Uważajcie na oszustów, bo autoraport.pl to oszust. Po zakupieniu raportu nawet marka samochodu się w nim nie zgadza. Są podstawowe dane (i to nie wszystkie), jakie mam w dowodzie rejestracyjnym i żadn... See more
See what reviewers are saying
Autoraport to oszuści kupiłem raport i nic nie było opisane a właściciel mi powiedział że kupił auto od handlarzy i był wymieniany zderzak i lampa i w Francji zabrali 1 klucz i podobno poduszki wystrz... See more
Potwierdzam że raport nie wart nawet 1zł. Więcej dowiesz się ze strony rządowej, przebieg ustalony na podstawie wieku auta (szok). A co najlepsze nie da sie wystawić opinii na ich stronie, zapytałem... See more
Autoraport to oszuści i naciągacze, totalne dno. Raport jaki dostaniecie to kpina, samochód który miał wykazane dwie szkody na darmowych portalach w ich raporcie był bezszkodowy. Dramat i oszustwo, z... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nie zgadza się przebieg
Nie zgadza się przebieg, który mam potwierdzony. Niezgodna jest nawet specyfikacja techniczna samochodu w raporcie. Bardzo mało danych.
Porażka
Porażka. Przebieg zawyżony niemal dwukrotnie względem innych raportów. Po za fałszywym przebiegiem brak jakich kolwiek informacji o aucie.
Potwierdzam opinie innych
Potwierdzam opinie innych! Raport jest bezużyteczny, nie zawiera większości informacji, które są dostępne na innych portalach, nawet darmowy raport z CEPIKu posiada więcej danych. Kluczowe są rozbieżności w przebiegu - odczyt z licznika, z innych portali i z cepiku się pokrywają, a tutaj jest zupełnie inna wartość, jakby wyssana z dxpy. Łatwo się złapać na niższą niż u innych cenę, ale zupełnie nie warto. FARSA! ODRADZAM!
Szkoda złamanego grosza na raport
Szkoda złamanego grosza. Nic w raporcie nie ma, tylko słabo rozkodowany VIN, w mojej sytuacji dla BMW X2. Zero przebiegu czy szkód. Nie polecam nikomu.
Nieprawdziwy przebieg!
Autoraport podawał fałszywe dane dotyczące przebiegu auta . Podali na swojej stronie zawyżony przebieg mojego auta , który był niezgodny z prawdą oraz podanym w ogłoszeniu . Nie polecam sprawdzania na tej stronie .
Oszuści!!
Oszuści!!! Nie dajecie się nabrać!! sprawdziłam VIN swojego samochodu (auto od nowości ze mną) okazało się, że mam przejechane 150 tys. Więcej!!! Żałosne!!!!
Nie maja zadnych informacji
Nie maja zadnych informacji, auto ktore kupilem ma rachunki za naprawy, przeglady itd i czesto jest podawany przebieg. I na pewno przebieg jest prawdziwy, Poza ogolnie dostepnymi danymi Autoraport nic nie podaje. Czekam na zwrot pieniedzy. Nawet nie maja danych z polskich przegladow.
To wg mnie zwykli oszusci.
To jakieś brednie a nie raporty
No cóż następni oszuści
No cóż następni oszuści. Biorą pieniądze za nic...
Firma nie jest godna zaufania
Firma nie jest godna zaufania, w raporcie, który otrzymałam jest zawyżony przebieg i nieprawdziwe informacje o szkodach
naciągacze
naciągacze, jedna wielka ściema, cały raport to opis techniczny, żdnych konkretów, nawet przebieg pojazdu niewiadomo skąd ściągniety. W raporcie sprawdzanego samochodu widnieje szkoda zgłoszona w 2001 roku, a samochów wyprodukowany w 2020 roku - żenada
Przebieg zawyżony o 35 000km
Przebieg zawyżony o 35 000km! Jeden z potencjalnych klientów zwrócił mi uwagę, że przebieg w ogłoszeniu różni się od 'rzeczywistego'. Problem w tym, że jestem jedynym właścicielem w kraju, auto było na gwarancji i weryfikowałem przebieg w autoryzowanym serwisie podczas zakupu.
STRATA KASY!!! NAJGORSZY RAPORT!!!!
Najgorszy raport jaki kupiłem do tej pory. 99% informacji to dane techniczne auta : pojemność , napęd , szyberdach ,itd. Nawet tego nie potrafią napisać poprawnie bo auto 130Kw to dla nich 150Km a powinno być 177Km.
Przebieg to kolorowy wykres jak u Glapińskiego na konferencji , górki , pagórki , doliny , płaskowyż...
Czyli według naszej szklanej kuli przebieg powinien być mniej więcej....tyle.
Jedyne przydatne informacje to sekcja historia napraw i szkód : kraj zgłoszenia szkody - Niemcy , wycena naprawy - 1284EUR i data wyceny i tyle...
Kraj wyceny - nie zapisano , odczyt licznika nie zapisano , data szkody - nie zapisano , miejsce uszkodzeń - nie zapisano...KPINA !!!! A NIE RAPORT!!!
Otrzymałem raport o swoim samochodzie…
Otrzymałem raport o swoim samochodzie od potencjalnego kupującego. Okazało się, że w raporcie były informacje, że auto miało dwa wypadki z opisem dużo większych uszkodzeń niż było w rzeczywistości. Taki raport oczywiście odstraszył kupującego. Zdjęcia uszkodzonego auta mam jako dowód tylko lekko zarysowanych dwóch elementów.
Napisałem do nich i podobno zdjęli raport ze swojej strony. Prowadzą śledztwo jak napisali. I cisza z ich strony. Nie odpowiadają na maile. Inaczej się nie da z nimi skontaktować. Na ich stronie nie da się napisać opinii, bo musisz wykupić raport.
Przestrzegam przed tą stroną. Nieuczciwie podchodzą do sprawy.
Brak kontaktu. Raporty nieprawdziwe.
No i dałem się nabrać
No i dałem się nabrać - jedna wielka ściema - nauczka że trzeba sprawdzać opinie najgorzej wydane pieniądze przed zakupem auta.
Odradzam
Sprawdziłem swój samochód z przebiegiem 53500 w w dennym raporcie 67000.
Pokazuje, że był poważny dzwon z przodu i cały bok z tyłem włącznie a wiem, że były dwie szkody parkingowe na tylnych drzwiach i błotnikach... samo lakierowanie bez wymiany ekementów.
ODRADZAM Autoraport
Stanowczo odradzam zakup raportu z tej…
Stanowczo odradzam zakup raportu z tej strony. Wymyślone informacje na temat przebiegu niczym nie potwierdzone wprowadzają faktycznych klientów w błąd. Sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich służb.
Nie polecam. Wykupiłem z ciekawości raport odnośnie mojego BMW z przebiegiem 180k. Strona pokazuje że szacunkowy przebieg to minimum 300k to jest jakimś absurdem.
Kiepski raport
Witam , za 67 zł otrzymałem jedna informację o naprawie blacharskiej ( mało dokładną ) i że samochód nie jest kradziony . Totalna porażka, nie polecam
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.