Het toiletpapier bevalt erg goed. Het is lekker zacht en voelt duidelijk kwalitatief aan. Daarnaast heb ik het idee dat één doos langer meegaat, wat fijn is — er zitten ook meer vellen op de rol dan b... See more
See what reviewers are saying
Heel zacht en toch sterk papier. Levering ging een beetje moeizaam door de pakketdienst, maar dit werd mooi opgelost; er werd meteen een nieuw pakket verstuurd. Blij!
Fantastisch product, een echte aanrader! Ik ben ontzettend blij met het bamboe wc-papier van dit bedrijf. Het gaat veel langer mee dan gewoon wc-papier en is verrassend sterk, zonder dat het aan... See more
Ik ben blij dat ik voor dit product heb gekozen, omdat het aantoont dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Het voelt goed om een merk te steunen dat zoveel aandacht heeft voor het mil... See more
Company details
Written by the company
Bamb & Paper is een toiletpapier merk met een missie om een positieve impact op het milieu te hebben. We begrijpen dat toiletpapier een noodzaak is, maar wat is de ware kost ervan? Het antwoord: het overmatig kappen van bomen. Daarom heeft Bamb & Paper de Bamb Roll geïntroduceerd. Dit is een toiletrol gemaakt van 100% bamboepulp. Met behulp van de Bamb Roll wilt Bamb & Paper samen met de consument bijdragen aan een groenere planeet zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort.
Contact info
Beukenlaan 86B, 3762 AK, Soest, Netherlands
- +31621691198
- info@bambandpaper.nl
- bambandpaper.nl
Super
Super! Fijn wc papier en gaat lang mee. En nog eens duurzaam!
Echt een aanrader.
Geweldige producten en service
Geweldig duurzaam product en snelle levering! Na een order te hebben geplaatst werd deze nog de volgende dag geleverd. Ik raad een ieder de producten van Bamb & Paper aan!
Super zacht
Super zacht, wat een top product! Met één rol doe je ook nog is twee keer zo lang.
Vorige week besteld en binnen de…
Vorige week besteld en binnen de genoemde tijd bezorgd, heerlijk product! Zeker aan te raden!
WC Papier
Het was in het begin even wennen aan de kleur van het wc papier maar als je daar eenmaal aan gewend bent is het prima te doen. Het voelt lekker zacht aan en het zijn grote rollen wat voor mij heel goed uitkomt. Het is gemaakt van bamboe wat veel sneller groeit dan elk ander hout waardoor de kans op ontbossing ook kleiner wordt
Goed voor de portemonnee én natuur
Normaal super sceptisch over nieuwe producten. Ik blijf liever bij het oude vertrouwde, maar ik heb alles behalve spijt en ik ben blij dat ik het uitgeprobeerd had. Het wc-papier is veel aangenamer en gaat langer mee. Ik voel mij ook prettig bij het idee dat ik toch een steentje bijdraag aan het verduurzamen van het milieu. Je betaalt logischerwijs ietsjes meer, maar krijgt er zeker veel meer voor terug. Op langer termijn zal dit waarschijnlijk ook goedkoper zijn en ik ben voorstander van het feit dat een beter milieu bij jezelf begint; en met bambandpaper maak ik dus een aandeel uit van dit betere milieu. Een kleine investering met een grotere positieve impact. Kortom goed voor jouw portemonnee én de natuur, ik ben zeker verkocht bambandpaper en wij zullen er zeer zeker met volle teugen van genieten thuis.
prima kwaliteit en milieuvriendelijk toiletpapier
prima kwaliteit Toiletpapier en belangrijk het is milieuvriendelijk.
Heel zacht en fijn toiletpapier!
Heel fijn toiletpapier! Het is heel zacht, dat vind ik super. De kwaliteit is heel goed. Ik hou ervan dat het duurzaam is. Kan het iedereen aanraden.
Fijn toiletpapier, zachten stevig
Fijn toiletpapier. Zacht en stevig.
Snelle bezorging.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima!
Kom maar op met keukenrollen van dezelfde kwaliteit
Comfort en duurzaamheid
Ik ben erg tevreden met het toilet papier van Bamb & Paper! Het is comfortabel en milieuvriendelijk, wat voor mij de perfecte combinatie is. Het feit dat het bijdraagt aan een duurzamere wereld is een grote plus. kortom, ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven kiezen voor Bamb & Paper!
Mijn eerste ervaring met BambRoll…
Mijn eerste ervaring met BambRoll toiletpapier is zeer positief Wetende dat ik een ecologische bijdrage heb door het kopen van ecologisch vriendelijke toiletpapier is voor mij persoonlijk de reden van aankoop het is lekker zacht spoelt goed weg. Algeheel tevreden
Zeer goede WC papier
Zeer goede WC papier, van hoge kwaliteit en snelle bezorging voor een goede prijs. Raad het zeker iedereen aan!
Goede kwaliteit papier en prettig in gebruik
Goede kwaliteit papier en prettig in gebruik.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.