Apollo Reizen Reviews 33

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dit was onze eerste en meteen ook laatste reis met Apollo. Bij aankomst in het hotel werden wij tot onze verbazing ingecheckt door een kind, zonder dat er een volwassene aanwezig was. De volgend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enorm genoten van een week Parga. Een last minute aanbieding in een Apollo ‘mondo local hotel’. De reis was goed geregeld. Vragen richting Apollo of mijn betaling goed doorgekomen was, wat verwarring... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne reiservaring gehad naar las playitas sport resort in fuerteventura geboekt bij apollo reizen. Duidelijke boekingsinformatie, maar ook tijdens de reis op tijd een sms over de ophaal tijd etc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vakantie geboekt naar Rhodos met apollo Duidelijke website, hotel precies zoals beschreven. Dagelijkse schoonmaakservice, goed eten en duidelijk een bericht over transfer ruim van te voren. Bijna... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Met Apollo kun je de hele wereld over reizen. We hebben een breed scala aan bestemmingen, reistypes en hotels – allemaal om je te helpen de reis van je dromen te vinden. We bieden pakketreizen naar diverse bestemmingen en sportvakanties. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, wilt genieten van ontspanning op exotische stranden, of sportieve uitdagingen zoekt, bij Apollo Reizen hebben we voor ieder wat wils.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Hotel en locatie perfect, geen service van Apollo

Het hotel was prachtig en locatie perfect. Direct aan zee. Restaurant met uitzicht op zee. Appartement schoon en ruim. Apollo Reizen biedt echter geen service aan Nederlandse gasten. Dus alleen hotel en vliegreis. Informatie is in het Zweeds en geen infomap in hotel. Ook geen excursies of opties te boeken door Nederlanders. Als je dat niet nodig hebt is het een prima keuze.

September 22, 2023

Reply from Apollo Reizen

Dankjewel voor je feedback over je recente vakantie met ons. We zijn blij om te horen dat je het hotel prachtig vond, de locatie perfect en het appartement schoon en ruim. Het doet ons goed te weten dat je hebt genoten van het adembenemende uitzicht op zee vanuit ons restaurant. We streven er altijd naar om onze gasten een geweldige ervaring te bieden.

Wat betreft de opmerkingen over de service aan Nederlandse gasten, de communicatie in het Zweeds en het ontbreken van de infomap, begrijpen we dat dit belangrijke aspecten zijn voor veel reizigers. Het spijt ons dat je hebt ervaren dat onze service voor Nederlandse gasten beperkt is. We waarderen je feedback en zullen intern bekijken hoe we onze diensten kunnen verbeteren om aan de behoeften van al onze gasten te voldoen.

Met betrenging tot de excursies en boekingsmogelijkheden, we begrijpen dat dit voor sommige gasten een waardevolle service is. Hoewel we op dit moment geen specifieke opties voor Nederlandse gasten aanbieden, zullen we dit zeker overwegen voor de toekomst en proberen meer mogelijkheden te creëren.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren en jouw opmerkingen helpen ons daarbij. We hopen dat je desondanks hebt genoten van je verblijf bij ons en dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

Vakantie Cyprus

Zojuist teruggekomen uit Cyprus. Deze geboekt bij Apollo reizen.
Niets op aan te merken. Foto's waren zoals afgebeeld en de communicatie was top. Met taxi heen en terug. Was super geregeld.
Hele fijne vakantie gehad.

September 18, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en we hopen jou in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe avontuurlijke vakantie.

Elvita

Bij Apollo een reis geboekt naar Elvita in het zonnige Rhodos. Leuke en schone appartementen direct aan het strand. Diverse eetgelegenheden op 150 meter van Elvita. Kwam bij Apollo terecht via Instagram, een nog in Nederland redelijk onbekende reisorganisatie. Alles zeer goed geregeld, als je vragen had werden die via de app snel beantwoord. Zou Apollo zeker aanbevelen.

August 20, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf in Elvita op Rhodos. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Verliep perfect.

Online geboekt ging allemaal prima.
Hotel en vlucht volgens onze verwachtingen, kortom een hele leuke vakantie gehad.

August 15, 2023

Reply from Apollo Reizen

Wat fijn om te horen dat de reis geheel naar wens is verlopen. Wij kijken ernaar uit om jou in de toekomst nogmaals een prachtige reis te mogen verzorgen.

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke vakantie op Zakynthos!

We hebben een heerlijke vakantieweek op Zakynthos gehad met ons gezin. De vlucht en het appartement hebben we online bij Apollo geboekt en dat ging heel soepel. De informatie die we per mail kregen vóór en tijdens ons verblijf was duidelijk en er was meerdere keren iemand van Apollo bij het appartementencomplex aanwezig voor eventuele vragen. De omschrijving van het appartement zoals deze online stond, klopte helemaal, waardoor wij het verblijf hebben gehad wat we vantevoren verwachtten. De eigenaren van het complex waren erg aardig en behulpzaam. Na terugkomst kregen we een belletje van Apollo om te vragen hoe de vakantie was geweest. Dat vonden we erg attent! Kortom, een vakantie die voor herhaling vatbaar is!

August 8, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor jullie prachtige woorden over jullie vakantie-ervaring met Apollo op Zakynthos! Wij kijken ernaar uit om jullie in toekomst vaker een zorgeloze reis te kunnen verzorgen.

Rated 4 out of 5 stars

Top communicatie

Ik kreeg tijdig via SMS en mail duidelijke informatie door gestuurd over de vlucht, accomodatie, vervoer etc. Zowel heenreis als terugreis.

Top service hoe het vervoer is geregeld van en naar luchthaven - Hotel.

Accomodatie mooie ligging, helaas qua hygiëne wat minder.
Voor de rest een fijne vakantie gehad.

August 14, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring, vooral met betrekking tot onze service. We waarderen ook je opmerking over de ligging van de accommodatie, hoewel we teleurgesteld zijn dat de hygiëne niet aan je verwachtingen voldeed. We zullen dit zeker meenemen en streven ernaar dit te verbeteren. Desondanks zijn we verheugd dat je over het algemeen een fijne vakantie hebt gehad en kijken wij ernaar uit om jou in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Rated 5 out of 5 stars

het is voor sporters een paradijs

het overtrof mijn verwachting in alles. Ik ben behoorlijk sportief en kon hier als ik wilde elk uur van de dag sporten. Het aanbod was ook zeer uitgebreid, hardlopen, racefietsen, mountainbike,padel,tennis, voetbal, volleybal, yoga, surfen, scuba diving, suppen, te veel om op te noemen. Er was ook heel veel begeleiding bij sporten en desgewenst kon je ook lessen nemen. Het hotel is zeer schoon, ruim en de service is prima, vriendelijk, behulpzaam personeel. Het eten is ook erg goed, veelal gezond eten met veel groenten, vis en fruit

July 30, 2023

Reply from Apollo Reizen

Wij zijn blij om te horen dat wij, en het sporthotel, jouw verwachtingen overtroffen hebben! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne reisorganisatie met een…

Fijne reisorganisatie met een persoonlijke service. De sportreis was een groot succes. Wat een aanbod aan activiteiten en geweldige crew ter plaatse!

July 2, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor de lovende woorden! We zijn verheugd dat je sportreis een groot succes was. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn met het organiseren van jouw sport-, of zonvakantie!

Rated 5 out of 5 stars

Apollo Reizen, vakantiereizen persoonlijk gemaakt.

Apollo Reizen, vakantiereizen persoonlijk gemaakt.

Voor elk wat wils bij Apollo, van 0-90 jaar. De keuze is reuze wat betreft ontspanning, eten, zwembaden, entertainment en accommodatie. Geboekt bij Apollo Reizen, de boeking via internet ging uitermate eenvoudig. Dankzij een goed functionerende organisatie werden fouten in de boeking snel opgemerkt. Met een persoonlijke en directe benadering werd dit snel opgelost. De persoonlijke benadering blijft gedurende de gehele reis aanwezig, van transfer tot begeleiding in de accommodatie door Apollo-medewerkers ter plaatse. Het feit dat Apollo de accommodatie zelf beheert, zorgt ervoor dat alles gericht is op een zorgeloos en fantastisch verblijf.

June 30, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat je verblijf bij Apollo Reizen zo positief was. We hechten veel waarde aan het bieden van een zorgeloze en onvergetelijke ervaringen, en het beheer van onze accommodaties stelt ons in staat om dat te realiseren. Wij hopen dat wij jou in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie reis gehad voor een zeer…

Mooie reis gehad voor een zeer redelijke prijs. Als je vragen hebt kun je gewoon bellen en je wordt door een echt mens te woord gestaan. Prima hotel ook.

June 26, 2023

Reply from Apollo Reizen

Dank jewel voor jouw vriendelijke woorden en het delen van jouw ervaring met Apollo Reizen! We zijn verheugd te horen dat je een mooie reis gehad hebt. We waarderen jouw vertrouwen in Apollo Reizen en kijken ernaar uit om jou in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Summer Dream op Kreta juni 2023

Onze eerste ervaringen met Apollo Reizen zijn uitstekend geweest; duidelijke website, goede en voldoende opties en dat voor aantrekkelijke prijzen.
Keuze van hotel (Summer Dream Rethymno Kreta Griekenland) bleek een top keuze te zijn, modern hotel met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ondersteuning en informatie voorziening van Apollo Reizen is zeer goed.
Kortom: onbezorgd genieten van vakantie

June 16, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat jouw vakantie met ons een onvergetelijke ervaring was.

We kijken ernaar uit om jou in de toekomst opnieuw van dienst te zijn en je te helpen bij het plannen van de volgende onvergetelijke vakantie.

Prima reisorganisatie

Prima reisorganisatie, duidelijk in berichten en mooi, schoon hotel. Bijzonder vriendelijk personeel. Was top, voor herhaling vatbaar

May 14, 2023

Reply from Apollo Reizen

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over jouw reis met Apollo Reizen! We zijn blij dat je een topervaring hebt gehad en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Bedankt voor je positieve feedback!

Wij hebben via Apollo Reizen een reis geboekt

Wij hebben via Apollo Reizen een reis geboekt naar Lyttos Beach Hotel op Kreta. Apollo Reizen heeft een prettige en duidelijke site met foto’s die overeenkomen met de werkelijkheid. Apollo Reizen heeft sinds kort de Nederlandse markt betreden. Ze zijn aangesloten bij SGR.

May 17, 2023

Reply from Apollo Reizen

Bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met zowel het boeken van je reis als je verblijf in het Lyttos Beach Hotel op Kreta. Wij kijken ernaar uit om jou in de toekomst weer van dienst te mogen zijn bij het plannen van jouw volgende reis!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look