Mega leuke oorbellen en ketting gekocht voor m´n verloofde. Mooi ingepakt en verzorgd, echt klasse.
See what reviewers are saying
Zeer fijne beleving, van aankoop waar Dagmar je perfect kan helpen kiezen, en aan persoonlijke wensen probeert te voldoen zo goed mogelijk, tot aan de levering die uitstekend gebeurt waarbij over qua... See more
Ik ben echt verliefd geworden op dit mooie merk. Al verschillende kettingen en ringen gekocht. Met super veel aandacht gemaakt en hoge kwaliteit. Heel erg blij mee :)
Company replied
Company details
Written by the company
We maken sieraden om te dragen én te bewaren, voor jezelf of voor iemand anders. Als herinnering aan een plek, persoon of gevoel. De founder van Ava & Imber, Dagmar, laat zich inspireren door de natuur, de oudheid, klassieke talen en alles wat tijdloos aanvoelt. De items zijn klassiek, verfijnd, met zachte of juist uitgesproken kleuren. We werken met natuurlijke materialen zoals edelstenen, hout, keramiek en zoetwaterparels. Voor de metalen gebruiken we stainless steel met een duurzame 18k PVD-coating, maar ook 925 sterling zilver, 14k goud vermeil en Gold Filled. Alles wordt in kleine oplage gemaakt en samengesteld in ons atelier in Zwolle. De damescollectie is zacht en verfijnd, met zowel rustige als fellere kleuren. De herencollectie is ingetogener, wat robuuster. En voor kinderen is er de Little’s Collection, met geknoopte kettingen van hout en steen, oorbellen en fijne sieraden.
Contact info
Zwolle, Netherlands
- info@avaandimber.nl
- avaandimber.nl
Hele mooie sieraden
Hele mooie sieraden voor een prettige prijs. Ik bestelde een ketting en armbandje met vogeltjes. Snelle levering en heel mooi verpakt met een persoonlijk briefje. Het enige waarom ik geen 5 sterren geef is, omdat ik gedacht had dat het in 2 doosjes geleverd werd.
Zonder meer geweldige service. Ik kreeg het aanbod om een tweede doosje na te sturen. Heel lief, maar niet meer nodig, de sieraden gaan als setje in een 1 doosje cadeau. Te mooi samen.

Reply from Ava & Imber
Onder de indruk
Ik kocht de ketting Ava. Ik ben erg tevreden èn onder de indruk. Het pakket kwam al snel. De ketting is mooi! En wat was het ontzettend leuk en met smaak ingepakt! Het was een hele traktatie voor mijzelf. Dank je wel.
Au top…
Ravie de mon produit (boucles en aventurine) et de la relation avec le vendeur. Au top!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.