Snelle levering en duidelijk beschreven wat je krijgt,makkelijk te bestellen. Ik val niet echt heel veel af waarschijnlijk omdat ik savonds gewoon met familie mee eet, maar dit is wel vol te houden z... See more
Company replied
Company replied
De aankopen waren goed gegaan en ik ben er tevreden over. Ik ben vorige week bij jullie geweest voor een crypto behandeling maar die kon niet doorgaan. Wij vonden dat jullie uiterst professioneel hie... See more
Erg tevreden over de producten. Gebruik zelf de maaltijdvervangers en groene thee. Overdag geen hongergevoel meer en tegelijk afgevallen. Een echte aanrader!
Maandelijks 4-6 kilo gewicht kwijtraken en toch kunnen genieten van je dagelijkse avondmaaltijd? Dat kan met onze maaltijdvervangers, de perfecte vervanger van je ontbijt of lunch. Werk bewust aan je gewicht, behaal je afslankdoel en streef naar gewichtsbehoud zonder jojo-effect. Voor iedereen! Wij geloven dat iedereen kan afvallen. Of je nu weinig tijd hebt, graag met het gezin wil mee eten, wij maken het mogelijk. Geniet van onze 6 smaken, heerlijke groene thee en verfrissende groene thee frisdrank. Go for it!
John F. Kennedylaan 208, 5981WX, Panningen, Netherlands
Altijd zo positief, de resultaten tot 2 kg per week, je huid wordt mooier en geen energie dips, maar zelfs gevoel van meer energie. Waarom maar 3 sterren. Veel smaken vind ik niet lekker / vies en iets volhouden wat niet lekker is, is lastig. De smaak chocolade, was mij favoriet waardoor het vol te houden was. Waar is de smaak chocolade gebleven? Ik ben nu overgestapt op ander merk. Niet zo goed als Avislank maar wel te doen.
Bestellen gaat makkelijk, snelle levering, goed product, en je krijgt bovendien een leuke kortingsbon voor de volgende bestelling.

Reply from AVI-SLANK
Goede producten. Ik ben tevreden met mijn inkoop. Thee is lekker, cocktail ook. Aanrader.
Super blij met AVI Slank. Inmiddels 9,5 kilo afgevallen.
Alleen is de kortingskaart niet te activeren die bij je bestelling zit. Deze mag je binnen een maand inleveren.

Reply from AVI-SLANK
De aankopen waren goed gegaan en ik ben er tevreden over.
Ik ben vorige week bij jullie geweest voor een crypto behandeling maar die kon niet doorgaan. Wij vonden dat jullie uiterst professioneel hiermee zijn omgaan.
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. De bestelling is retour gestuurd naar AVI-Slank. Ik ben gewend dat deze afgegeven wordt bij een buuradres. Ik ben dus niet tevreden.
Gelukkig is de situatie snel opgelost. Goede afhandeling van mijn klacht.

Reply from AVI-SLANK
Learn more about other kinds of reviews.