Ze vertelden wat elk onderdeel betekent echt helder
See what reviewers are saying
door z'n praktische aanpak hoefden we niet alles te vervangen, dak is nu weer waterdicht en portemonnee blij
Hij gaf nuttige tips zodat het dak langer in goede conditie blijft
Bedrijf biedt een prima service, personeel is vriendelijk.
Company details
Written by the company
Welkom bij Amsterdam Dakdekker, dé specialist in dakwerken in Amsterdam. Onze jarenlange ervaring en expertise maken ons de ideale keuze voor al uw dakbehoeften. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder dakreparatie, dakonderhoud, dakbedekking en dakinspecties. Of het nu gaat om een klein reparatiewerk of een complete dakrenovatie, ons team van professionals staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een klantgerichte aanpak. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerend dak is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarom werken we met de beste materialen en technieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te bieden. Bij Amsterdam Dakdekker staat klanttevredenheid centraal. Uw mening is voor ons van groot belang, en we nodigen u uit om uw ervaringen met ons te delen op Trustpilot. Uw feedback helpt ons om onze diensten continu te verbeteren en nieuwe klanten te laten zien waarom wij een vertrouwde naam zijn in Amsterdam. Bezoek onze website amsterdamdakdekker.com voor meer informatie over onze diensten en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Kies voor Amsterdam Dakdekker en ontdek de service die uw dak verdient!
Contact info
Weerdestein 97, 1083 GG, Amsterdam, Noord Holland, Netherlands
- +31203695793
- klantenservice@amsterdamdakdekker.com
- amsterdamdakdekker.com
Hij gaf nuttige tips zodat het dak…
Hij gaf nuttige tips zodat het dak langer in goede conditie blijft
We Kregen Steeds Updates
We kregen steeds updates waardoor het overzichtelijk bleef.
hij legde uit dat spul rond dakkapel…
hij legde uit dat spul rond dakkapel niet brandbaar mocht zijn mijn buurman luisterde klein foutje maar sterk uitleg
Ze vertelden wat elk onderdeel betekent…
Ze vertelden wat elk onderdeel betekent echt helder
de prijs op de offerte was dezelfde op…
de prijs op de offerte was dezelfde op de factuur
Ze hielpen me beslissen welk materiaal…
Ze hielpen me beslissen welk materiaal goed zou zijn mijn zus zei dat dat prettig was.
ik kreeg er gratis bij dat de goten…
ik kreeg er gratis bij dat de goten weer vast zaten
zelfs toen het tegenzat
zelfs toen het tegenzat, hield hij contact en kwam met een plan
Ik Waardeer Het Dat Ze Meerdere Oplossingen
ik waardeer het dat ze meerdere oplossingen aanboden en niet meteen voor het duurste gingen
door z'n praktische aanpak hoefden we…
hij zag meteen dat de onderlaag rot was…
hij zag meteen dat de onderlaag rot was en pakte het professioneel aan zonder gezeur
hij regelde alles snel en duidelijk met…
hij regelde alles snel en duidelijk met onze opstalverzekering, geen gedoe gehad ermee
Niet duur en prima resultaat
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.