Sød og meget professionel behandler
Sød og meget professionel behandler, det var min første behandling med Botox og jeg er super tilfreds med resultatet. Det var en meget tryg og behagelig oplevelse

Reply from Annsigt
Kosmetisk klinik Hudforyngende behandlinger til kvinder og mænd. Botox, filler, skinpen, kemisk peel, frugtsyre ansigtsbehandlinger. Permanent makeup/ microblading bryn. Salg af hudplejeprodukter fra Skinceuticals og IS Clinicals
Lille Voldgade 9 st., 8900, Randers, Denmark

Reply from Annsigt
Mega tilfreds med kampen mod urskoven. Ann er super sød og har styr på hendes behandlinger. Bedste anbefalinger herfra.

Reply from Annsigt
Jeg har været hos Ann flere gange, og hver gang har det været en virkelig god oplevelse. Hun er både utrolig sød, professionel og mega dygtig til sit kosmetiske håndværk. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut, og resultatet bliver altid super flot og naturligt. Jeg kan varmt anbefale Ann og SkinPen, hvis du vil forkæle dig selv med behandlinger i topklasse.

Reply from Annsigt
Jeg har fået lavet mikroblading af mine øjenbryn.
Jeg har kun godt at sige om Ann!
Man føler sig meget velkommen, når man kommer. Hyggelige lokaler og Ann er meget professionel i sit arbejde.
Man kan godt mærke, hun er vant til at have med mennesker at gøre.
Ann er også meget grundig. Man kan mærke, hun går op i, det skal være ordentligt og pænt. Bruger hellere lidt længere tid for at få et godt resultat.
Forarbejdet er lavet og man får gode instrukser til at passe brynene under heling samt hun går meget op i, man har det godt, når man er hos hende.
Alt i alt en rigtig god oplevelse:-)

Reply from Annsigt
Kan meget varmt anbefale Ann-Sigt. Rigtig sød og dygtig. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas.

Reply from Annsigt
Har været igennem et permanent hårfjerningsforløb med laser på ben, bikinilinie og i armhuler hos Klinik Ann-Sigt. Har ikke mærket til gener ifm behandlingen - og under selve behandlingen mærker man ikke meget.
Er meget tilfreds med resultatet - min hud er glat og blød - uden knopper og indgroede hår.
Har gennem hele forløbet følt mig tryg og godt informeret - Ann er super dygtig og faglig kompetent - og så er det bare hyggeligt med snak og grin under behandlingen. Har allerede anbefalet hende til en del bekendte!

Reply from Annsigt
Annsigt er den bedste klinik! Super professionel, venlig og omsorgsfuld!

Reply from Annsigt
Tusind tak for en helt igennem god oplevelse og behandling. Det var min første behandling hos dig, men absolut ikke den sidste. Jeg er SÅ glad for resultatet. Faktisk så glad, at jeg har googlet mig frem til, hvordan jeg kan kvittere med en god anmeldelse på trustpilot.

Reply from Annsigt
Jeg har fået lavet behandling med botox og filler hos Ann. Det er blevet et flot resultat der både er naturligt og harmonisk. Derudover har jeg fået lavet laser behandling mod karsprængninger. Jeg havde før problemer med at dække mine karsprængninger i ansigtet, og måtte bruge flere produkter til det. Nu kan jeg nøjes med bare at blande lidt foundation i min alm. Creme. Jeg er så glad for resultatet. Jeg har fra start følt mig i trygge hænder hos Ann, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Reply from Annsigt
Ann er yderst kompetent, grundig og har en høj faglighed. Hun er smilende og imødekommende, og jeg har følt mig meget tryg under alle behandlingerne.
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser og er meget tilfreds med resultatet. Behandlingerne gør ikke ondt, da der er et kølesystem i laseren. Der kan mærkes en varme, men det er til at holde ud.
Der ses hurtig effekt og reduktion af hårene. Det er skønt at slippe for røde knopper, og min hud mærkes mere blød. Det er tidsbesparende, og så giver det en frihed ikke at skulle tænke over at barbere ben eller armhuler afhængigt af, hvilket tøj jeg har lyst til at have på.
Jeg vil til en hver tid anbefale Klinik AnnSigt!

Reply from Annsigt
Meget professionel og god service.
Jeg har fået lavet skinpen behandlinger i ansigt og på hals hos Ann-Sigt, og har oplevet en yderst professionel og god service. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg har fået mere jævn hud tone, mindre porre samt opstrammende effekt, hvilket har givet mig et mere frisk udseende.

Reply from Annsigt
Super god behandling og service. Meget professionel microbladebehandling af mine bryn. Mit udseende virker mere friskt og jeg har fået meget positiv respons fra venner og bekendte