zie van voor en na de kapper. Nog besproken met de medewerkers dat ik niet snap hoe het zo duur heeft kunnen zijn, maar ze willen niet meedenken in oplossingen helaas… Baal er enorm van dat ik zo veel heb moeten betalen voor zo weinig resultaat. De vorige keer voor de soortgelijke behandeling €100,- moeten betalen en toen wel blij met het resultaat. Dit slaat echt nergens op

January 18, 2025

Vandaag was ik bij Amy Kapoer Schiedam

Vandaag was ik bij Amy Kapoer Schiedam, ik ben helemaal niet tevreden, dit niet de eerste keer dat ik het een kans geef, dat het om mijn haar gaat. De studenten hebben geen idee, ze heeft mijn haar anderhalf uur geknipt , na het verven en bleken werd mijn haar oranje, daarna had ik mijn haar weer donkerder moeten verven. Het kapsel dat ik liet zien is totaal anders dan wat ik heb gedaan, een grote 0

January 11, 2025

Complimenten voor kapper Ami in Borne

Complimenten voor kapper Ami. Vriendelijk en professioneel personeel. Iris heeft me heel goed geholpen. Mijn haar is heel goed geföhnd en ze heeft nuttige tips gegeven. Het reserveren gaat heel makkelijk, is overzichtelijk en duidelijk.
Aanrader!

December 27, 2024

Belachelijk dure knipbeurt

Vandaag een knipbehandeling gehad bij Ami Woudenberg. Had een afspraak voor wassen knippen. Tijdens het wassen komt de vraag of ik verzorging in mijn haar wil maar wordt niet bij gezegd dat dit extra kosten ( bijna 20 euro!!!!) Met zich meebrengt!
Uiteindelijk ben ik geknipt door een leerling zonder dit te weten zonder overleg. Pas bij uitvragen werd dit bekend!
Uieindelijk na een knipbeurt niet geheel naar wens moet ik 51 euro aftikken voor alleen wassen, knippen en schijnbaar de dure verzorging..!
Nooit meer Ami voor mij!

December 24, 2024

Ami in Wageningen prima kappers

Erg tevreden over het team van Ami Kappers in Wageningen. Ze geven goed advies, denken met je mee, en zijn altijd erg vriendelijk. En - niet onbelangrijk - altijd prima geknipt en gekleurd. Een dikke pluim voor Lisa en haar team.

December 23, 2024

Reply from Ami kappers

Bedankt voor je review! Tot ziens

Rated 1 out of 5 stars

Brullende collega over tijdsduur...

Vandaag als 'nieuwe klant' voor het eerst een knip afspraak (online ingepland) bij Ami op het Lage Land gehad. De dame die mij heeft geknipt deed haar werk prima. Ik wenste met mijn lange haar een kortere versie van wat ik nu ongeveer had, maar wilde graag meer lagen. Na wat extra aanwijzingen, vanaf mijn kant, omdat ik graag tevreden de salon verlaat, brulde een collega 'dat het nu wel tijd was dat het knippen wel klaar moest zijn omdat de 30 minuten inmiddels voorbij waren. Hierdoor zette zij haar collega en mij an publiek voor schut. Uiteraard heb ik aangegeven dat ik voor een knipbeurt ben gekomen en pas naar tevredenheid de salon zal verlaten. Werkelijk nog nooit zoiets onbeschoft meegemaakt. Ik kreeg de keuze om de wachtende klant eerst voor te laten gaan, en zou daarna weer verder worden geholpen....serieus? Er staat 30 minuten voor knippen gaf de onbeschofte collega aan, wat niet mijn probleem is wanneer blijkt dat het langer zal duren. En ook niet mijn verantwoordelijkheid....maar jaaaa zo staat het in het systeem aangegeven. De klanten die ook in de salon aanwezig waren, hebben een bizar verhaal om te delen. Duidelijk dat geld boven de klandizie en boven kwaliteit afleveren staat.
Ik wens de onbeschofte collega veel sterkte toe en veel wijsheid.

Na tig mailtjes heen en weer:

Op mijn klacht is er geen enkele reactie kwa o.a empathie terug te vinden in ons mailcontact. Dit geldt ook over het verloop van de behandeling van mijn klacht, over de desbetreffende medewerkster door de salon houder.

Zo ook het door u gegeven advies, om telefonisch (op mijn verzoek via de e-mail) contact met mij op te nemen, heeft helaas geen enkele reactie vanuit de kant van de salon opgeleverd.

En ja, de 'oplossing' in uw voorgaande e-mail betreft het doorgeven van mijn rekeningnummer, zodat mijn gemaakte kosten voor een knipbeurt geheel door Ami Kappers zal worden vergoed, was mij direct duidelijk. (Dit werd nog even heel onvriendelijk benadrukt in de mail)

Mijn inziens is er zowel binnen de desbetreffende salon en binnen Ami Huis, nog genoeg verbetering te behalen wat betreft klachten afhandeling, omgaan met klanten, communicatie en de onderlinge samenwerking.

Het volledige bedrag is inmiddels op mijn rekening teruggestort.
Gezien de overvloed aan klachten verwacht ik weinig verbeteringen binnen dit zeer klant onvriendelijk bedrijf!

December 10, 2024

Reply from Ami kappers

Beste Bibi, bedankt voor je review. We willen graag met je in contact komen om te kijken naar een passende oplossing. Wil je ons mailen op info@amikappers.nl?

Niet tevreden

Amy kappers Borne. Het personeel is onervaren. Klantvriendelijk zijn ze ook niet.Verf wordt niet goed uit mn haar gewasse. Of ik werd behandeld door een amateur. Die niet kon fohnen, en tegenwoordig laten ze je met natte haren de deur uitgaan, omdat een beetje droog fohnen geld kost,ik neem aan als je haren verft dat het bij de behandeling inzit, hoeft niet in model gefohnt te worden, alleen een beetje droog pff. Ik ben niet tevreden, qua kleur verven, ene keer valt het donker uit of dekt grijs niet. Ik beveel het niet aan, je kan beter iets meer betalen bij een goeie kapper. Ik kom hier nooit meer. Zelfs de prijzen passen ze aan.

August 22, 2024

Reply from Ami kappers

Beste, bedankt voor je review. We willen graag met je in contact komen om te kijken naar een passende oplossing. Wil je ons mailen op info@amikappers.nl?

Highlights zetten

Ik ben afgelopen vrijdag bij Ami kappers in het centrum Vdaal geweest.
En werd weer super geholpen door Maaike ik kijk nu in de spiegel en ben weer helemaal blij met mijn highlights.

November 29, 2024

Reply from Ami kappers

Bedankt voor je review Diny!

Rated 3 out of 5 stars

Onsympathieke mensen

Ami Kappers Koperwiek
Kleuren en knippen gaat redelijk tot goed hier. Kiezen niet voor de beste behandeling voor jou, maar voor hun eigen portemonnee.De sfeer en cultuur zijn niet leuk. Openlijk geroddel over oud collega en ook over klanten. Ordinair en onsympathiek, onder aanvoering van de eigenaresse.Voor mij reden om een andere kapper te zoeken.

November 19, 2024

Rated 1 out of 5 stars

Een dag van te voren een afspraak…

Een dag van te voren een afspraak gemaakt om 11:00 uur en het is heel normaal om je daar vervolgens een half uur te laten wachten. Meermaals voorgekomen dus ik ga er niet meer heen.

November 9, 2024

Reply from Ami kappers

Bedankt voor je review. Vervelend dat de behandeling niet naar wens was. Zou je willen mailen naar info@amikappers.nl? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Rated 5 out of 5 stars

Vestiging Nijverdal/Keizerserf een dikke aanrader!

Inmiddels al weer even mijn vaste plek om geknipt te worden. Dit is vestiging Nijverdal , Keizerserf 39, en daarover gaat mijn review. Vorige ervaringen met Ami salons (Eerbeek en Zutphen) waren gemiddeld, maar deze vestiging is erg goed!!
Ik ben altijd bijzonder tevreden met het resultaat, de bediening/behandeling is uitstekend en zeer vriendelijk.
Een erg goede reden om eens vaker naar de kapper te gaan, je krijgt waar naar geld!

October 9, 2024

Bedankt voor je review!!

Rated 2 out of 5 stars

Ontevredenheid

Kom al jaren bij Amy en over algemeen altijd erg tevreden.dit keer zeker niet.!!
Vantevoren doorbespoken lowlights te willen en brede banen en dat je goed ziet. De lowlights werden er gelijk met de uitgroei verven ingezet . De uitgroei heeft er goede tijd ingezeten voor t uitspoelen maar de lowlights nog geen half uur en dat op zeer licht haar.
Conclusie....je zag alleen iets donkere sprieten maar nauwelijks zichtbare lowlights
Gebeld en kon terugkomen
Wat ik al had verwacht was t niet toegeven ervan
Ik kon op mn telefoon precies de tijd zien van inzetten en uitspoelen gezien t online zijn van mij . De medewerkster zat constant te gniffelen en me uit te lachen zag ik.
Vies smerig lachje en zei ook nog er is altijd gezeik.
Hoe onprofessioneel.
In alle jaren dat ik er kom denk 3 x niet tevreden.
De leidinggevende kwam.erbij en was netjes en nam.me serieus maar wilde t niet oplossen.
Ze geloofden me niet met de tijd van inwerken vd lowlights en hadden allerlei excuses over kwaliteit van mn haar enz enz. Ik verwachtte alleen maar n paar brede lowlights over mn haar zodat je t wel zou zien.
Ik.ben.erg ontevreden en ook over de houding vd medewerkster met haar gegniffel en houding.
En niet opgelost en veel geld betaald voor iets waar je nauwelijks iets van ziet.
De medewerkster gaat echt in discussie en geeft niks toe en alles wat ik zeg is niet zo en stom lachje.
Terwijl ik zeker ben van dingen wat ik zei.
Schandalig,!!
Ooh ja de kapster die ik altijd heb en toen ook zei bijna niks terwijl ik terug moest komen wanneer zij er was. Waarom staat mij dan iemand anders te woord?
Ik heb ook n mail gestuurd maar geen reaktie
Gr Marja

September 27, 2024

Reply from Ami kappers

Best Marja, vervelend dat je bezoek bij AMI Kappers niet naar wens was. Zou je een e-mail willen sturen naar info@amikappers.nl? We nemen graag contact met je op.

Rated 2 out of 5 stars

Ik vroeg aan de kapper om een klein…

Ik vroeg aan de kapper om een klein stukje eraf haalt zogoed als alles eraf ze weet niet wat ze doet en kan niet een fade geven of iets in die richting

September 21, 2024

Wat een top salon

Wat een top salon! Kom er vaker me haar doen en ga altijd erg tevreden weg! Vriendelijk personeel en prijs kwaliteit top! Aanrader

September 5, 2024

Reply from Ami kappers

Bedankt voor je review Ans!

Niet tevreden

Niet tevreden! Me haar laten knippen en highlights met een toner. €175 prima had ervoor gespaard. Was blij toen ik wegging. 2 dagen later waste ik me haar en de bovenkant was oranje, het was erg ongelijk de highlights. Dus ik bel of ze er iets aan kunnen doen. Willen ze het opnieuw tonen maar dat kost dan wel €77 euro. Ik vind dat echt schandalig. Als iets niet kan zeg dat dan vooraf hun zijn de experts.

August 29, 2024

Reply from Ami kappers

Beste Winnie, bedankt voor je review. We willen graag met je in contact komen om te kijken naar een passende oplossing. Wil je ons mailen op info@amikappers.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look