Autodeal Reviews 39

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Varför man ens, efter att ha kikat igenom kundernas rekommendationer funderar på att köpa en bil här är mig en gåta. Ett bilköp på denna firman kommer att förmodligen bli en av dina sämsta bilköp någo... See more

Rated 1 out of 5 stars

VARNING!! Fruktansvärd lurendrejare! Håller inte något de lovat. Betalat för tillbehör de ej levererat. När man försöker kontakta säljaren/företaget blockerar de ens nummer och svarar ej på varken... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jag vill bara varna att vända er någon annanstans om ni ska köpa bil av Autodeal i Halmstad. Jösses vilka skojare. Jag har köpt ett par bilar i mina dagar, men detta är den i särklass värsta upple... See more

Rated 5 out of 5 stars

Köpte en bil av dem och blev väl bemött från första kontakt till affär . Vi upptäckte att bilen skulle besiktigas och dem fixade detta dagen efter så jag hämtade en helt nybesiktigad bil med blank... See more

2.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oprofessionellt företag

Påbörjade finansiering på en bil, efter att jag skickat in allt och Autodeal gjort kreditupplysning slutade de helt att svara på mail, och nu är bilen såld. Oprofessionellt företag.

March 6, 2023

UNDVIK DESSA SKOJARE TILL VARJE PRIS

UNDVIK DESSA SKOJARE TILL VARJE PRIS! Hade hunnit äga bilen i cirka 2 dagar innan kopplingen gick sönder på bilen. Dem vägrade gå tillmötes för detta TROTS bilen knappt hann rulla 20 mil i min ägo.
Dem följer inte konsumentköplagen .

Dom svarar inte på mail när man ber om ett skriftligt svar, är oerhört otrevliga som säljer skrot bilar verkligen.
Absolut sämsta bilaffär i hela sverige!! Hade lagt
- Stjärna om det gick.

February 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Otrevligt och dålig service.

Ringde till dom eftersom dom hade en bil på blocket jag var intresserad av. En kvinna svarade och var jätte otrevlig och inte alls serviceinriktad eller hjälpsam. Undvik om möjligt.

February 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Köpte en bil av dem och blev väl bemött…

Köpte en bil av dem och blev väl bemött från första kontakt till affär .
Vi upptäckte att bilen skulle besiktigas och dem fixade detta dagen efter så jag hämtade en helt nybesiktigad bil med blanka papper .
Kommer åka till dem nästa gång jag ska byta bil igen .
Tack för en trevlig affär.
Mvh

January 1, 2023

!!!Varning!!

!!!Varning!!! Köp absolut inte av detta ”företag”. Fruktansvärt bemötande, lurendrejeri på högsta nivå.

Säljaren garanterade att tidigare fel skulle vara åtgärdade men redan första veckan hörde vi ett konstigt ljud från motorn och gjorde då en trafiksäkerhetskontroll, det visade sig då att bilen hade en massa allvarliga fel som hade resulterat i körförbud… ”Företaget” vägrar häva köpet men går efter MÅNGA om och men med på att ”reparera” bilen i sin egen ”verkstad”.
Efter denna ”reparation” försäkrar de oss återigen om att felen ska vara åtgärdade, vilket de tillsynes var… nu några månader senare startar inte bilen längre.

Det var någon som kommenterat att de säljer skrotfärdiga bilar som nya, det är en underdrift.

Detta är en huvudvärk ni inte vill ha, tro mig!

June 28, 2022

Avbryter uppgjord affär

Hade gjort upp ett datum och betalat handpenning för en bil som skulle vara helt utan brister maskinellt och haft god dialog med dem. Men efter att önskemål att få se bilen kall sluta de svara och 24h senare ringer de i vägrar sälja bilen till mig för jag enligt dem sagt dumma saker och varit misstänksam mot dem som företag. Detta efter jag sagt att jag varit fundersam över varför bilen i fråga stod registrerad på en privatperson o inte deras företag. Detta svara dem på med god ton och förklaring som ja sa okej till. Dem döljde något med högsta sannolikhet som ja var påväg att hitta när ja ville se bilen kall. Bilen hade även nyansskillnad i lacken som syntes på bilder men enl dem fanns det inte nyansskillnad i verkligheten. Men enl uppgifter så hade bilen i fråga varit krockad och om lackerad.

Väldigt kort och dryg i tonen. Fick tillbaka handpenning men det är de ända bra. Hade inte rekommenderat att göra affär med dem då mycket känns misstänksamt

March 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Oseriösa, köp ej av dem!

Körde 15mil enkelväg för att sen stå o vänta i en halvtimme efter att ha avtalat en tid utan att någon kommer eller svarar i telefonen när man ringer. Sedan ringer dem upp o han är nyvaken och säger att han kommer om 10. Väldigt oseriöst och otrevliga i bemötandet. Åkte därifrån utan bil och rekommenderar inte att köpa från dem!!

February 1, 2022

Ett oseriöst företag

Ett oseriöst företag. Dom ringer inte tillbaks som dom lovat. En motorlampan som lös. Dom lovade o ringa mig. Dom har fortfarande inte ringt tillbaks. Fick lösa problemet själv. Dom tog min skrotbilar i utbyte, den sålde dom vidare direkt. Inte körbar bil. Fick både bärgning o fortkörning på min gamla bil. En stor varning för Autodeal

January 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Köp INTE från Autodeal! (tidigare Bilhuset)

Köp INTE från Autodeal! (tidigare Bilhuset)
Köpte en bil från Autodeal och den visade sig vara fylld med bränd olja i hela systemet. Hade antagligen skurit redan när jag köpte den men "Autodeal" försäkrade mig om att inget var fel. Oljepumpen var helt fylld av klumpar med bränd olja. Gjorde en service på bilen precis efter jag köpt den, vilket antagligen resulterade i att all gammal olja "sköljdes ner" och fastnade på fel ställen i motor osv.
Den hade med andra ord antagligen inte blivit servad på flera år. Kolvringarna hade inte bara fastnat på två av kolvarna, utan motorn hade skurit p.g.a all gammal olja.

TLDR; De köper in bilar som är redo för kyrkogården och profiterar på dem som "felfria". Köp absolut inte härifrån - ett under att de fortfarande får ha igång sin verksamhet.

När jag ringde in och berättade om oljan var personen i fråga riktigt otrevlig och snäste i telefonen.

January 7, 2022

Oseriöst företag

Riktig skojare detta, köp absolut inte av dem!!!!!! Köpte en bil med en miljard dolda fel, säljaren vägrar häva köpet. De fick chansen att reparera bilen gratis men felen kvarstod & var dessutom fler när vi fick tillbaka den…
Dessutom riktigt otrevlig, oseriös och rent av nedvärderande säljare.

December 29, 2021

Bluff

Köpte bil av denna firma. Riktiga skojare/bluffare. När problem uppstår svara dom inte och inte heller på mail. Kommer kosta mig många pengar att få iordning på bilen. Så köp INTE bil här.

November 29, 2021
Rated 1 out of 5 stars

åkte 95 mil enkelväg för att…

åkte 95 mil enkelväg för att kolla/hämta en bil, innan vi åkte ner så pratade vi med säljaren och han sa att bilen var i riktigt bra skick och endast några få stenskott värt att nämna. När vi kom fram och kollade på bilen så har den 5 bucklor på bakskärmen samt lacksläpp i ett av dom! stötfångaren bak och fram var omlackerade slarvigt gjort, felaktig information i blocketannonsen när vi nämnde det för honom så blev han arg och väldigt dryg och ville inte gå ner i pris något, dålig bemötande och otrevlig personal skulle verkligen inte rekommendera detta företag!

August 22, 2021

VARNING!!
Körde 14 mil för att titta på en bil på överenskommen tid...Kommer dit och upptäcker att ingen är där och ingen svarar i telefon.. Väntar över en halvtimme...
Förbannat oseriöst!!

June 5, 2021

VarnIng

Åkte 16 mil för att se en saab aero 2006.. 25000mil Ringde-han sa att den var fin och värd pengarna han hade prissatt den till.
Vid framkomsten visades serviceboken ..bilen var oservad helt på 8000 mil han sa att de hade servat den nyss...men ej inskrivit i serv.boken.
Bilen hade tekniska defekter i kaross o teknik sliten. Vid start kom det en kraftig blå plym av oljerök som insvepte bilen o mig själv i oljerök...motor helt slut i ventilstyrningar o ventiler.. oärligt företag..han ljög som en usel bilhandlare.

April 13, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look