Atlantis Centrum Reviews 7

1. Massage Therapist
  2. Meditation Center
  3. Yoga Studio

Written by the company

Yoga - Meditatie - Massage - Etherische oliën - Klankschalen meditatie - Bach bloesem remedie - Kruiden

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

die chinees die op donderdag avond om…

die chinees die op donderdag avond om een uur of half 8 die ribeye zat te maken die kan niks en was nog kaulo rauw aan de binnenkant ik zou hem per direct ontslaan en dan zat ik ook nog met 2 downies aan tafel die casis gingen barven

February 29, 2024
Atlantis Centrum logo

Reply from Atlantis Centrum

En gebeurde dat tijdens de yoga les of tijdens de meditatie?

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne plek voor een rustmoment.

Atlantis Centrum is voor mij een fijne plek om te zijn, waar ze massages geven, meditatie, yoga, klankschalen en cursussen.
Ik mag er zijn zoals ik ben en zij laten je in je waarde. En helpen je verder met handvaten aan te reiken zodat ik weer verder kan, als ik ergens mee zit.
Een fijne gemoedelijke sfeer die mij rust geeft en hele fijne mensen.
Groetjes Thea

August 30, 2023

Mijn momentje RUST

In 2016 in aanmerking gekomen met Atlantis Centrum ik ging voor massage bij Miranda.
Daarna periodes wel en niet tot dat ik voelde dat ik meer nodig had dan af en toe.
3 jaar geleden het roer omgegooid en elke maand ga ik voor een massage naar Miranda.
We kletsen even bij en dan heerlijk relaxen.

In de afgelopen jaren veel meegemaakt en verwerkt, daarbij ben ik iedereen van Atlantis Centrum ontzettend dankbaar

Yoga van Chantal
Massage van Miranda
en Mediteren met Ries, Chantal of Miranda.

Ook inmiddels al een aantal edelstenen thuis in mijn collectie.

Dankbaar voor dit plekje waar ik kan opladen en tot rust kan komen.
Dankbaar voor alle mooie gesprekken, Dankbaar voor jullie!
Aanrader!

September 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare, behulpzame en hele fijne mensen met kennis van zaken.

Ik heb nu al een paar jaar contact met de mensen van Atlantis ( Miranda, Chantal en Ries). Via facebook heb ik kennis met hen gemaakt middels een fotoreading. Deze was zo spot on, dat ik nieuwsgierig werd naar hun andere kwaliteiten. Inmiddels heb ik al een klankschaalbehandeling mogen ontvangen, energetische behandelingen, massages en een cursus gevolgd. Dit allemaal heeft mij ontzettend goed geholpen en doen groeien. Hiernaast heb ik ook mooie gesprekken met hen gehad ( en nog steeds), wat mij veel inzicht heeft gegeven.

Zowel Miranda, Chantal en Ries zijn hele fijne en warme mensen, die het beste met hun klanten voor hebben. ( zonder daarbij opdringerig of zweverig te zijn) Zij geven precies de juiste handvatten die jij op dat moment nodig hebt, om de volgende stappen te mogen en kunnen maken die jou verder zullen helpen op jouw pad.

May 12, 2023

Ik ben heel blij met Atlantis Centrum

Ik ben heel blij met Atlantis Centrum. Ten eerste mag je zijn wie je bent er is geen goed of fout. Je word enorm goed geholpen om jezelf te kunnen begrijpen of wat je zou willen begrijpen. Weer tot jezelf komen is fijn🥰 groetjes Ingrid

September 14, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look