See what reviewers are saying
De service was heel goed. Ik had enkele tegels die kapot waren geleverd. Deze zijn heel correct terug betaald na overleg tussen beide partijen. Ik had ze ook kunnen vervangen maar had zelf geen materi... See more
Door de corona-19 crisis hebben enkele klanten bepaalde opdrachten verschoven naar latere datum of stop gezet tot er meer zekerheid zou zijn in hun eigen situatie.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Artstone is de specialist voor uw oprit, terras en natuursteen. Een verdeler van kwalitatieve producten afkomstig van eigen productie en import met verschillende vestigingen in Vlaanderen om een goede service en begeleiding op maat te garanderen.
Contact info
Lochtemanweg 51, 3550, Heusden-Zolder, Limburg, Belgium
- +3211456000
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
ArtStone levert echt topservice
ArtStone levert echt topservice. De informatie was vanaf het begin zeer duidelijk en het contact verliep vlot, gemoedelijk en toch professioneel. Extra lof voor Selina, die uitblinkt in klantvriendelijkheid, meedenkt in elke stap en alle gemaakte afspraken nauwkeurig opvolgt. Een bedrijf dat doet wat het belooft — absoluut een aanrader.
Vier weken tot vijf nogsteeds geen…
Bedankt voor u bericht fijn dat jullie mij verder hebben geholpen

Artstone service op maat
Artstone levert snel de nodige info, offerte en correcte prijzen. Ook de opvolging en naverkoop is prima!
Zeer vriendelijke en correcte…
Zeer vriendelijke en correcte behandeling gekregen.goede prijs kwaliteit verhouding en op tijd geleverd. Aan te raden om zeker eens langs te gaan. Mvg Eric
Wegblijven lang klant geweest meerdere…
Wegblijven lang klant geweest meerdere keren slecht materiaal gehad beloven veel maar doen niks 30 procent kapot als ge te weinig hebt komt ge maar bij halen dus te weinig dan moeten ze ineens foto’s hebben terwijl ik de klinkers al had weggegooid dan mega tegels geplaatst niet haaks we zullen wel iets doen doen dus niks waardeloze firma

zeer slechte communicatie en feedback
zeer slechte communicatie en feedback
krijg altijd het antwoord apparaat als ik bel naar de verantwoordelijke
Klinkers waren op toonzaal donkerder…
Klinkers waren op toonzaal donkerder dan wat we besteld hadden. De kleur is nu al heel licht en ben benieuwd hoe het eruit zal zien over een paar jaar. Kwaliteit v/d klinkers zijn ook ondermaats. Ik ben zwaar teleurgesteld en voel me bedrogen!
Duidelijke mogelijkheid om de gewenste…
Duidelijke mogelijkheid om de gewenste vloer te kiezen. Correcte bestelling en levering.
Top bedrijf en 100% betrouwbaar!
Ik heb al verschillende keren bij dit bedrijf klinkers en boorstenen gekocht en laten leveren ik vind dit een top bedrijf die tijd maakt voor zijn klanten en zorgt dat alles in goede orde geleverd wordt. Zeker een grote aanrader om bij hun uw aankopen te doen .Top!
TOP kwaliteit aan een zeer scherpe…
TOP kwaliteit aan een zeer scherpe prijs met een snelle levering!
Door de corona-19 crisis hebben enkele…
Hierdoor ben ik terug gevallen op een kleiner inkomen, ik hoopte dat deze situatie zich snel zou verbeteren maar tot op heden is er geen wijziging . Hierdoor kan ik nu enkele facturen niet dadelijk voldoen, maar wil ik ze wel in schijven aflossen.
zeer tevreden over de contacten en de…
zeer tevreden over de contacten en de snelle cervice
Wij zijn totaal misnoegd over de aanpak…
Wij zijn totaal misnoegd over de aanpak van ArtStone. De kleur van de klinkers komt in de verste verte niet overeen met de beelden van hun website - wij hadden via de site besteld. Na telefonisch contact en via mail kregen wij geen verder gehoor. We werden vrij bot telefonisch afgewimpeld dat er op dat ogenblik geen tijd was en dat men ons later terug ging contacteren. Dit is ondertussen 3 maand geleden. Tot nu toe nog steeds geen reactie, geen tegemoetkoming, zelfs geen excuses.
Op 23 augustus kregen we een antwoord (zie hierna) dat men ons ging contacteren. Wij vragen ons af welke maandag ... in welk jaar??? Tot nu toe nog steeds geen telefoon gehad.

Prima
Goede uitleg, vriendelijk en behulpzaam personeel, schappelijke prijzen,
mooie toonzaal
Papier bestelbon/offerte naar Elektronische bestanden.
De afspraak voor levering en levering zelf perfect verlopen, echter offerte creatie, bestelbon aanmaakt & betaling is niet echt verlopen zoals gewenst. De eerste maal bezocht ik Artstone H-Z voor een offerte, de dame in kwestie was niet in de mogelijkheid een elektronisch offerte aan te maken, dit vanwege interne log-on netwerk/internet connectie problemen, dus papieren bestelbon opgemaakt, 2 weken later terug gegaan voor bestelling zelfde probleem netwerk connectie problemen, bestelbon op papier, en direct betaald via Bankcontact, dit werd vermeld op de bestelbon, echter 14 dagen na levering heb ik een aanmaning tot betaling factuur in mijn mailbox ontvangen, na enkele mail communicaties met AS H-Z werd alles uitgeklaard, berekening door kleine foutje > verschil in bedrag van 1 €cent door manuele/elektronische berekening 876,30€/876,31€, een boeking fout en slecht functionerende netwerk/hardware lijken voor mij de oorzaken, optimaal functionerende log-on netwerk/internet connectie zouden deze problemen definitief kunnen oplossen, tenslotte hoop U met deze informatie van dienst te zijn geweest en U deze kan gebruiken om de klanten service naar een hoger niveau te brengen, Dank bij voorbaat. Walter Claes

Eeuwig durende granutex bestelling
Beste,
Bestelling van 6 granulaat stenen geplaatst en betaald op 09/07/2020
Tot vandaag nog steeds niks ontvangen. Twee winkel bediendes (jongens (ik geef geen namen)) zeggen elkes keer dat dat ze die opnieuw besteld hebben en mij terug zullen bellen bij levering. Ze bellen nooit terug en vorige week bleek dat die stenen nog steeds niet besteld waren. Dat is schandalig en geen respect tonen. Nu heeft Anke volgens mij een ervaren dame mij belooft dat die stenen volgende week geleverd zullen worden. Anke heeft die bestelling opnieuw geplaatst omdat die stenen nog steeds niet besteld waren. Ik zou die twee jongens is goed aan zijn oren trekken en hen een dikke waarschuwing geven en een beetje respect leren. Als ze een komediant en de schijnheilige willen spelen kunnen ze beter opkomen met de gemeente verkiezingen van beringen.
Spijtig genoeg dat dit zo moest verlopen.
Yildirim Suleyman
Alles perfect verlopen van materiaal…
Zeer vriendelijke dame die ons geholpen heeft in de winkel . Materiaal en leveringen zoals we het gevraagd hadden ,
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.