Geweldig mooi appartement
Geweldig mooi appartement, super locatie voor makkelijke uitstapjes zeker met een fiets. Absoluut aanrader als je ook snel op strand wil zitten. Komen zeker terug.

Reply from Appartement 495 Texel
Zin in een vakantie aan zee? En houdt u van rust, ruimte, luxe en mooie natuur? Het gemak van thuis, maar dan direct aan het Texelse bos én vlakbij de duinen en het strand van Texel (Paal 17). Dan is appartement 495 in Residentie Californië (een rustig gelegen appartementencomplex) een absolute aanrader. Dit rustig gelegen appartement ligt vlakbij het dorpje de Koog en Den Burg. U treft hier kleinschalige faciliteiten die uw vakantie op Texel net ietsje aangenamer maken. Telt u daarbij de persoonlijke service van de familie Koorn en u heeft alles om heerlijk bij te komen van de dagelijks drukte en u ervaart het Texel gevoel. Dit appartement ligt ten zuiden van het dorp De Koog (3 km), aan de rand van een dennen- en loofbos en ongeveer 1200 meter van het Noordzeestrand. Nationaal Park Duinen van Texel ligt om de hoek, het strand, de duinen en Ecomare liggen op loopafstand. Bij Residentie Californië vindt u de receptie, fietsenverhuur en een beautysalon Het appartement is in 2020 volledig gerestyled, nieuwe vloeren en een nieuwe design keuken en in maart 2023 is het voorzien van een nieuwe luxe badkamer en toilet. Het appartement is van alle gemakken voorzien en biedt de gezelligheid en het comfort van thuis!
Californiëweg 495, 1796 PS , De Koog, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

We hebben een paar mooie dagen gehad in t appartement 495
Alles ziet er top uit
En de plek aan de rand van t bos en de fietsroute is ideaal
Heb je geen fietsen bij je dan loop je even naar beneden waar je fijne fietsen kan huren
Het weer was even wat minder maar t was echt uit waaien op Texel en ‘s avonds tot rust komen in t fijne appartement

Reply from Appartement 495 Texel
Een fijn appartement, goed verzorgd en modern ingericht. Daarnaast aangename bedden, waardoor het in totaliteit erg prettig verblijven is op een prachtig eiland. Een aanrader!

Reply from Appartement 495 Texel
Mooi, schoon en gezellig appartement. Er is voldoende ruimte voor 4 personen. De badkamer is recent vernieuwd en dit is erg mooi gedaan. Het appartement ligt centraal gelegen en je bent zo in het bos of op het strand.
Een tip voor de warmere dagen: een verduisterend (rol) gordijn tegen de warmte en het licht in de ochtend?!

Reply from Appartement 495 Texel
Heel mooi en schoon appartement!
Van alle gemakken voorzien, bad en stortdouche zijn erg fijn!
Keuken ook mooi en compleet!
Ligging is perfect, strand en bos dichtbij.
We komen zeker een keer terug!
Tip; Misschien een verduisterd rolgordijn voor het kamer en slaapkamerraam, het appartement word erg warm.

Reply from Appartement 495 Texel
Super nette appartement! Alle luxe van thuis is aanwezig, super mooie vernieuwde badkamer met aparte douche en bad. Een keuken met alle apparatuur zoals onder andere een combi oven en vaatwasser. Genoeg ruimte met 2 slaapkamers. Ook zeker geschikt met een baby! Vlakbij het strand en Ecomare. Heerlijk rustige ligging aan de bosrand. Zeker een aanrader!

Reply from Appartement 495 Texel
Jeetje, wat een fijn appartement. Zelfs met 4 personen echt voldoende ruimte. Sfeervol ingericht! De spiksplinternieuwe badkamer met bad en aparte douche, is echt een plaatje. Heerlijk ook om met warm weer even op het terras te kunnen neerploffen.
Het appartement ligt super centraal met de Koog op steenworp afstand. Aan de overkant van het complex loop je zo het bos in. En op iets grotere loopafstand, zit je bij Ecomare en het strand.
Al twee keer een paar dagen overnacht en weer geboekt voor deze zomer! Hele fijne plek om vakantie te vieren.