See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale BAM Cure and Care universet. Jeg har i mange år gået med ondt i nakke, skuldre og imellem skuldrebladene. Jeg meldte mig til deres nakkeforløb og i løbet af ganske få dages øvelse... See more

Rated 5 out of 5 stars

BAM træning har været fuldstændig fantastisk for mig 🙏🏼 - har efter hjernerystelser og piskesmæld døjet meget med nakke og hovedsmerter, og forsøgt hjælp ved adskillige behandlingsformer. BAM har hj... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så utrolig taknemmelig for at jeg støtte på BAM universet. Det er de øvelser der har fået mig langsomt i gang med træning igen efter et langt sygdomsforløb. Det er korte videoer og øvelserne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fulgt rygprogrammet dagligt Tilmeldt pga spinalstenose gener i ve ben Ikke rygsmerter Benøvelserne er vældige gode og lidt hårde Har en begyndende fornemmelse af at programmet hjælper mig. Især d... See more

1. Fitness and Nutrition Service
  2. Alternative Medicine Practitioner
  3. Body Shaping Class
  4. Mediation Service
  5. Physical Fitness Program
  6. Wellness Program

Written by the company

Body & Mind Universe er Danmarks eneste online kropsunivers og metode, der arbejder med alle fire smertekilder på én gang – fysisk, psykisk, mentalt og kemisk – ikke kun ét ad gangen, som andre løsninger gør. Udviklet af kropsekspert Martin Bonde Mogensen med 25 års erfaring. Brugt af 8.500+ danskere og gennemsnittet halverer smerter på 21 dage. Du får 18+ guidede forløb til nakke, ryg og hele kroppen – som løsner spændinger, beroliger nervesystemet, skaber overskud og hjælper dig få et mere normalt liv igen. 10–20 minutter om dagen, hjemmefra, uden udstyr og hård træning. Derudover får du et komplet kropskursus, et støttende fællesskab med 3.000+ medlemmer og direkte kontakt til Body & Mind-eksperter. De 7 første dage er helt gratis.

4.7

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

OBS: Abonnement!!

Vær OBS på, at det er et (måneds)abonnement, du køber og ikke adgang til et enkelt forløb.

March 7, 2024

Reply from Body & Mind Universe

Det er helt korrekt - og som der også står tydeligt i vores handlesbetingelser, kan man opsige lige når det passer en, da vi ingen binding har på vores medlemskaber ;O) Så på baggrund af det, er det faktisk ét forløb du køber og betaler for, for de 269,- hvis du husker at sige op ;O) Håber på trods, at du har været glad for forløbet og at det har givet dig øget bevægelighed i kroppen - De bedste hilsner B:A:M Teamet

Super godt nakkeforløb

Super godt nakkeforløb. Havde lidt problemer med at komme ind på trænings siden til at begynde med. Men blev hjulpet godt af Lene, som altid er sød og venlig og parat til at hjælpe. Nakkeforløbet har hjulpet mig af med stivhed og smerter i nakken, nogle af øvelserne er ben hårde, men de virker. 👍😃

February 21, 2024

Reply from Body & Mind Universe

Tusind tak for din feeedback! Glæder os at høre, at din stivhed og smerter er aftaget godt trænet 😀 De bedste hilsner B:A:M Teamet

Nakketræningsprogrammet har klart…

Nakketræningsprogrammet har klart hjulpet på mine senfølger efter hjernerystelse, som jeg har levet med i 8 år. Jeg har haft meget mindre ondt og er blevet mere udholdende. Jeg vil fortsætte med de 20 minutter om dagen.

December 13, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Hvor det glæder os at høre godt arbejde! Fortsat god træning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Jeg deltager i nakkeforløbet

Jeg deltager i nakkeforløbet, det mest effektive mod nakkesmerterne , jeg nogensinde har forsøgt mig med, og dem har jeg kæmpet med i rigtig mange år.

December 8, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Juubiii! Hvor er det dejligt at høre. Det er lige præcis det der er vores intention, at afhjælpe smerter og smidigørelse af området. Fortsat god træning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været meget begejstret for…

Jeg har været meget begejstret for nakkeforløbet.

Da jeg startede for 21 dage siden havde jeg sovende fornemmelse i nakke, venstre skulder og arm flere gange om dagen, hver dag. Når jeg lagde mig på den venstre side i sengen var den gal i samme øjeblik jeg lagde mig. Det er nu næsten væk alt sammen. Der er måske 2-5% tilbage.
Jeg er meget begejstret for den måde træningen/øvelserne bliver vist på, det er til at forstå og følge med i.
Har jeg brug for at sidde ned ind imellem gør jeg det og kører videre når jeg er til det. Og så er 20 minutter om dagen super, havde det været noget længere ville jeg aldrig have været kommet igang.
Tak til de to rare undervisere. Martin og Søren

Jeg kan varmt anbefale B:A:M

September 17, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak Jytte! Super godt gået med den vedligeholdende træning - det har givet pote - fortsat god træning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Har god gavn af både forløb

Har god gavn af både forløb, hvor jeg dagligt får tilsendt en mail med link til træningen, samt de individuelle træning´er du frit vælger alt efter hvad du har brug for. Dygtige instruktør´er og brugbare forklaringer, der samtidig giver mening på et højere plan

September 17, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tusind tak Susanne - og super dejligt, at du har fundet ind til dine individuelle trænings behov - fortsat god træning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk træning for hele kroppen

Jeg har været med siden årsskiftet og gennemgået adskillige forløb med både ryg og nakke og der sker hele tiden forbedringer med fysikken.
Jo ældre man er jo mere skal der gøres for at holde kroppen igang og er er BAM træning fantastisk
Kan kun anbefales.

September 16, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak for anbefalingen! Det glæder os at høre at du oplever forbedringer, dejligt! Fortsat god træning De bedste hilsner fra B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Fik mine nervesmerter til at forsvinde

Jeg startede 21 dages rygforløb den 5/6-2023. Jeg har gået med nervesmerter i ben i ca halvandet år efter 2 diskusprolabs i lænden. Jeg havde prøvet med meget forskelligt, kiropraktor, fysioterapeut og forskellige øvelser. Det hjalp på smerterne i lænden, men nervesmerterne blev ved med at være der.
Ca 1 uges tid efter opstart af rygforløb (der indebar en daglige træning på ca 20 min) forsvandt mine nervesmerter. Jeg kunne næsten ikke selv tro på det da jeg var begyndt at tro at det var forevigt jeg skulle døje med nervesmerter.
Idag kan jeg stadig få nervesmerter hvis jeg stopper med BAM træning, så nu køre jeg forløbet igennem igen ;-)
Det er desuden gode træninger, som er langt fra de øvelser jeg ellers har lavet.
Med stor fokus på åndedræt og nervesystem.
Så helt klart 5 stjerner fra mig.

June 5, 2023

Mangfoldighed

Friske faglige fyre står bag dette kæmpeunivers af muligheder for at få en fantastisk krop.
Betænk dig ikke- din krop og psyke vil elske dig for det.

July 24, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak Mette! Ja, det er fagligt stærke - frejdige og friske gutter vi har i BAM´s Universe :) Fortsat god træning. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Dejligt

Dejligt.
Jeg kan næsten sige “tjek” til din historie. Jeg er startet med rygprogram i dec. 22 og har været med på nakkeprogram og er nu på dag 21. Har dog stadig lidt nervesmerter i højre lår. Men træningen hjælper, jeg er faktisk blevet god til at træne hver dag. Så jeg tror, at vanen er ved at indfinde sig👍
Jeg er meget taknemlig for de gode træningprogrammer🥰🥰🥰

July 3, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Dejlig at høre Kirsten og den gode nye vane du har givet dig selv, godt gået! Bedste hilsner B:A:M Teamet

I en alder af 46 rammer man plet

I en alder af 46 rammer man plet.
Forud er afprøvet fysioterapi, kiroprakti, samtaler, smertestillende,- ja jeg kunne blive ved.
Den alsidighed, smidighed, styrke og konditionstræning som B.A.M Universe bringer i spil, rammer mig på alle parametre. Den virkning jeg har oplevet på den emotionelle, åndelige, fysiske, social og mentale plan, er unikt og enestående. Den måde at kunne behandle fysiske skader, ( for mig hovedpine, nakke, lænd, knæ smerter og traumer på, er revolutionerende, ubeskriveligt og uundværligt. Jeg har i hvert fald reduceret mine smerter med 50 procent ind til videre, og mærker klart,- når/hvis jeg springer træning over. Det at man er online og i et nonverbalt og trygt rum, sikrer min deltagelse og mulighed for at bearbejde krop og sjæl. Det eneste jeg vil ville ønske, er at jeg havde kendt til B:A:M Universe for år tilbage.
Mit medlemskab vil først udløbe, den dag jeg er rejst videre.
TAK MARTIN OG SØREN <3 <3

June 19, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tusind tak! Hvor det glæder os at høre at du har reducering i smerterne - så vigtigt for ens trivsel. Fortsat god træning og nyd sommeren. De bedste hilsner B:A:M Teamet

Rated 4 out of 5 stars

Gode øvelser

Gode øvelser, der berører alle muskler og led. Behagelige og seriøse trænere, dejligt at slippe for smarte og pjattede bemærkninger og musik til træningen. Jeg har lyst til at gentage forløbet.

May 21, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak og godt gået. Bedste hilsner B:A:M Teamet.

Effektiv træning der fortsætter

Kroppen igennem fra fødder til nakke med fokus på tilstedeværelse. 20 min hver dag. I hjemmet. Hurtigt klaret. Nemt at gå til. Betyder, at jeg får det gjort kontinuerligt. Når min krop døjer et sted, kan jeg logge ind i BAM universet og finde de træninger der er hensigtsmæssige. Jeg lærer mine yndlings øvelser uden ad og kan bruge dem der hvor jeg er. De gode vaner som gavner min krop bliver lagret i mig. Er super glad og taknemlig for træningen.

May 19, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak! Glæder os at høre at du er glad for træningen. Hilsen B:A:M Teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk platform med super træninger…

Fantastisk platform med super træninger og gode forklaringer undervejs. De bedste 269kr jeg nogensinde har betalt. Har døjet med nakkesmerter de sidste 30 år. Efter forløb i BAM, er jeg næsten smerterne kvit. De største anbefalinger herfra. Tak for Jer🙏
Mvh. Helle.

April 29, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Hvor er det dejigt at høre, glæder os at du mærker så god en effekt af træningen! Tak! Vi bestræber os på at gøre det så let tilgængeligt som muligt - fortsat god træning - B:A:M Teamet

En mere afspændte krop.

Ved daglig træning 20 min om dagen er jeg kommet meget længere end med 1-2 timer om ugen.
Den daglige træning gør det letter for min krop at kommer ind i øvelser og derved langsomt lukke op, give slip og blive smidig.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid,
så Tak til B-A-M universet.

Reply from Body & Mind Universe

Hvor er det godt du har fundet frem til det - hele vores pointe: træne dagligt i små doser som passer lige til dig - godt gået og tak! Hilsner fra B:A:M Teamet

God og ligetil træning

De korte daglige træninger er for alle, øvelserne bliver beskrevet og guidet godt på vej.
Det er dejligt at hver dag har et tema, som gjorde mig opmærksom på hvad der er på spil i min krop.
I løbet af de 21 dage har jeg fået løsnet op for mange spændinger i hele kroppen og min nakke har det meget bedre.

Reply from Body & Mind Universe

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os så glade og stolte at høre.

B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i ca 25 år haft ondt i ryg og…

Jeg har i ca 25 år haft ondt i ryg og nakke. Og jeg har prøvet Alt, troede jeg uden den helt store effekt. Indtil jeg mødte BAM træning. Det har på de 21 dage, jeg har fulgt deres nakketræning gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg føler jeg er blevet mere mobil, og mere rolig om natten, samt fået mere fokus på min vejrtrækning. Tænk hva 20 min om dagen kan gøre for en, det er fantastisk Tak mvh Doris schelde

Reply from Body & Mind Universe

Hej Doris. Tak for din anmeldelse. Hvor er det dog fantastisk at høre! Vi håber, at øvelserne vil gøre dig gavn i lang tid.

B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig et fint online univers med med…

Virkelig et fint online univers med mange gode videoer der har hjulpet mig rigtig meget. Stor ros herfra.

February 28, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Hvor er det dejligt det har hjulpet dig! Glæder os at høre - fortsat god træning! Hilsen B:A:M Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Fem stjerner til BAM teamet.

Fem stjerner til BAM teamet.
I har virkelig fat i noget og helhedsvurderingen af kroppen finder man ikke mange steder. God og kompetent undervisning og altid et hurtigt svar hvis man stiller et spørgsmål. Har fulgt flere forløb og er meget tilfreds. Hjemmesiden er nem at tilgå og giver lyst til træning. BRAVO!

March 23, 2023

Reply from Body & Mind Universe

Tak! Det er præcis det fokus vi vil sprede (helheds træning eller holistisk træning) - Glæder os at du er tilfreds - Fortsat god træning! Hilsen B:A:M teamet

Take a closer look