Company details
Written by the company
ANODE udvikler og designer coachende værktøjer i form af guidede journals med henblik på at fremme personlig vækst.
🤎🤎🤎🤎🤎
Jeg elsker allerede alt ved ANODE
- den lynhurtige levering, den fine emballage samt medfølgende, håndskrevne note - og ikke mindst journalernes smukke, æstetiske udtryk.
Tanken om, at man har foretaget et (for sig personligt) godt køb, forstærkes ved modtagelse af ens pakke.
Generelt et utroligt stærkt koncept og gennemført brandidentitet - så veludført og inspirerende på tværs af alle platforme - wow🫶🏽
Tak 🤎
Hurtig levering som lovet
Super fantastisk service
Super fantastisk- var lidt sent ude og den skulle bruges som gave 🎁 -
Mailede en søndag ik noget problem fik løst problemet hurtigt og pakken kom afsted kort efter super fantastisk service ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Super gennemført produkt
Hele oplevelsen omkring dette produkt er bare så super gennemført og imponerende. Jeg blev virkelig betaget af alt fra navne til fortællingen og til det visuelle udtryk. Leveringen var hurtig og alt i orden med kommunikation.
Da jeg modtog produktet levede det fuldstændig op til mine forventninger. Gennemført, vigtig og god information uden at det var info overload. God struktur og plads til refleksioner. Alt i alt en oplevelse i topklasse, og det er ikke sidste bog jeg har købt hos Anode ❤️
Hurtig og nem bestilling og levering
Hurtig og nem bestilling og levering!
Virkelig en flot notesbog, som jeg ikke kun skriver i, men også elsker at bladre igennem. Varm anbefalelse herfra.
Bedste guidede journaler jeg har fundet
Nemt at købe, hurtig levering – og så et jeg bare så glad for både min introspektion og retrospektion. Kommer helt klart til at købe en ny journal, når min nuværende er fyldt op 📝
Bedste service
Rigtig god oplevelse og god service fra Patricia hele vejen - også da Dao midlertidigt havde mistet pakken! Journals af bedste kvalitet!
Bedste bøger!
Så glade for mine bøger, de har over tid virkelig gjort en forskel for min mentale styrke. Jeg har især været glad for min Retrospektion.
Æstetisk flotte og lækker kvalitet.
Fantastisk produkt!!
Fantastisk produkt!!! Virkelig lækkert design og kvalitet. Det er en kæmpe fornøjelse, at bruge min notesbog hver dag. Stor anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Virkelig en god service og et virkelige…
Virkelig en god service og et virkelige dejligt produkt. Vil helt klart anbefale til venner og familie❤️
5 stjerner fra mig
5 stjerner fra mig - så gode til mental styrke og så smukke notesbøger <3
Anode bøgerne (har 1 og 3) har virkelig…
Anode bøgerne (har 1 og 3) har virkelig gjort en stor forskel i mit mentale helbred. Har prøvet mange forskellige brands i løbet af de sidste par år, men har ikke kunne holde på den gode vane før anode.
Kæmpe kæmpe anbefaling!!!!!