1. Film and Video Producer

3-star
2-star
1-star

Fantastisk service og kvalitet

Jeg har netop anvendt amplio. i forbindelse med nogle reklamevideoer for min danseundervisning. Martin arbejder virkelig professionelt, og resultatet blev fantastisk.

Derudover var serviceniveauet i top, og kommunikationen foregik helt problemfrit.

En stor anbefaling herfra!

November 11, 2024

Prof og god behandling

Super god og professionel behandling hele vejen igennem. Jeg havde forud for mit samarbejde med Martin ikke prøvet det før og han er virkelig dygtig til at skabe ro og god stemning. Min varmeste anbefalinger herfra.

June 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Videoer af stor kvalitet og værdi

Vi har kæmpe optur over samarbejdet med Martin og Amplioweb, som vi haft gennem det seneste år. Udover at det har været en sjov og nærværende relation, så er resultatet er en række super lækre videoer. Vi er en travl og nyopstartet restaurant, hvor det levende billedemateriale har stor værdi for os - både på vores website og sociale medier. Vi afvikler mange events, koncerter og lign. og Martin har filmet mange af dem. Martin er super fleksibel med kort varsel. Han forstår altid opgaven og leverer hurtigt nogle korte og visuelt lækre sekvenser fra vores events, som vi kan bruge til at tease for nye arrangementer mm.
Helt igennem en fornøjelse, og jeg kan kun anbefale Ampliowebs skills og service.

March 26, 2024

Top professionelt

Jeg blev anbefalet af en fra mit netværk om at jeg skulle kontakte Amplio, hvis jeg skulle bruge en professionel videograf til at producere reklamevideoer til mit bureau. Den anbefaling vil jeg på det varmeste videregive til den næste der overvejer at arbejde med Martin.

Han er top professionel & resultaterne med videoerne taler for sig selv.

Vi er meget tilfredse med resultatet.

February 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde…

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Martin,

Udover Martins meget venskabelige og rolige sind, er han enormt dygtig til at holde skarpt øje med det store mål. Det hele virker meget professionelt dov med en uhøjtidelig atmosfære så alle deltager føler sig godt tilpas, dette fandt jeg specielt tiltalende, da mange af deltagerne ingen erfaring havde med at stå i rampelyset, men med lidt held, god vilje, og Martins tilgang var det hele gjort meget lettere

Vi kan sagtens anbefale Martin, og faktisk har vi allerede booket ham til en ny shooting til sommer 2024

Bh. ALEKS
Ideefix gulvafslibning

October 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

amplio er et firma som jeg varmt kan…

amplio er et firma som jeg varmt kan anbefale.
vi har i en periode, hvor der har været rigtig travlt i vores forretning, haft Martin fra amplio til at lave nogle reklamevideoer for os, vi har ikke selv skulle forholde os til meget andet end at fortælle Martin hvordan vi gerne ville vise vores firma frem på videoerne.
Martin har stået for det hele så vi kunne koncentrere
os om at passe vores kunder, mens der blev filmet.
Vi er vildt imponeret over hvor dygtig og behagelig Martin har været at arbejde med.
Der bliver virkelig gået i detaljer når der bliver arbejdet med filmene.
Da Martin syntes at himlen og skyerne så lidt kedelige ud, ja så skabte Martin lige en ny himmel i filmen, hvor vildt er det lige ?
Tak for et godt samarbejde og flot resultat
Morten krebs

October 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Imponerende små SoMe videoer til…

Imponerende små SoMe videoer til Ecouture.

Martin har leveret en række små SoMe videoer til Ecouture. Han er hurtig og har sans for de små detaljer i sin klipning. Han brugte kun en halv dag hos os, hvor vi filmede. Resultatet blev tre rigtig brugbare videoer, der virkelig indfangede firmaets essens.

Vi kan varmt anbefale Martin og vil ganske sikkert samarbejde med ham igen.

October 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super kompetent og god oplevelse!

Jeg har kendt Martin i lidt over 1 år efterhånden, og har hertil arbejdet med ham et par gange, ligeledes set hans færdige arbejde på utællelige projekter nu.

Martin er utrolig kompetent indenfor film, redigering, sparring på projekter og selve servicen hvor Martin virkelig skiller sig ud med sit imødekommende sind!

Jeg kan anbefale Martin til alle der søger nogle fede præsentationsvideoer eller dynamiske SoMe videoer!

October 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

5+ stjerne efter over 1 års samarbejde!!

Har arbejdet sammen med Martin i over et år og er super tilfreds med det han leverer lige fra Video, planlægning, indlevende instruktion produktion og analyse af resultater. 5+stjerner herfra, ikke en finger at sætte på noget.

August 31, 2023

Absolut topklasse!

Absolut topklasse!
Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Martin, og oplevelsen var intet mindre end en fornøjelse. Hans imødekommende natur gjorde hele processen utrolig behagelig. Fra start til slut viste han sig som en sand professionel, der forstod at fange øjeblikkets skønhed med enestående præcision. Hans dedikation til sit håndværk var tydelig i hvert skud, og resultatet talte for sig selv. Jeg kan varmt anbefale ham til enhver, der søger en talentfuld og dedikeret fotograf.

August 16, 2023

Sans for detaljerne

Martin har lavet nogle virkelig gode videoer for el-installationsvirksomheden Lyders & Svend G. A/S.
Han har virkelig sans for detaljen og er utrolig kreativ og dygtig. Han har blandt andet brugt en hel dag, sammen med en af vores servicemontører og filmet ham i aktion. Det blev der en god video ud af, hvor Martin virkelig har fanget firmaets ånd.
Han har vores varmeste anbefaling og vi kommer helt sikkert til at bruge ham igen.

February 10, 2023

Dygtig, idérig og engageret

Martin fra Amplio er super dygtig, idérig og engageret - - og så er han tilmed godt selskab! Vi brugte ham som fotograf på en musikvideo, og han lavede et grundigt og gennemarbejdet oplæg på baggrund af vores ønsker. Han leverede smukke og stemningsfulde optagelser med både med drone og gimbal. De varmeste anbefalinger herfra!

June 29, 2023

Take a closer look