2.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Fup og fiduser 😡 dyrt betalte Temu-varer !!!

Køber en lampe -med et stik der ikke passer til Danske stikkontakter - skriver dette til dem og de er så frække st spørge om jeg vil have refunderet 20% og beholde varen 😡
Jeg skriver tilbage at jeg jo ikke kan bruge varen… de tilbyder nu 40%
Nu skriver jeg tilbage at varen stadig er ubrugelig i Danmark - så nu er jeg spændt på svaret….
KØB ALDRIG BARER FRA DETTE FIRMA !!!

September 15, 2025

IKK KØB HER!!

IKK KØB HER!!
Svineri at de har billeder af varer, som de så ikke har, og så får man noget andet. De svarer kun tilbage på mail, og spiser en af med 20% af det beløb du har handlet for, kan du få tilbage, i stedet for at returnere det til dem. HVILKET ER TIL KINA!

January 22, 2025

Kina produkt

Dårlige kina varer!!!
De forsøger at udgive sig som en dansk butik. Viser til 30 dager returret, gode kundeanneldelser osv. Sanheden er noget helt andet. Hvis jeg skulle returnere, skulle jeg selv få den sendt til KINA. Jeg skulle sørge for sporing, for de tog intet ansvar, og pengene blev kun tilbagebetalt, når varen var registreret i Kina.
Ser man på trustpilot, er tilfredsheds gennemsnittet nok 1,2 stjerne,
Temu står jo frem som en luksus butik i forhold.

January 22, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg bestilte en legetøjs truck som…

Jeg bestilte en legetøjs truck som julegave til min søn d.16 dec 2024 og fik ordrebekræftelse på mail.
Jeg får d.7 januar besked om 5-15 leveringsdage. På hjemmesiden stod der op til 5, da den jo gerne skulle have været fremme inden jul.
D. 8 januar ankommer pakken, tydeligvis fra Kina i en æske med kinesiske tegn overalt. Selve legetøjs trucken er ikke ligeså stor som den der er vist på billederne online og er i en lidt let og skramlet "kvalitet". Altså ikk den samme vare som den jeg bestilte.
At de kalder sig "Andersen butik, København" er dybt misvisende, da varen tydeligvis er lavet og sendt fra Kina. Jeg er absolut ikke imponeret og vil aldrig handle der igen.

January 8, 2025

andersenbutik

Bestilte 3 jakker fra denne her hjemmeside andersenbutik jeg kunne lige så godt have bestilt dem fra Temu så dårlige kvalitet er det kan ikke anbefale at man går ind på den hjemmeside nogensinde og de vil endda ikke engang tagejakkerne retur det er så dårlig stil😡😡🤬

January 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Købte nogle bukser med lommer på siden…

Købte nogle bukser med lommer på siden til 399,- som umildbart virkede som et godt køb, da jeg pakkede dem ud var jeg godt nok skuffet, meget tynd kvalitet sim slet ikke matchede billedet, og skrev til dem om at bytte dem sim de nærmest afviste, hold jer fra den side, made en china siger jeg bare, hvor er der mange fup wevshops😂😱

October 8, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look