ANORI Cosmetics Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Helt oseriöst

Helt oseriöst, deras sticker är rent lypsyl som man ska kleta in i ansiktet. De har enligt kundservice "60 dagars returrätt" men öppnade produkter tar de inte emot.??

August 7, 2026
Unprompted review
ANORI Cosmetics logo

Reply from ANORI Cosmetics

Hej Emma,

Vad tråkigt att höra att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi önskar att du ska ha hos oss.

Vi har gjort en full återbetalning för din beställning. Precis som hos många andra kosmetik- och hudvårdsmärken kan vi av hygieniska skäl inte ta emot produkter som har öppnats och använts. Oöppnade produkter går däremot självklart bra att returnera inom vår 60 dagars returrätt om man inte är nöjd.

PDRN-formulan kan upplevas som något klibbig på huden, vilket är en del av produktens konsistens. Hur en hudvårdsprodukt känns och upplevs kan tyvärr variera från person till person, och vi har full förståelse för att den därför inte passar alla.

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och tar med oss din feedback framåt. 🌸

Varma hälsningar,
ANORI Cosmetics

Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst företag!!

Oseriöst företag. Köp inte härifrån!! För det första så är deras produkter fejk eller inte äkta. På hemsidan visar dom upp en produkt där det står ”Anori” på vilket inte motsvarar när du får produkten. På den du får står inget alls och dom hävdar att det skulle vara för att dom skickat en äldre produkt och att dom tillverkat nya nu. Känns väldigt oseriöst. Dessutom beställde jag ”köp 2 få en extra gratis” så jag skulle alltså få 3st men fick 2st. Kundservice försökte förhandla med mig när jag var missnöjd att jag upptäckt att dom jag inte fick hem saknade logga / märke. Dom tyckte jag skulle få 50% rabatt på ena när dom dessutom ”glömt” att skicka med en. Allting kändes väldigt oseriöst och vet inte ens vad produkterna jag fått innehåller alls då det inte står…

July 29, 2026
Unprompted review
ANORI Cosmetics logo

Reply from ANORI Cosmetics

Hej Nathalie,

Vi beklagar verkligen att du inte känner dig nöjd med din upplevelse och vi förstår självklart att det är tråkigt när en beställning inte blir som man förväntat sig.

När du kontaktade oss erbjöd vi att skicka en ny stick, eftersom den du mottagit kom från en äldre förpackning där trycket på utsidan saknades. Vi erbjöd även att skicka med ytterligare en stick utan kostnad, men du valde att inte ta emot detta. Vi har dessutom valt att återbetala hela ditt köp.

De 50 % rabatt som erbjöds gällde hela köpet och var ett alternativ för dig som ville behålla produkterna – inte enbart en rabatt på en produkt.

När det gäller produktens innehåll finns ingrediensförteckningen tryckt på baksidan av etiketten.

Vi är självklart ledsna över att detta blev din upplevelse, och vi tar din feedback på allvar. Samtidigt hoppas vi att detta förtydligar vilka lösningar vi erbjöd och hur vi försökte hjälpa till att lösa situationen. 🌸

ANORI Cosmetics

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look