ze hielden het rustig waardoor ik…
ze hielden het rustig waardoor ik eerlijk kon blijven
Amsterdam Mediator is een onafhankelijke en professionele mediationpraktijk die mensen helpt om conflicten op een respectvolle, efficiënte en duurzame manier op te lossen. Wij geloven dat ieder conflict, hoe complex ook, ruimte biedt voor dialoog en wederzijds begrip. Onze aanpak is gericht op het vinden van oplossingen die voor alle betrokken partijen werkbaar en toekomstgericht zijn. Wij zijn gespecialiseerd in mediation bij uiteenlopende situaties, zoals arbeidsconflicten, zakelijke geschillen, familie- en relatieproblemen en andere persoonlijke of professionele conflicten. Door onze ervaring en neutrale rol creëren wij een veilige omgeving waarin alle partijen hun verhaal kunnen doen en zich gehoord voelen. Vertrouwelijkheid, integriteit en onpartijdigheid staan daarbij altijd centraal. Amsterdam Mediator werkt oplossingsgericht en praktisch, met oog voor zowel de juridische als de menselijke kant van een conflict. Wij begeleiden het proces stap voor stap en helpen partijen om zelf tot duidelijke en gedragen afspraken te komen. Dit voorkomt langdurige procedures, bespaart kosten en draagt bij aan duurzame relaties, ook na afloop van het conflict. Op Trustpilot delen cliënten hun ervaringen met onze dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan feedback en gebruiken deze om onze service continu te verbeteren. Uw vertrouwen is voor ons de basis van een succesvolle mediation.
De Cuserstraat 93, 1081 CN, Amsterdam, Netherlands
ze hielden het rustig waardoor ik eerlijk kon blijven
Wat prettig was is dat hij iedereen gelijk behandelde en respectvol liet spreken.
Daarnaast was hij vanaf het begin duidelijk over kosten en uren.
Learn more about other kinds of reviews.