B_Performance - manuel terapi & træning Reviews 13

4. Fitness class
  5. Pain Control Clinic
  6. Sports Massage Therapist

Written by the company

Klinik for manuel terapi og funktionel træning tæt på Kolding. B_Performance kombinerer manuel terapi med målrettet funktionel træning for at skabe varig smertefrihed og bedre kropsfunktion. Vi bruger en bred palet af teknikker og behandler alt fra akutte skader til komplekse muskel- og kropsholdnings ubalancer – herunder kønsspecifikke tilstande som bækkenløsning. Vi arbejder med en holistisk tilgang til dig som klient. B_Performance tilbyder behandling af en bred række af tilstande, f.eks.: Skulder/albue, nakke, ryg, knæ, bækkenproblemer, lænd, posturale ubalancer og sportsrelaterede skader. I behandlingen bruges teknikker herunder: - Cupping - Massage - Akupunktur - Muskel Energi Teknik - Myofasciel Release Teknik - Kinesiologi tape

4.5

3-star
2-star
1-star

Grundig og effektiv behandling🙏

Jeg havde døjet med knæsmerter fra løb og havde været hos både kiropraktor og osteopat før, men dette var klart den mest grundige undersøgelse, jeg har oplevet.

Der blev taget sig god tid, lyttet virkelig, og jeg følte, at alt blev gennemgået i dybden. Jeg blev ikke bare sendt afsted med øvelser, men fik både behandling, konkrete øvelser og brugbare råd.

Jeg kunne allerede mærke en forskel efter første behandling.

Virkelig en god oplevelse og kan klart anbefales! ⭐

March 30, 2026

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Katrine. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på! ⭐️

Meget seriøs tilgang

Meget seriøs tilgang.
Mit problem med skulderen er fikset 😃

January 19, 2026

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Henrik. Tusind tak for din anmeldelse! Er meget glad for at kunne hjælpe :) Mvh Thomas Bruhn

Mægtig god service.

Mægtig god service.
Jeg bøvlede utrolig meget med rykken
Men det var ingen sag for Thomas efter nogle behandlingen kunne jeg mærke stor forbedring

January 14, 2026

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Patrich. Tak for at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Thomas er behagelig og kompetent

Thomas er behagelig og kompetent. Han har en analytisk tilgang til ens problematikker og realistiske løsninger. Han lover ikke mirakler, men giver klar besked om hvad man kan forvente, både under selve behandlingen og efterfølgende.

December 29, 2025

Hej Lars. Tak for din tilbagemelding - det er meget værdsat! ⭐️

Meget tilfreds

Jeg har gået hos Thomas siden oktober, og har været meget tilfreds med behandlingen. Thomas er fagligt dygtig og ser kroppen som en helhed, og ikke blot symptombehandler.

Hej Meri.
Tak for din tilbagemelding - Er glad for at kunne hjælpe dig på rette vej!
Mvh Thomas

Tryg og professionel behandling

Jeg har haft perioder med ondt i ryggen og hold i ryggen, som har været meget generende i min hverdag. Jeg startede hos B_Performance for at blive afklaret og høre en status på min krop. Thomas er utrolig dygtig og grundig, samt bruger han tid på at sætte sig ind i ens historik for at problemløse bedst muligt. Thomas er god til at gøre en tryg, og jeg har fuld tillid til ham og hans arbejde. Han er også god til at guide og forklare undervejs i behandlingen. Han er dygtig til at gennemgå kroppen, og han finder nemt spændninger/skader i ens krop, som efterfølgende bliver behandlet med relevante øvelser og fx cupping og/eller akupunktur. Jeg har ligeledes fået et træningsprogram med henblik på at styrke min ryg. Det er et overskueligt program som gør, at jeg har tid til det i min hverdag, og der er plads til andet styrketræning ved siden af. Thomas får uden tvivl de bedste anbefalinger fra mig.

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Clara. Tak for at skrive denne fine anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på!
Mvh Thomas

Afhjalp mine rygsmerter

Thomas har afhjulpet skævt bækken og smerter i min ryg og nakke. Han ser det fulde billede og er utrolig fagligt dygtig.

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Kira. Tusind tak for din fine tilbagemeling.

Nærværende behandler

Nærværende behandler, der skaber et trygt rum.
God blanding af behandling og øvelser, samt høj grad af professionalisme

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Rikke. Tusind tak for din anmeldelse – Sætter stor pris på det!

Rated 5 out of 5 stars

Kanon, god og professionel behandling!

Thomas er dybt professionel, han giver god vejledning og tager sig tid til sine kunder! Han har givet mig nogle gode øvelser til min overbelastede skulder, og hjælper mig hele vejen igennem øvelserne. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger!

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Anders. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Er glad for at kunne hjælpe.

Stor tilfredshed

Stor tilfredshed med Thomas’ behandling af min 15 årige søn.
Thomas var meget grundig, da han undersøgte ham. Var god til at fortælle hvad han gjorde, så min søn var tryg hele vejen igennem.
Vi har nu været der et par gange, og er nu gået i gang med øvelser, som vi håber kan hjælpe.

October 28, 2025

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Ann. Tusind tak for din tilbagemelding. Det sætter jeg stor pris på!

Stor effekt efter 1 behandling

Har prøvet rigtig mange forskellige behandlingsformer gennem mere end 10 år for hofte-problemer. Efter 1 gang hos Thomas, var jeg stort set smertefri og har netop gennemført længere vandreture uden smerter. Det troede jeg aldrig ville komme til at ske for mig igen. Jeg er yderst tilfreds med Thomas’ behandling og vejledning til træning og øvelser. Tar lige 2 behandlinger mere, for at sikre mig, at hoften bliver på sin plads.

September 25, 2025

Hej Pia. Tak for din fine tilbagemelding! Rigtig god dag ⭐

Vores varmeste anbefaling til Thomas hos B_Performance

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af B_Performance.
Vores søn er gode hænder her. Thomas møder ham i øjenhøjde, forklarer tingene i et sprog min søn forstår og hjælper ham med at få indsigt i sine skader – uden at det bliver tungt eller belærende.

Vores søn spiller fodbold og har haft flere skader. Hver gang tager Thomas sig tid til at undersøge hvad skaden er, hvordan den er opstået og i hvilken bevægelse kroppen var i da skaden skete.

Den grundighed gør en kæmpe forskel, for derefter arbejder han målrettet videre med både behandling og øvelser, så vi ikke bare “slukker branden”, men forebygger næste gang. Vi modtager en tydelig plan over øvelser inden behandlingen er slut.

Resultatet taler for sig selv: vi har fået en helt anden dreng – mere smertefri, mere tryg i sin krop og med fornyet glæde ved sporten.
Thomas har både hjulpet med gamle skader som er opstået over flere år, derved skævheder i kroppen, samt nye skader der opstår.

Vi kører gerne en time hver vej for at komme til behandling, for kvaliteten er i top hver gang. Har vi akut behov finder Thomas tid i sin kalender, så vi kan komme hurtigt til.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet – fra den første undersøgelse til opfølgning og hjemmetræning.

September 12, 2025

Hej Stine. Tusind tak for de pæne ord – sætter stor pris på det 🙏

Rated 5 out of 5 stars

5/5 oplevelse hos Thomas som har styr på sine ting!

5/5. Her du bliver du mødt i øjenhøjde af en passioneret og virkelig dygtig behandler. Har du nogen problematikker kan det kun anbefales og book en tid hos Thomas. Så er du godt på vej til at blive smertefri!

August 28, 2025

Reply from B_Performance - manuel terapi & træning

Hej Mads. Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse. Tak fordi du deler den ⭐

Take a closer look