Baghuset Reviews 175

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse. Dejlige varer som passede og levede op til forventning. God service da jeg spurgte efter en vare som desværre var udsolgt men fik i stedet en besked med billede af lignende vare. Handle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Handler ofte i baghuset og ser mange live udsendelser, altid en god oplevelse. Bestilte nogle varer på søndagsliven før jul og varen blev leveret tirsdag morgen - dagen før jul. Der blev gjort en frem... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har bestilt en vare til afhentning. Mødte op på Vestergade torsdag kl 16.20 og kunne simpelthen ikke finde en dør til Baghuset. Ringede til jer - lagde en besked på tlf svarer. Har aldrig hørt fra... See more

Rated 3 out of 5 stars

Desværre syntes jeg kvaliteterne bliver ringere, end for bare et år siden. Den gang var det også muligt, at finde tøjet på hjemmesiden. Nu køres det kun fra FB Live. Helt sikkert i roligt og langs... See more

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Velkommen til Baghuset i Holstebro, hvor vi er en helt ny butik på hele 500 kvadratmeter i tre etager. Vi sælger modetøj, bolig-interiør og accessories med helt fantastiske udvalgte mærker. Baghuset er en unik butik, som adskiller sig fra de andre tøjbutikker i gågaden. Vi ønsker at skabe en oplevelse, som ikke findes andre steder i byen. Vi er betaget af den sjæl og atmosfære, der var i huset på hele tre etager, og det er netop den hyggelige stemning i et spændende hus, vi ønsker at videregive til vores kunder. Ejeren, Helle Stistrup, har drevet 10 Vero Moda butikker rundt om i landet i de sidste 30 år. Men hun besluttede, at tiden var inde til at komme videre, så hun solgte sine butikker her i Holstebro pr. 1. august 2020. Helle var bundet af de beslutninger, som blev truffet centralt i kæden i Vero Moda-butikkerne, og det var derfor, hun startede Baghuset, hvor det er Helle selv, der helt selv bestemmer. Baghuset er meget mere end en tøjbutik. Det er et modehus med forskellige brands og fantastiske tøjkvaliteter, som holder længere i stedet for kun at gå efter tilbuddene. Vi går efter fantastiske kvaliteter frem for den billigste pris. Vi vil gerne invitere dig til at opleve vores nye webshop og butik. Vi vil give dig en unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i gadebilledet i Holstebro. I butikken finder du også hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde stemningen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Baghuset.

4.3

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Baghuset har fantastiske vare 😃

Baghuset har fantastiske vare 😃
Det er altid så hyggeligt på Baghusets live og med rigtig gode forklaringer om tøjet der vises & man få god hjælp ved henvendelser til Baghuset.

September 16, 2023

Hej Katja Christensen,

Mange tak for dine varme ord! Det glæder os at høre, at du synes, Baghuset har fantastiske varer. Vi er glade for, at du finder vores live sessions hyggelige og informative, og at vores forklaringer om tøjet er til hjælp. Det er vores fornøjelse at kunne assistere dig, og vi sætter pris på din støtte. Ser frem til at fortsætte med at skabe hyggelige og informative oplevelser for dig!

Perfekt vare

Perfekt vare. Hurtig levering. ❤️

Hej Levi,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den perfekte vare og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din støtte, og vi ser frem til at fortsætte med at levere gode oplevelser for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Søde dejlig og virkelige kompetent…

Søde dejlige og virkelige kompetent medarbejder.
Er der lyn hurtig, hvis man har brug for hjælp og bytter med et smil.
Skøn butik med super lækker tøj.

Hej Dorte Vang,

Mange tak for din hjertevarme anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores medarbejdere har gjort en positiv forskel for dig. Vi stræber efter at være lynhurtige, når der er behov for hjælp, og vi bytter altid med et smil. Det er fantastisk at vide, at du synes om vores skønne butik og vores super lækre tøj. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk udvalg og hurtig levering

September 5, 2023

Hej Berit Waidtløv,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os, at du synes om vores fantastiske udvalg, og at du har oplevet hurtig levering. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne servicere dig igen.

Super tilfreds kunde

Mega flotte varer og lynhurtig ekspedition

August 30, 2023

Hej Renata Quitzau,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du er begejstret for vores mega flotte varer og oplever en lynhurtig ekspedition. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Meget fin service flot tøj af fineste…

Meget fin service flot tøj af fineste kvalitet. Kun de varmeste anbefalinger herfra

September 4, 2023

Hej John,

Tak for din venlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet meget fin service og værdsætter vores flotte tøj af fineste kvalitet. Vi sætter pris på dine varmeste anbefalinger og ser frem til at fortsætte med at levere en god oplevelse for dig.

Inspirerende præsentation

Inspirerende præsentation, hurtig og effektiv ekspedition.

August 28, 2023

Hej Lisbeth Ammitzbøll Marcussen,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt vores præsentation inspirerende. Det betyder meget for os at levere en hurtig og effektiv ekspedition. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at inspirere og betjene dig igen.

Baghuset

Baghuset - Altid en fornøjelse at handle hos jer🫶 Lives er super inspirerende, gode tilbud og meget informative. Det bestilte leveres hurtigt. Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Barbara,

Tusind tak for dine rosende ord! Det glæder os, at du finder det altid fornøjeligt at handle hos os. Vi er glade for, at du sætter pris på vores inspirerende live sessions, gode tilbud og informative indhold. At levere dine bestillinger hurtigt er en prioritet for os. Tak for din varme anbefaling med fem stjerner! Vi ser frem til at betjene dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Min absolut favorit butik og handle med…

Min absolut favorit butik og handle med , de har det lækreste tøj og en fantastisk service , og hurtig levering når man handler på live shoppen . ❤️

August 29, 2023

Hej Anni Laila Jensen,

Tak for dine rosende ord! Det varmer vores hjerter at være din absolutte favoritbutik. Vi stræber altid efter at tilbyde det lækreste tøj og en fantastisk service. Hurtig levering er en selvfølge, især når du handler på live shoppen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Fint sortiment ❤️Go' Pris❤️Hurtig…

Fint sortiment ❤️Go' Pris❤️Hurtig ekspedition❤️
Alt-i-alt: varm anbefaling❤️

August 23, 2023

Hej Annette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores fine sortiment, gode priser og hurtige ekspedition. Din varme anbefaling betyder meget for os! Vi ser frem til at betjene dig igen.

Mange fine varere

August 24, 2023

Hej Karoline,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores udvalg af fine varer. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig butik at handle i

Dejlig butik at handle i. Altid venlig betjening. Butikken har tøj til enhver smag og pengepung og lækkert tøj både til hverdag og fest.

August 19, 2023

Kære Ulla,

Din anmeldelse varmer vores hjerter! Tak for at dele din glæde over shopping i vores butik. Vi er glade for, at du finder vores udvalg dejligt, både til hverdag og fest, og at vores betjening har gjort indtryk. Vi vil fortsætte med at byde dig velkommen med åbne arme og et smil.

Tak igen for din støtte.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, gode vare.
Live er meget detaljeret, for mig må man gerne gå hurtigere frem. Men det er jo individuelt

August 25, 2023

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din tid og din feedback. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og de gode varer, du modtog.

Din ærlige kommentar om vores live tager vi til os. Vi forstår, at tempoet kan variere fra person til person, og vi vil gerne sikre, at alle vores kunder føler sig godt tilpas. Vi vil arbejde på at finde den rette balance og tage hensyn til forskellige præferencer.

Endnu engang tak for din støtte og for at være en del af vores rejse.

Bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Det har som ALTID været en stor…

Det har som ALTID været en stor fornøjelse at handle hos BAGHUSET ❤️
De indkøbte varer er altid i bedste kvalitet, og der er lynhurtig levering af varene 🥰
Jeg vil glæde mig til næste handel 🥰
TAK FOR JER ❤️

August 21, 2023

Kære Karen,

Dine ord varmer vores hjerter! Tak for den smukke anmeldelse. Det glæder os at høre, at din oplevelse med at handle hos os altid har været en fornøjelse. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og det betyder meget for os at vide, at de varer, du har købt, lever op til dine forventninger.

Din positive kommentar om den lynhurtige levering glæder os også meget. Vi stræber efter at gøre shopping så nemt og bekvemt som muligt.

Vi ser frem til din næste handel og vil med glæde byde dig velkommen igen. Tak for din fortsatte støtte.

De bedste hilsner,
Marianne og hele teamet fra Baghuset

Rated 5 out of 5 stars

Ærlig fremvisning med jysk smil

Hun er så ærlig og empatisk og bruger sig selv på en hjemlig måde på nettet til fremstilling af styles.
Pakken kommer hurtigt og varerne er fuld tilfredshed. Varer er beskrevet godt. Jeg vil helst have naturprodukter og går uden om fx akryl varer. Men sætter pris på den ærlige måde at præsentere styles på.
Også bor jeg ved Århus og kommer fra Holstebro. Elsker den lille jyske accent.
Det er faktisk også skønt at lytte til.
Gør det ægte og hjemligt.
Stor ros.
Dette gælder flere fremvisninger ..
Mvh
Lisbeth Hinnerup

August 21, 2023

Kære Lisbeth,

Din anmeldelse varmer vores hjerter dybt. Tak for dine smukke ord. Det glæder os at vide, at vores ærlighed og empati kommer igennem på nettet og skaber en hjemlig følelse for dig.

Din tilfredshed med hurtig levering og varer af høj kvalitet er noget, vi værdsætter meget. Vi er også taknemmelige for din anerkendelse af vores ærlige fremvisning af produkterne. Det betyder meget for os at skabe tillid.

Din kærlighed til naturprodukter og jysk accent varmer vores hjerter. Vi er glade for at have dig som en del af vores fællesskab.

Tak for din støtte og ros.

Professionel betjening.

En rigtig god live introduktion via Facebook. Giver også nyttige tips til styling.
Meget hurtig bestillings- procedure og returnering af vare.
Kan varmt anbefale firmaet.

August 14, 2023

Kære Aase,

Dine ord varmer vores hjerter! Tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os at høre, at du nød vores live introduktion på Facebook og fandt vores stylingtips nyttige.

Din oplevelse med den hurtige bestillingsproces og nemme returprocedure glæder os også. Vi ønsker at gøre shopping så bekvemt som muligt for vores kunder.

Din anbefaling af vores firma betyder meget for os. Tak for din tillid og støtte.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god video og god beskrivelse af…

Rigtig god video og god beskrivelse af varen. Bestilling af varen fungerer perfekt og forsendelsen har man 2 dage efter. Vil anbefale Baghuset til andre.

August 10, 2023

Kære Bente,

Dine ord glæder os dybt! Tak for din fantastiske anmeldelse. Det varmer vores hjerter at høre, at du fandt vores video og varebeskrivelse rigtig gode og nyttige.

Din positive oplevelse med den fejlfri bestillingsproces og hurtige forsendelse glæder os også meget. Vi stræber efter at sikre en gnidningsfri shoppingoplevelse.

Din anbefaling betyder meget for os. Tak for at dele din glæde med andre.

Rated 5 out of 5 stars

Du er så god på dine live 🥰 købte og…

Du er så god på dine live 🥰 købte og der var hurtig levering trods ferie perioden ikke sidste gang jeg handler hos jer 🥰

August 13, 2023

Kære Mie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Dine ord bringer smil til vores ansigter. Det glæder os at vide, at du har haft en god oplevelse med vores live sessions.

Vi sætter pris på din støtte og forståelse for ferieperioden. Din tilfredshed med den hurtige levering glæder os også meget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og ser det som en ære at have dig som en del af vores fællesskab.

Rated 4 out of 5 stars

Live shopping

Lækkert at have muligheden for at købe tøj i Holstebro uden fysisk at skal møde op. (Kommer fra Randers) Lives er så uddybet at det er nemt at handle online. Hurtig forsendelse og nem returnering.

August 15, 2023

Kære Vivi,

Tak for din feedback og anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har nydt muligheden for at shoppe tøj i Holstebro uden at skulle møde fysisk op, især med baggrund i, at du kommer fra Randers.

Vi er taknemmelige for din positive oplevelse med vores live sessions, og at du har fundet det nemt at handle online på baggrund af vores uddybende information.

Vi bemærkede, at du har givet os 4 stjerner i stedet for 5, og vi ville gerne forstå, hvordan vi kan forbedre os yderligere for at opnå den højeste rating. Din feedback er meget værdifuld for os, da det hjælper os med at udvikle og forbedre vores service. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil dele med os, ville vi meget gerne høre det.

Tak for at være en del af vores fællesskab, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at give dig den bedste oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert tøj til skarpe priser!

August 11, 2023

Kære Lea,

Tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har værdsat vores udvalg af lækkert tøj til skarpe priser.

Din positive feedback er meget værdifuld for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at give dig gode shoppingoplevelser.

Take a closer look