Andersenhansengulv Reviews 35

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nedslidt gulv har fået nyt liv. Det har været en god oplevelse med den gennemførte gulvrenovering, vort nedslidte ask gulv har fået nyt liv, står som nyt. Jeg kan varmt anbefale Andersen/ Hansen Gulv... See more

Rated 5 out of 5 stars

God proces og smukt gulv. Hele vejen har der været en god og hurtig kommunikation. Mit gamle egeparket-gulv er igen smukt og lyst Hele processen har været smidig og behagelig - og der er tydeligv... See more

Company details

1. Flooring Store

Written by the company

Andersen/Hansen Gulvservice blev etableret i december 2006. Vi har derfor en bred og dybdegående erfaring indenfor gulvservice og vi er klar til netop din opgave.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Nedslidt gulv har fået nyt liv.

Nedslidt gulv har fået nyt liv.
Det har været en god oplevelse med den gennemførte gulvrenovering, vort nedslidte ask gulv har fået nyt liv, står som nyt. Jeg kan varmt anbefale Andersen/ Hansen Gulvservice.

December 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God proces og smukt gulv

God proces og smukt gulv.
Hele vejen har der været en god og hurtig kommunikation. Mit gamle egeparket-gulv er igen smukt og lyst Hele processen har været smidig og behagelig - og der er tydeligvis en stor forståelse for træet og dets liv.
En fin og god oplevelse.

September 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pænt arbejde, fleksible og pålidelige

Vi overtog et hus hvor vi ikke havde forventet at skulle slibe gulve. Jeg tog kontakt til Andersen/Hansen Gulvservice, og de var søde til med det samme at kigge på nogle fremsendte billeder, og give en professionel vurdering. De var fleksible og kom hurtigt, og overholdt alle aftaler.
Vigtigst var det faktisk, at da lakken ikke var tørret pænt op på det ene gulv, så kom de tilbage og uden diskussion rettede op på det, hvilket jeg synes er en meget vigtig kvalitet ved et firma. Der var ingen diskussion!
Meget søde og behagelige mennesker.
De varmeste anbefalinger herfra.

September 19, 2025

Meget fint arbejde

Meget fint arbejde! Jeg vil gerne give Andersen/Hansen Gulvservice mine varmeste anbefalinger. De kom som aftalt, og arbejdet er udført meget flot! Og der er ikke en eneste skramme på dørkarme, fodpaneler, køkkensokkel eller andre steder - dejligt at have nogle håndværkere inden for døren der havde respekt for vores hjem.

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Slibning og lakering af massiv…

Slibning og lakering af massiv ask-langstav-parket.
Vi har haft en virkelig god oplevelse med samarbejdet og udførelsen. Vores 35 år gamle askegulv er blevet som nyt. Slibning og lakering er udført meget professionelt. Tiden er overholdt.
Vi anbefaler meget gerne Andersenhansengulv.
Birgit og Leif Frank, Galten

January 31, 2025

Bedste oplevelse

Jeg har haft hjælp til slibning af gulvene i vores sommerhus. Hele vejen igennem processen, har der været super god vejledning og kommunikation. Arbejdet blev udført super grundigt og professionelt og resultatet er super flot. Alle aftaler blev overholdt og arbejdet blev endda afsluttet før end lovet. Jeg er på alle måder en yderst tilfreds kunde, og vil uden tvivl både vende tilbage og anbefale Keld fra Andersen/Hansen gulv når som helst!

June 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med veludført…

Vi er meget tilfredse med veludført arbejde. Ad to omgange er gulve i stueetage og 1. Sal slebet og olieret efterfølgende.
Hele processen fra tilbudsgivning til færdigt arbejde har været meget tilfredstillende og de møder til aftalt tid. Virkelig en fornøjelse.

April 17, 2024

5 stjernet slebet og behandlet gulv

Jeg havde besøg af AndersenHansenGulv som fik slebet og behandlet mit trægulv, som virkelig trængte. Jeg havde en god oplevelse af hele processen og jeg blev vejledt både før og under processen.
Prisen for arbejdet var også i den fornuftige ende.
Alt i alt 5 stjerner herfra :)

December 2, 2023

Flot arbejde.

Har fået slebet og lakeret gulv i stuen. Er meget tilfreds med resultatet. God service i processen, effektivt og omhyggeligt arbejde, alle aftaler overholdt. Vil ikke tøve med at anvende Andersen Hansen gulve en anden gang.

February 9, 2024

Mine bedste anbefalinger

Hurtig svar på skriftlig henvendelse og fik hurtig aftale på plads og udført opgave få dage efter. Særdeles effektiv udførelse af afslibning og efterbehandling. Mine bedste anbefalinger, og jeg vender snart tilbage igen.

February 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super god og kompetent rådgivning og et…

Super god og kompetent rådgivning og et meget flot resultat!
Jeg fik super god rådgivning omkring mine gulve med et meget flot resultat. Alle aftaler blev overholdt, og jeg kan kun anbefale Andersenhansengulve.

January 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning - udført i topkvalitet

Fik god rådgivning og blev også OBSet om hvordan netop mit trægulv (det var ahorn) ville opføre sig efter slibning og lakering. Derudover fik jeg råd til hvordan jeg skulle pleje gulvet mm.
Arbejdet blev udført i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med det.

July 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Flotte gulve og super service

Fra første besøg til besigtigelse og tilbud til de færdige gulve, der har det bare været fantastisk god, service.
Vi fik god rådgivning mhp hvad vi kunne gøre så de gamle gulve kunne blive flotte igen.
Selve udførelsen er helt i top, alle aftaler blev overholdt til tiden og vi har fået de flotteste afhøvlede og lakerede gulve. De varmeste anbefalinger herfra.

June 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået mine gulve og trappe…

Jeg har fået mine gulve og trappe slebet og behandlet med lud og sæbe.
Keld kom hurtigt ud og gav tilbud og vejledning, som var god og professionel.
Det er blevet så flot. Alle aftaler er blevet overholdt. Jeg er meget tilfreds. De bedste anbefalinger herfra

March 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft Andersenhansengulv til at…

Jeg har haft Andersenhansengulv til at afhøvle og lakere mine meget slidte og medtagne trægulve og er yderst tilfreds med de meget flotte gulve, jeg vender hjem til.
Der har fra begyndelsen været klare aftaler, som er blevet overholdt.

March 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en utrolig nem og god…

Vi har haft en utrolig nem og god oplevelse med Andersen/Hansen gulvservice. De har leveret et flot stykke arbejde og de har været søde til at gøre det hjælpe os med at gøre arbejdet hurtigt så vores andre håndværkere kunne komme til før. Alt i alt har vi kun ros for håndværk og personlighed.

December 7, 2022

Take a closer look