Angel Fashion Academy Reviews

Company details

1. Trade School
  2. Training Centre

Written by the company

Deeltijd opleidingen modestyling in Baambrugge: Personal Styling & Image Coaching en Styling Sustainable Fashion opleiding. Angel Fashion Academy heeft al 12 jaar ervaring in het opleiden stylistes en imagocoaches. Onze opleiding kenmerkt zich door een informeel en persoonlijk karakter. Door de afwisseling van praktijklessen of opdrachten en theorielessen blijft de opleiding leuk en inspirerend om te volgen. Je krijgt les van professionals uit het vakgebied. Iedere docent heeft ruime ervaring in het vak en geeft les vanuit zijn eigen expertise. Regelmatig hebben we gastdocenten die met passie vertellen over hun specialisme. Onze leslocatie voor de opleidingen die in September starten is centraal gelegen in Baambrugge, 20 minuutjes van Adam.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kwalitatieve en complete opleiding tot stylist

Ik heb genoten van de opleiding tot Sustainable Personal Stylist bij Victorien. Vol passie en enthousiasme draagt ze haar kennis en kunde over op haar studenten. We leerden o.a. over kleuranalyse, figuuranalyse, fashion styling en garderobemanagement. Duurzaamheid was ook een belangrijk onderdeel: hoe je materialen beoordeeld op kwaliteit en productiemethode, hoe je meer haalt uit wat je al hebt, dat tweedehands mode ontzettend creatief en veelzijdig is... en nog veel meer. Ik ben ontzettend enthousiast en ga met veel plezier aan de slag als duurzaam stylist en kleuranalist.

July 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De opleiding was boven verwachting en…

De opleiding was boven verwachting en zeer leerzaam. Een uitdagende prikkel.
Veel huiswerk, echter als men het als student het goed organiseert , is het doen . Ik raad het iedereen in en buiten het vak aan. Dit is echt een opleiding die kan helpen om fast fashion de spreekwoordelijke “das” om te doen.

July 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Deze opleiding is absoluut een topper!

Deze opleiding is absoluut een topper! Het voelt als het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben in contact gekomen met geweldige mensen. De lesomgeving is prettig en Victorien is de meest geduldige en vriendelijke docent die je kunt wensen. Zij helpt je om jezelf goed te ontwikkelen. Een echte aanrader!

March 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een creatieve en inspirerende opleiding

Een fijne en persoonlijke opleiding. Binnen één jaar leer je ontzettend veel! Mijn creativiteit is opnieuw gaan bruisen. Vakken van modegeschiedenis tot trendwatching, de onderwerpen interessant en up-to-date. De opdrachten zijn erg creatief en je wordt uitgedaagd om buiten de hokje te denken. Victorien is een ontzettend lieve vrouw die je persoonlijk helpt waar nodig. Ook met mijn klasgenoten heb ik een ontzettend fijne tijd gehad, de donderdagen waren een feestje. Een aanrader voor creatieve mensen met een hart voor mode <3

July 25, 2022

Tijdens dit jaar…

Tijdens dit jaar heb ik onwijs veel geleerd op het gebied van personal styling, kleur en figuur. Doordat wij maar met een kleine clubje waren was de opleiding super persoonlijk en hebben wij veel van elkaar geleerd. De diverse vakken en de creativiteit was super!

Alleen maar pluspunten!

Ik heb super veel geleerd tijdens de opleiding. Veel kennis meegekregen over kleuren, figuren, de geschiedenis van mode, imago en nog veel meer.
Het is een enorme ervaring geweest met een super leuke docente en geweldige klasgenoten!

Rated 5 out of 5 stars

Kleine klassen en persoonlijk onderwijs

Kleine klassen en persoonlijke benadering. Diverse vakken en je leert echt een hoop in één opleidingsjaar. Enorm praktijkgericht. En natuurlijk de theorie als basis. Het leuke is dat je deze meteen kan toepassen. Dit brengt je veel kennis, energie en vertrouwen om echt als personal stylist aan de slag te gaan. Ook wordt er ingespeeld op persoonlijke behoeften als je een andere weg dan personal styling wilt inslaan. Mij gaf de opleiding enorm veel energie. Iedere donderdag weer. Bovendien is het vak modegeschiedenis interessant. Worden er leuke uitjes georganiseerd zoals bezoek aan inspirerende musea en shopping dagen in een warenhuis, vintage winkels of een tweedehands boetiek. Je bouwt een band op met je medestudenten. Je hebt het leuk en inspireert elkaar. Een oriënterend gesprek met eigenaresse Victorien zou ik zeker aanbevelen bij interesse.

Persoonlijk, inspirerend en uitdagend

Ontzettend fijne, praktische basisopleiding voor Personal Styling met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Je wordt uitgedaagd om jouw creatieve visie te bundelen met de wensen en eigenschappen van de klant. Je leert hoe je iemand, ongeacht maat, stijl, huid- of haarkleur kunt laten stralen. Kortom: een 'must have' voor als je een inspirerende en dankbare carrière als personal stylist nastreeft.

June 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Compacte opleiding met een afwisselend…

Compacte opleiding met een afwisselend programma. Zowel theorie als praktijk.
Het sustainable stuk wordt (gelukkig) steeds belangrijker in the fashion wereld. Hier wordt ook veel aandacht aan besteed. Je persoonlijk opleidingsbehoeften worden goed besproken en daar wordt ook rekening mee gehouden. Tijdsbesteding per week naast de lesdag, ligt aan jezelf maar de opdrachten bieden voldoende uitdaging.

June 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

De meest complete in z'n soort!

Deze jaaropleiding is veelzijdig en compleet. Van algemene kennis van mode en modegeschiedenis tot veel praktijklessen over kleur, figuur en stijl. Door het doen leer je het meest en daar wordt veel aandacht aan besteed. Daarnaast is er oprecht aandacht voor de leerwensen van de student.

May 19, 2022
Rated 4 out of 5 stars

opleiding Sustainability Fashion Stylist

Ik heb de half jaar opleiding Sustainable Fashion Stylist bij AFA gevolgd. Ik heb dit als een professionele opleiding ervaren, met aandacht voor jou als persoon. Victorien is een fijne lerares die je de kneepjes van het vak leert aan de hand van theorie en praktijk opdrachten. Het is absoluut geen pret opleiding, je wordt echt aan het werk gezet. De lessen zijn prettig om te volgen. Met de kennis van duurzaamheid kun je zeker het verschil maken in de mode industrie op elk gebied. Ik heb ontzettend veel geleerd wat kleding met je doet en welke mogelijkheden er zijn. Ik blijf ermee bezig, en wil me nog meer ontwikkelen zeker op het gebied van duurzaam. Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd.

March 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Geweldig fijne en goede school

Geweldig fijne en goede school. Ik, als toch wel een beetje een aparteling, heb me altijd heel welkom gevoeld hier. Ik kon mezelf zijn en mijn creativiteit en authenticiteit werden enorm gewaardeerd. Ik heb veel over de basis van styling geleerd, en over de hedendaagse nieuwe ontwikkelingen. Deze opleiding heeft alles wat je zoekt in een goede school!

March 27, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look