Vi har haft Jacob og hans team ude til at fjerne to bærende vægge. Processen forløb helt som aftalt - og arbejdet blev udført meget effektivt. Jakob har været fuldt tilgængelig i forhold til spørgsmål... See more
See what reviewers are saying
Super oplevelse - og virkelig fede gutter. Holdet fra bærendevæg.dk var både konkurrencedygtige på pris, super dygtige og rare at have gående. Man kan godt mærke at de er specialister.
Virkelig god oplevelse med JLM Byg i forbindelse med nedrivning af bærende væg. Alt forløb super let - kommunikation, aftaler, udførelse. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling her fra... See more
Fandt virksomheden på nettet, ukompliceret kommunikation via telefon/sms/mail. Opgaven var at fjerne ca. 2½m bærende ydervæg. Jacob mødte med sine folk som aftalt, afstivede, gennembrød og opmurede på... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Professionelt udført arbejde
Professionelt udført arbejde. Opgaven bestod i at nedrive en dobbelt skillevæg af træ og puds mellem køkken og stue.
Jeg kan kun anbefale JLM BYG til at udføre din nedrivning af væg.
Hurtig og god kommunikation samt godt resultat
Hurtig og god kommunikation, samt grundig forarbejde med anbefaling af ingeniør til udregning som også var meget behjælpelig.
Arbejdet blev udført imponerende godt og hurtigt samt efterladt så det er til at gå til.
Hurtig og effektiv
Vi skulle have væltet en væg, og sat en bjælke op i vores hus.
Vi kontakte "Bærendevæg.dk", og vi fik hurtig fundet en dato til opstart.
De kom som aftalt, og leverede et godt stykke arbejde, hurtigt og effektivt.
Stor anbefaling herfra
Stabil og dygtig
Jakob og hans team var fantastiske. Tilbudsgivning mv. forløb hurtigt. Selve udførslen var rigtig godt, og de gjorde alt for at overholde en meget stram deadline. Flot arbejde!!!
Professionel og hurtig levering
Professionel og hurtig levering. Der var god kommunikation løbende, og vi er tilfredse med resultatet.
Meget glad for det flotte resultat til…
Meget glad for det flotte resultat til nedrivning af en bærende væg. Fantastisk godt og flot arbejde med en hurtig udførelse.
Kan kun anbefale dette firma til andre!
Nem og hurtig kommunikation
Nem og hurtig kommunikation, og holder aftaler.
Virkelig hurtig og effektiv udførelse…
Virkelig hurtig og effektiv udførelse og et meget flot stykke arbejde de har udført. Som kunde føler man sig virkelig godt behandlet og alt kan lade sig gøre - Det er virkelig en anbefaling værdig.
MEGET tilfredse og top professionelle
God oplevelse med Jakob og teamet. De overholdt aftalerne og fik ryddet op undervejs. Glad og tilfreds.
Fik fjernet en bærende væg i stuen i et…
Fik fjernet en bærende væg i stuen i et hus. Fik lavet ingeniør udregninger på udførslen og sendte det hele til Jakob som stod for det hele. Han og hans team arbejde hurtigt og effektivt, opsatte jernbjælke, gibs, oprydning - alt 100% i orden. Kan kun anbefale.
Godt resultat
Alt i alt er vi godt tilfredse med forløbet med bærendebjælke, vi har fået fjernet en 5
meter bærende væg og sat en stålbjælke op.
Tilbuddet var lidt sparsomt på detaljer og vi var lidt i tvivl omkring processen. Der var sparsom kommunikation op mod projekt start.
Når det så er sagt kom Jacob og hans team som aftalt og var meget effektive, færdig før forventet, også til en meget rimelig pris.
Vi er godt tilfredse med resultatet og med lidt spartel her og der stod det hele klar til malerarbejde.
Alt i alt en god oplevelse og vi ville bruge Jacob og hans team igen.
Vi fik fjernet en bærende væg i vores andelslejlighed
Vi fik fjernet en bærende væg i vores andelslejlighed på 3 sal i København. Jakob var en af få håndværkere der vendte tilbage, og med et rimeligt tilbud.
De kunne påbegynde arbejdet to uger efter vores aftale og hele nedrivningen samt opsætning af I-jern var klaret på blot tre dage.
Da vi bor i Københavns kommune var vi lidt udfordret af de strenge regler til dokumentation. JLM lavede en fyldestgørende dokumentationsrapport som vi fik tilsendt allerede to dage efter endt arbejde. Ingeniøren havde nogle få bemærkninger som Jakob efterfølgende hurtigt rettede og rapporten blev her efter godkendt.
Vi har haft en god kommunikation med Jakob og er tilfredse med det arbejde der er blevet udført.
Det kan være en fordel som kunde, at man selv sætter sig ind i kravene til dokumentationsarbejde, da det kan give unødvendige problemer hvis det ikke bliver udført korrekt.
Kan absolut anbefale
Kan absolut anbefale. De kom og lavede arbejdet til tiden. Var nemme at tale med havde forståelse for opgaven, var lydhøre og gjorde et solidt stykke arbejde med et flot resultat. Og prisen var absolut rimelig.
Hurtigt og dygtigt håndværker til rimelig pris
Hurtigt, dygtigt og rydder pænt op efter sig, prisen er meget rimelig. Vi vil bestemt anbefale dem til andre. Her bliver man ikke skuffede
Aftalte før sommerferien at de skulle…
Aftalte før sommerferien at de skulle komme til august. Kom på aftalt tid, fjernede de to vægge, hvoraf den ene var bærende og var færdige efter 4 dages arbejde - havde sagt det tog 5 :)
Byggeaffald blev løbende kørt væk. Arbejde var pænt og tilfredsstillende udført
Tak for super veludført arbejde
Ringede et par uger før sommerferien og fik tid ugen efter. Væg blev fjernet hurtigt og effektivt. Selvom muren viste sig ikke at være af massiv mur blev opgaven udført med top resultat. Og udført til aftalt tid og prisen spiller bare. Tak for super veludført arbejde.
MEGET tilfredse og top professionelle
Kæmpe fornøjelse at bruge Jakob og hans team. Alle aftaler overholdt, ekstremt effektive og virkelig veludført arbejde. Kommunikationen helt i top. Vi kan ikke sætte en finger på noget som helst og vil med glæde anbefale dem til alle. Mvh. Janne og Mikkel
Overordnet fin oplevelse
Veludført arbejde!
Lidt bedre kommunikation kunne være rart - samt lidt hurtig afslutning der efterlader lidt grov finish
Rigtig godt arbejde
Rigtig godt arbejde, der blev udført til tiden. Alt blev ordnet og der blev ryddet op.
God oplevelse med Jakob og teamet
God oplevelse med Jakob og teamet. De overholdt aftalerne, fik ryddet op undervejs og var endda færdige før tid. Og prisen var yderst rimelig.
Kan anbefales.