Fup firma
Fup firma . Forkert vare og forkert størrelse. Solgt fra websitet "Huset Larsen" og solgt som et produkt fra Callaway Golf, men det var det ikke. Bestilte XL, fik M/L . Hold Jer væk !
Ren svindel. Forkert vare og forkert størrelse. Solgt fra websitet "Huset Larsen" og solgt som et produkt fra Callaway Golf, men det var det ikke. Helt igennem svindel.
har købt 3 par sko,de er så små at jeg overhovedet ikke kan få mine føder i den, har skrevet til dem 4 gange, munden er lukket lige som en østers overhovedet intet svar, de skriver enda otopædiske sko, de har aldrigt været i nærheden af hjemmesyet sko, jeg anbefaler på det kraftiske lad være med ar handle der, de er et svindlerfirma
Svindler firma hold jer langt fra dem har købt 1 kjole str xl får 2 som er str s de hæver pengene
Er umulige at få fat i
Burde meldes til politiet da det er bedrageri 👿
Købte et par sko. Leveringstiden var ca to uger. Produktet virkede kvalitativ fornuftigt, men skoene var for små (havde endda bestilt større nr end normalt.)
Henvendte mig til firmaet via mail 3-4 gange for at bede om vejledning vedr. returnering. Modtog aldrig noget svar.
PAS PÅ !! Det er fup - købte "ægte" lædersko - ortopædiske. De har aldrig været i nærheden af en ko/kalv (måske hvis der var en ko som gik forbi).
Har lært af min fejl - HUSK at tjekke Trustpilot før køb.
Fup og svindel. Det er Temu, der sælger de samme sko - f eks
stor scam! De sendte en kjole, der ikke engang er brugbar ... meget, meget dårlig kvalitet og meget grim. Designet er slet ikke i nærheden af det på billedet på hjemmesiden. Så surt på det!
Intet levede op til billedet eller forventningerne. Stoffet er plastik trods der står linned jeg kommer aldrig til at handle der mere og advarer andre da det er spil af penge og en gang fusk!!!!
Jeg har købt og betalt vare.
De svare ikke på mine hendvendelser
De fortjener ingen stjerner det er svindel og humbug sko slet ikke læder som der stod og flere nr for små
Og det er sandt direkte fra kina
Ville faktisk helst give minus-stjerner. De to par sandaler jeg har købt blev leveret lang tid efter den “hurtige levering med Post Nord”, der blev lovet. De orange sandaler er en grim pink, de støvede blå er en grim blank blå. Materialet plastikagtigt og sålen megahård og ufleksibel, ikke på nogen måde ortopædisk, som lovet i annoncen.
Hold nu op med det der.
Det er så tydeligt, at det er et udansk firma, der får shippet fra Kina. Og så kalder man det noget med et dansk navn for at få folk til at hoppe i.
Jeg har anmeldt SÅ mange af disse annoncer, men FB er ligeglad med, om folk bliver snydt. Bare de får deres reklamepenge. Det viser ALT, der er galt med FB, og vi bliver som forbrugere nødt til at stoppe med at være så naive!
Jeg har tidligere fortalt om en vanvittigt forløb i forbindelse med et skokøb, som er gået helt galt.
Nu har jeg fået besked om, at mine varer er på vej, på trods af at jeg på alle måder på korrekt måde har forsøgt at annullere ordren.
Det kan jeg åbenlyst ikke! Jeg kan ej heller finde firmaets adresse og telefonnummer.
PAS PÅ - JEG TROR, AT DET ER ET SVINDELFIRMA !
Kendte ikke firmaet, men forsøgte at købe et par sko.
Pludselig havde jeg købt 2 ens par sko og en ærmeløs jakke.
Derfor annullerede jeg straks alle indkøb.
Samme vare set til under 100 kr. på Temu her 295,- førpris næste 1000 kr. Fup og svindel
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.