God og professionel behandling ifm salg…
God og professionel behandling ifm salg af min bil. Der var styr på det hele.

Reply from Autoconnect
Autoconnect – din online bilmægler 🚗 Sælg din bil privat og få typisk 15-20 % mere end hos traditionelle forhandlere 💰 Hos Autoconnect gør vi det nemt, trygt og professionelt at sælge din bil privat. Vi klarer hele processen for dig – fra gratis vurdering og professionel annoncering på de største platforme til håndtering af henvendelser, forhandlinger, fremvisninger og papirarbejde. Med vores Solgt eller Gratis-garanti kan du læne dig tilbage, mens vi finder en seriøs køber til din bil. Udfyld blot din nummerplade på vores hjemmeside, så sender vi en gratis og uforpligtende vurdering ✅
God og professionel behandling ifm salg af min bil. Der var styr på det hele.

Reply from Autoconnect
Jeg købte min bil via Autoconnect og det var en virkelig god oplevelse. Kontakten med dem og sælgeren var hurtig, professionel og behagelig.
Stor anbefaling her fra.

Reply from Autoconnect
Bilen blev solgt på under en dag til den ønskede pris. Fik rigtig god hjælp igennem hele processen.

Reply from Autoconnect
Nem og behagelig proces med medarbejdere der yder en fantastisk service. Rigtig god kommunikation - de sørger for at opdatere løbende, tilgængelige næsten alle tidspunkter på døgnet og følger op når køberen har været ude og se bilen.

Reply from Autoconnect
Top professionelle - og altid i den anden ende. Vi fik et trygt bilsalg med Autoconnect. Vores fulde anbefaling.

Reply from Autoconnect
Professionel og hurtig service. Bilen var som aftalt, og vi er meget glade for den. Autoconnect kan klart anbefales.

Reply from Autoconnect
Utrolig venlig, professionel og tryghedsskabende oplevelse med salg af bil. Tog hånd om hele processen fra dag 1, med annoncering indledende kontakt, aftaler om fremvisning m.m. Gjorde det meget nemt som sælger med støtte til rette pris, løbende feedback på interessen, samt stort fokus på et minimum af involvering og interaktion med potentielle købere, for mig som sælger.
Kan klart anbefales!

Kanon service
Autoconnect hjalp mig med at sælge min Toyota Proace Electric, det eneste jeg selv skulle var at følge deres guide til at tage nogle gode billeder, og så stod de for resten. Det var alle pengene værd, at slippe for at skulle bruge tid på useriøse købere, og skambud.
Vil klart bruge dem igen, hvis jeg står og skal sælge en bil.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Autoconnect kan klart anbefales hvis i står og skal sælge jeres bil. Vi brugte dem til et salg af vores ID4 Pro og fik 40.000 mere end hvis vi gik til en forhandler. Autoconnect stod klar til at hjælpe fra første opkald til sidste opkald efter bilen var solgt. Super god service at man kan føle sig tryg igennem en handel uden de står ved siden af en. Det er 5 store stjerner herfra.