Āranya Roots Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een mooie en bijzondere ervaring!! Het was super; het eiland, de yurt, de meditaties, het ademwerk en (de ervaring van) het ijsbad. De begeleiding door Rauric was heel erg fijn! En wat mooi o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Met een dosis gezonde spanning wilde ik deze uitdaging met en voor mezelf wel aangaan. Het fijne van de Ãranya Roots events is dat het op een mooi eiland plaatsvindt. Heerlijk overva... See more

Company replied

Company details

1. Coaching Center
  2. Meditation Center

Written by the company

Een magisch eiland van 6.000m2 met een prachtige yurt. Een stille plek in het bos waar jong en oud volledig zichzelf kunnen zijn, waar je veilig en zonder oordeel kunt delen over je gedachten, emoties en gevoelens. Een fijne plek om te verbindingen met gelijkgestemden en nieuwe vrienden te maken. Een plek voor iedereen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie en bijzondere ervaring!! (Ademwerk/ijsbad)

Wat een mooie en bijzondere ervaring!!

Het was super; het eiland, de yurt, de meditaties, het ademwerk en (de ervaring van) het ijsbad. De begeleiding door Rauric was heel erg fijn! En wat mooi om zoveel verbondenheid in de groep te ervaren. Voor mij voelde deze dag als terug naar mijn basis (Soulcare). Caroline en Rauric
hebben een mooie pure plek ontwikkeld.
Een oprechte aanrader!! En ik kom zeker nog eens terug!

February 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Compleet, puur en hartverwarmende…

Wat een complete hartverwarmende ervaring. Van het ophalen met het bootje waarbij je de harde wereld achter je kunt laten en er even helemaal kunt zijn. Caroline en Rauric hebben een fantastisch mooie en pure plek opgebouwd. Waar alles mag en kan zijn, zonder oordeel, vol vanuit liefde. Met tegenzin het eiland weer verlaten maar met zekerheid dat ik hier terug kom! ♥️

February 3, 2024

Vrouwenvirkel

Alleen al de reis met het bootje naar een eiland maakt de ervaring magisch. Je stapt letterlijk uit de drukte, uit de hectiek, de rust in. Ontvangen door Rauric en Caro die met zo veel warmte en liefde hun cirkels vorm geven ♥ heerlijk om onder Caro haar veilige vleugels even helemaal te mogen zijn en ontspannen tijdens een vrouwencirkel.

December 16, 2023

Vrouwencirkel

Aranya is een magische plek. Zelfs als je in de donkere maanden in de avonduren ernaartoe vaart, voel je al vanuit de boot dat zo'n avond een bijzondere reis gaat worden. Caro begeleidt ons om naar binnen te gaan, in een prachtige yurt. De cirkel zorgt voor een veilige en ontspannen bedding, waarin duidelijk is hoe nodig het is dat vrouwen samenkomen. Het is warm, hartelijk en energetisch helemaal kloppend. Ik voel me opgeladen, gezien en gehoord.

December 16, 2023

Genoten!

Voor de tweede keer een day retreat bijgewoond. En wat een geweldig fijne dag was het weer. aranya blijft en is een prachtige plek, een warm bad vol liefde. Ook Caroline is een engel, de begeleid de dag vol liefde en puurheid. Groot kado aan jezelf dit.

Elke keer weer magisch

Weer een magische dag gehad op Aranya roots met een mooie vrouwen. Deze dag stond in het teken van sensualiteit. Het was echt een dag om met jezelf en andere vrouwen te mogen verbinden.
Ik neem weer mooie lessen en inzichten naar huis.
Blessed om elke keer weer op het eiland te mogen en gewoon te zijn!

Day retreat: Embrace your Sensuality

Een heerlijke dag in de watten gelegd worden door het eiland, de yurt, Caroline, de andere vrouwen en jezelf.

De retraite is een perfecte balans tussen naar binnen keren en op zoek gaan naar jezelf en de verbinding met andere vrouwen vinden.

Het geeft je een kijkje in hoe de wereld eruit zou zien als je je eigen onzekerheden aan de kant zet, jezelf gunt wat je nodig hebt én we anderen (vrouwen) onvoorwaardelijk zouden steunen en liefhebben.

Day retreat; Embrace your sensuality

De boot, de yurt, het eiland, de vrouwen, de veiligheid, de connectie, het eten, de energie, het gevoel van thuiskomen ... iedere x weer bij Aranya ♡ dankbaar.

Deze specifieke dagretreat, Embrace your Sensuality, heeft heel veel voor me gedaan. De oefeningen, visualities, het dansen, het aanraken, het vuur, de mantra's... en dat alles vanuit een plek die super veilig voelt, werkt enorm helend én inspirerend.

Op deze plek kun je proberen, oefenen en proeven in een veilige setting, zodat je het later in 'het echt leven' makkelijker kunt gaan toepassen, je hebt het immers al eens gedaan/gevoeld/ervaren.

Dat vind ik echt de kracht van deze plek ♡

Womb healing: magisch mooi 🌟

Van tevoren vond ik het best spannend maar dit verdween snel. Caro zorgt voor een hele fijne en veilige sfeer en na de uitleg voelde ik me vol vertrouwen.

Het was een prachtige ochtend. Magisch mooi en intens. Ik voelde zoveel energie en kracht tijdens de healing en moest hier echt even van bijkomen. Het is moeilijk in woorden uit te leggen. De opbouw was prachtig en voelde heel kloppend. Ook na afloop was er ruimte om rustig bij te komen en na te praten. Heel fijn. De rest van de dag voelde ik me nog niet helemaal op aarde. Het voelde zo energiek en licht.

Nu, 2 weken later, voelt het leven nog steeds licht en ik voel me zo krachtig. Het heeft veel rust en vertrouwen gebracht en heb het gevoel dat deze ervaring me dichter bij mezelf heeft gebracht.

Dankjewel lieve Caro ❤️

October 23, 2023

Partnercirkel

De partnercirkel op Aranya was een heel bijzondere en verdiepende ervaring. Middels verschillende oefeningen en sharings kregen wij zoveel mooie inzichten van en met elkaar. Het bracht ons als partners emotioneel en fysiek weer dichter naar elkaar toe en we zagen weer zoveel meer mooie dingen aan ons en onze relatie, ookal zijn we al bijna 15 jaar samen. Echt in aanrader in alle stadia van een liefdesrelatie!

PartnerCirkel

We hebben als stel een partnercirkel bijgewoond en werden ons er daar weer bewust van dat we met praktische, kleine oefeningen in het dagelijks leven veel meer verbinding kunnen creëren. Rauric & Caroline zetten een vertrouwelijke en veilige sfeer neer waardoor openheid de ruimte krijgt. Na de cirkel voelden we direct al meer verbonden.

Partnercirkel

We hebben voor een partnercirkel gekozen met Caroline en Rauric, het was een magische ervaring. Een aanrader voor alle partners die een dieper laag willen gaan ontdekken in zichzelf en de ander. ❤️

Heel bijzonder!

Het adem en ijsbad event was een hele mooie ervaring. Het eiland is de perfecte plek hiervoor omdat je echt even weg bent. Caro en Rauric begeleiden met compassie en een fijne energie. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb!!!

October 15, 2023

Magische plek

Wat hebben Caroline en Rauric een magische plek opgezet! Ik had mij opgegeven voor het adem en ijsbad event. Nadat we opgehaald werden met het bootje, kwamen we aan op een intiem stukje land met een cabin en een yurt. Hier vonden de ademsessie en het ijsbad plaats. Niet alleen de plek maakte de ervaring fantastisch, maar de manier waarop Caroline en Rauric de dag samen begeleiden is heel fijn. Door zichzelf kwetsbaar en open op te stellen voelt het direct veilig en welkom. Erg dankbaar voor deze dag vol mooie inzichten en gesprekken. Echt een aanrader!

October 15, 2023

De zwangerschaps cirkels

De zwangerschaps cirkels, wat een fijne samen komst met allemaal andere zwangeren vrouwen. Dit voelde voor mij als een Sisterhood allemaal samen zwanger hoe fijn en mooi is dat. Waarin we deelde, ons kwetsbaar opstelde en waarin ik vooral veel liefde en dankbaarheid voelde dat we dit met elkaar mogen delen. Een reis die voor elke vrouw zo magisch is. Caroline is zo een ontzettend lieve, warme vrouw. Lieverd je weet echt een warme, fijne en veilige omgeving neer te zetten.

Bedankt voor deze ervaring ❤️

October 6, 2023

Partnercirkel

Wij hadden hele fijne avond bij Aranya roots. Ik vond het best even spannend maar eigenlijk bij aankomst verdween dat meteen. Er was zo’n kalme sfeer en wij voelde ons heel veilig en gehoord. Heel mooi om gezamenlijk verder met elkaar te verbinden. Ik vond de opdrachten erg waardevol en goed thuis toe te passen. Onwijs bedankt!

September 30, 2023

Caro en Aranya zijn fantastisch

Caro en Aranya zijn fantastisch! Net terug van een weekend op zoek naar mijn innerlijke wilde vrouw. Alleen al het fantastische eten, de prachtige plek en het fijne gezelschap maakte het de moeite waard:-) daarbij komt dan ook nog de intense ervaring van de reis naar mijn diepste gevoelens, ontdoen van belemmeringen, afpellen van schaamte en onderdeel mogen zijn van magische rituelen. Een unieke ervaring die ik iedereen zou gunnen en waar ik nog steeds de vruchten van mag plukken door vertragen in te kunnen zetten in het gehaaste dagelijkse leven en een diepere connectie te voelen met mijn hart en buik. Dank je wel lieve Caro x

August 27, 2023

Het Wild Woman Retreat

Het Wild Woman Retreat.
Het is moeilijk in woorden te omschrijven wat ik heb meegemaakt, want woorden schieten eigenlijk tekort. Wat een fantastische, mooie groep vrouwen deed hier aan mee, waarmee ik echt een hele mooie connectie heb gevoeld. Het eiland biedt alles wat je nodig hebt; rust, ruimte en stilte. Als ik het nodig had, kon ik mij even terugtrekken in de natuur voor een momentje alleen. Starend naar het water, met blote voeten in het gras.
Caro is echt een fantastische space holder en heeft dit weekend met zoveel liefde begeleidt. Dit was zo ontzettend voelbaar. Ik heb me echt volledig kunnen geven, door de veiligheid die wordt geboden.
Ik ben naar huis gegaan met een ontzettend dankbaar gevoel en de wereld is weer een stukje lichter geworden. Ik voel de creatiekracht weer toenemen en mijn lijf voelt rust. Bedankt lieve Caro en Morgan, voor het neerzetten van een veilige setting voor iedereen en om het randje op te zoeken om de diepte in te kunnen gaan. Ik heb echt weer een laagje afgeschud, waardoor ik nog dichter bij mijn eigen kern zit.

August 25, 2023

Wild woman retreat

Dit weekend was een unieke en magische ervaring dat ik absoluut niet had willen missen. We werden warm ontvangen en het gehele weekend door uitstekend verzorgd. Caroline heeft ervoor gezorgd dat we niets te kort kwamen. Het eten was heerlijk en de overnachtingen comfortabel.
Er werd een zachte, liefdevolle en veilige omgeving gecreëerd waarin we mochten verbinden en ons gezien en gehoord mochten voelen. We hebben gelachen, gehuild, gedanst en onze innerlijke wilde vrouw gevierd. Er was een fijne opbouw in aankomen, verdiepen en terugkeren. De manier waarop Caroline de ceremonies in de yurt op elkaar aangesloten heeft vind ik bewonderenswaardig. Het klopt helemaal waardoor het voor mij een bijzonder krachtige ervaring is geweest waar ik heel dankbaar voor ben.

August 25, 2023

Uniek zomerfeestje

Mijn 30e verjaardag gevierd op het eiland, ik wilde iets bijzonders.. Nou, dat was het zéker! Mijn gasten waren diep onder de indruk en deze ervaring staat in hun geheugen gegrift! Unieke locatie, fijne sfeer, super gastvrij, veel mogelijkheden en er werd meegedacht waar kon en nodig! Ik ben Caroline en Rauric dankbaar dat ik gebruik mocht maken van het eiland! Bedankt voor alles🥰

August 12, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look