See what reviewers are saying
Köpte en begagnad torktumlare. Den var ren och fräsch och har fungerat bra sen jag köpte den för några månader sedan. De erbjöd relativt billig frakt, som deras egen personal verkade köra ut (och... See more
Jag köpte tvättmaskin av ARM Vitvaror…
Jag köpte tvättmaskin av ARM Vitvaror och fick hjälp med installation och bortforsling av min gamla maskin. Var genomgående nöjd med priset, responsen (snabb) och installationen (inget strul). Kan rekommendera dem.
Har väldigt dåligt bemötande och Ali…
Har väldigt dåligt bemötande och Ali som säljer,blir arg om du retirerar tillbaka produkten som inte fungerar, som ett små barn säger han att att vi tog tvättmaskinen hem och sedan den hade gått sönder. (Vi hade haft tvättmaskinen hemma i 4 dagar tills vi kopplade in den).När vi hämtade den själva till deras lager Ali vill inte ens prata med oss och bete sig väldigt dåligt.
Bra produkter och installatörer
Köpte en begagnad diskmaskin för ett väldigt bra pris. Installatören Jasim från ARM leverade samt installerade den. Grym installatör! Såg till att den satt perfekt i vår trånga utrymme mellan spis och underskåp.
Köpte en begagnad torktumlare
De erbjöd relativt billig frakt, som deras egen personal verkade köra ut (och vi bor långt bort från företaget).
Det blev en miss med frakten då vi fick fel vitvara först. Men de löste det utan problem och stackars Ali fick åka till oss två gånger.
Mitt intryck är att de är ett litet företag som gör sitt bästa.
Köpte en diskmaskin med defekt och de…
Köpte en diskmaskin med defekt och de vägrar hjälpa till även under garanti tiden. Blev klickad och massa svordomar fick man höra från någon Ali. Hoppas fler stämmer de för det ska jag göra!
En jätte dåligt kund bemötande..
En jätte dåligt kund bemötande... han svarade inte riktigt mina frågor till och med mycket dåliga också nonchalant attityder där säljaren Ali....gå inte ditt....
Ärlig och hjälpsam
Ärlig och hjälpsam! Han tipsade mig hur jag skulle laga min maskin istället för att sälja på mig en ny, jag kommer alltid vara kund här ❤️ Dessutom alltid bättre pris än alla andra
Avråder starkt att handla från dem
Avråder starkt att handla från dem. Deras kundservice är usel, nästan som att tala med små barn. Vår produkt slutade fungera propert efter ca 3-4 månade och jag hade ingen lust ta kontakt med dem efter första upplevelsen!
Spis med frakt till Jämtland
Köpte en spis till min pappa som bor i Jämtland (trefas, som knappt finns att få tag på). De körde hem den till honom i Jämtland, var flexibla med installation och fraktade bort hans gamla spis. Allt till en en bra peng. Kan rekommendera!
Köpte Tvättmaskin med 1 års garanti på…
Köpte Tvättmaskin med 1 års garanti på alla delar enligt deras egen hemsida.
Tvättmaskinen gick sönder missljud och trumman går runt väldigt trögt efter 9 mån och vid kontakt med dem om problemet så fick vi väldig otrevlig service och någon garanti hjälpte Ali som jobbar där oss inte med.
Personer som driver företag och sen ljuger lurar samt inte håller garantireglerna borde få näringsförbud.
Tips till alla ev nya kunder köp aldrig härifrån ! Deras produkter har de säkert hämtat på returpunkten och sen säljer vidare till kunder utan någon garanti what so ever !!!
Fick ett svar ifrån skojaren Ali att vi inte ville ha någon hjälp med maskinen vilket är ren o skär lögn. Det är de bra på ljuga !
2v efter köpet och inte ett ljud från…
2v efter köpet och inte ett ljud från ARM så mejlade jag och frågade efter min kombinerade tvätt/tork jag köpt. Då tog det inte lång tid innan jag fick ett sms om att den skulle komma dagen efter och chauffören skulle höra av sig 1timme innan. Vid lunch fick jag sms om att den var flyttad till dagen efter och att dom skulle höra av sig 1timme innan. Vid 07:30 lördag morgon fick jag ett sms om att den var levererad och stod utanför porten. Skönt att det inte regna eftersom jag inte han att förbereda min bärhjälp. Maskinen funkar än, men är absolut inte rengjord någon stans och lukta vidrigt. Förmodligen inte genomgången heller.. hoppas den kommer hålla ett tag ändå, men kommer absolut inte köpa här ifrån igen.
Bannade för att vi ställde frågor – mycket märkligt bemötande
Vi letar efter en kyl och frys och hittade ett par hos ARM Vitvaror som vi verkligen tyckte verkade vara superbra. Eftersom det rör sig om second hand-produkter ville vi försäkra oss om att varorna fungerade som de skulle, och samtidigt få klarhet i vilka villkor som gällde vid köpet. Så vi frågade litegrann om garantier och vad som händer om produkterna inte fungerar och precis innan vi skulle gå igenom med betalningen frågade vi om det fanns just öppet köp. Då förändrades stämningen helt och han vi pratade med blev avvisande och sa att vi inte längre kunde köpa kylskåpet och frysen. Vi försökte förklara att vi bara ville förstå vilka rättigheter vi har som köpare, men han hade redan bestämt sig och vägrade genomföra försäljningen. Vid ett tillfälle sa han till och med att varorna helt plötsligt var sålda till någon annan, medan vi fortfarande stod där, vilket kändes osannolikt och oärligt. Jag frågade om vi fick köpa något alls från dem framöver och då sa han nej. Så nu verkar vi vara bannade och vi förstår inte alls vad vi gjort för fel. Otroligt tråkigt och på gränsen till förolämpande!
Fin och prisvärd diskmaskin som…
Fin och prisvärd diskmaskin som installerades av en proffsig och trevlig montör. Högsta betyg.
Snabb service
Köpte en spis som då vår hade gått sönder, när vi kom hem så funkade tvåzonsplattan bara värmen på den yttre zonen. Jag ringde dagen efter och dom skickade en service kille dagen därpå som fixade det snabbt och effektivt.
Vi blev ombedda att titta igenom spisen på plats och vi tog den trots den hade mer skavanker än vad bilden på nätet visade. Men som sagt vårt ansvar att godkänna, vi var lite desperata. Nu funkar den som den ska iaf.
Stort utbud till attraktiva priser.
Mycket trevligt bemötande på telefon och i butik. Köpet avsåg begagnad inbyggnadsugn som mycket väl motsvarar förväntningen. Stort utbud med nästan nya maskiner till attraktiva priser. Mycket bra alternativ om inte nytt är ett måste.
Jesim från Arm vivaror är toppen
Jesim från Arm vitvaror är toppen! Snabb, effektiv och väldigt trevlig. Det var andra gången han kom och installerade vitvaror hos mig och han kom ihåg vilken stad jag kom från och min katt trots att det gått flera år! Denna gången fick jag en bosch diskmaskin, helt otrolig kvalité och mer eller mindre oanvänd. Förra gången en Electrolux tvättmaskin som funkar galant. Super!
Fantastisk service
Fantastisk service av Ali! Från rådgivningen när jag skulle välja kyl/frys till leverans, installation och bortforsling – allt sköttes exemplariskt. Högsta betyg! Stort tack för den fantastiska hjälpen!!
Väldig snabb
Väldig snabb, smidig och trevlig leverans. Inga konstigheter alls. Rekommenderas.
Köpte en torktumlare
Köpte en torktumlare, funkade en stund sen slutade den fungera, arm kom och kikade på den och beskyllde oss för att ha lastat i för mycket blöt tvätt vilket inte var sant, vid ett senare tillfälle lossade ja på kåporna och kollade remmen som hade gått av pga torrsprickor och ålder alltså inte pga " för mycket tvätt" detta visste garanterat deras tekniker om som kollade detta men valde att inte säga nått utan beskylla oss istället.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.