Først på eftermiddagen kom vi for at bestille bord, her fik vi afvide at det kunne man ikke, men at vi var mere end velkommen kl 18.00 når vi gerne vil spise, så skulle de nok finde et bord der var... See more
See what reviewers are saying
Lørdag den 10 maj 2025. Meget beskidte borde og stole gulvet flød med madrester. Lunkne flødekartofler, flæskesteg så salt så den ikke kunne spises, en persillesovs der smagte som at stikke tungen ind... See more
God kvalitet af kød specielt okse. Lækre små kartofler og bearnaise sauce. Selv forårsruller var go. God service hele vejen igennem. Savnet større udvalg af desserter ellers fik i 5 stjerner. Go st... See more
Trængt og klaustrofobisk. Vi var på bakken for at spise og valgte at give Bakkens Grill og Bøfhus en chance men endte med at måtte forlade restauranten inden vi havde bestilt vores mad. Vi blev... See more
Når du blot ønsker at blive mæt.
Selvbetjenings restaurant i ordets egetlige betydning. Kønsløst mad der havde stået fremme for længe. Man skal ikke vælge stedet for madoplevelsens skyld.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det. Ekstrem dårlig service, og en af deres medarbejdere var ekstrem aggressiv-passiv. Man er også tvunget til at købe drikkevarer
Maden ok, ulækre toiletter
Maden er alsidig og ok, men toiletterne ser ud som om de ikke er rengjort i ugevis,ad!
Rigtig godt buffet spisested
Vi havde 3 unger med til spisning, og det var en god oplevelse, kødet er stegt som det skal, selv burger bøffen var saftig, så vi kan kun anbefale stedet 👍
Desværre kan man ikke give minus…
Desværre kan man ikke give minus stjerner!!!
Man er TVUNGET til at købe drikkevarer på trods af det ikke står nogen steder. Begrebet "Service" er ikke eksiterende og maden er af meget lav kvalitet.
¡klammeste sted EVER!
jeg var inde og spise og tænkte jeg bare skulle spise ad libitum og ingen drikkevare skulle have, da jeg så blev tvunget til at købe en drikkevare ud over det så var maden pisse klam og jeg fik ondt i mave og var ude og skide i 3 timer man kunne ikke spise i fred fordi sådan nogle klamme børn hele tiden råber. Jeg skal aldrig spise her igen
Første og sidste besøg
Jeg var til julefrokost d. 3/12-22 med mit arbejde.
I deres annonce kostede det 398 kr pr pers for buffet og drikkevarer ad libitum. Da vi troppede op, så var prisen 498 kr. da prisen var eklusiv moms. Det stod med småt langt nede....ingen så det. Det syntes vi var at bondefangeri !
Vi sad i et iskoldt lokale og hundefrøs.
Derudover så beskyldte tjeneren os for, at der var en i selskabet der ikke havde betalt. Det var så ikke tilfældet. Fik vi en undskyldning ?? Nææææ
Man skulle tro at de gjorde alt for at skræmme kunder væk.
Hele oplevelsen er en skændsel
Hele oplevelsen er en skændsel , fik oppustet mave grundet øllen havde for højt kulsyre indhold , maden var kedelig og smagte som om det var gamle vare man brugte til retterne , kødet i grillen var overstegt , pris og kvalitet hænger overhoved ik sammen kan bestemt ikke anbefale dette sted
Waw det er blevet Bakkens absolut bedste buffet
Var blevet inviteret ud at spise af nogle venner og vi skulle på Bakken, endte på Bakkens Grill og Bøfhus.
Har været der før og det har altid været udmærket men heller ikke mere end det.
Det er det nu, sæson 2022 waw en buffet, de har godt nok oppet sig og kvaliteten af kød og tilbehør er helt i top nu.
Virkelig godt, virkelig lækkert og nyd bare husets vin, den er god, som i rigtig god.
Du bliver ikke skuffet og da slet ikke til den pris.
Gør dig selv en tjeneste. prøv det