Barberklingen Reviews

22,338
TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fast delivery, super smooth shave and free sweets.All in all a happy customer.

Rated 5 out of 5 stars

Hi guys, I would like to drop out of getting razor blades as I have a backlog of them, being Scottish I don’t shave every day but once I hav cought up I will most definitely want to be back with you a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sender lidt for ofte nye klinger, men er lydhør overfor at pause leverancer

Rated 5 out of 5 stars

De er bare super professionelt hurtig og god service samt betjening mm

1. Barber Supply Store
  2. Skin Care Clinic

Written by the company

De fleste af os har længe måtte vælge mellem de dyre mærkebrands og lavkvalitets skrabere, der er en skændsel for vores hud. Vi indså, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden at være til at betale, også kunne konkurrere med mærkebrands på kvalitet. Derfor tog vi initiativ og ansvar som barberingsentusiaster og skabte Barberklingen.

Scandinavias biggest shavingclub

Written by the company

Spar penge
Du får kvalitets barberblade der er skabt med kærlighed. Ydermere har vi fri fragt og ingen skjulte gebyrer. Alt sammen til en fair pris.
Kvalitets barberblade
Vores blade er seriøst gode. Blade fremstillet af svensk stål med Vitamin E & Aloe Vera – alt hvad du har behov for.
Leveret automatisk
Har du glemt at købe nye barberblade? Vi sender automatisk dine blade til dig, når du er ved at løbe tør. Sløve blade er no go!
Ingen binding
Du bestemmer over dit medlemskab. Der er ingen binding og du kan til enhver tid sætte det i bero eller stoppe det helt.
Fri fragt
Vi hader skjulte omkostninger! Derfor leverer vi i hele Danmark kvit og frit.

Vi ønsker at hjælpe

Der er ingen håndjern!

Der er ingen håndjern!
Vi ønsker at hjælpe til en smartere barbering af højeste kvalitet. Nøjagtigt ligesom dig bryder vi os heller ikke om uforudsete overraskelser. Derfor har vi valgt at holde det så simpelt som muligt. Vi binder ikke vores medlemmer. Du kan til enhver tid opsige fra dag-til-dag ved at logge ind på din medlemsside og afmelde med et klik. Vi har ikke skjulte fragtpriser, og vi leverer derfor vores forsendelser med fri fragt i hele Danmark. Kortgebyrer og andre gebyrer er der heller ingen af. Med andre ord – der er intet med småt.

Excellent

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

(22,338)

1,148 reviews in the last 12 months

Write a review

👍👍👍

Super 👍👍👍👍👍

April 6, 2018

Kære Rudi,

Tusind tak fordi du har givet os en anmeldelse, det betyder meget for os ;)

Det er vi rigtig glade for at læse, at du synes at det er super - det sætter et smil på læberne her på kontoret ;)

Ønsker dig en rigtig dejlig og glatbarberet weekend ;)

Super service!

April 5, 2018

Kære Henrik,

Mange gange tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder meget for os ;)

Det er vi rigtig glade for at høre, at du kan lide vores service - det sætter et smil på læberne her på kontoret ;)

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ;)

Super duper👍

March 24, 2018

Kære Jakob,

Det er vi glade for at du synes at det fungerer super duper ;)

Ønsker dig en rigtig dejlig søndag og de glatteste kinder ;)

Fint sted at handle

Fint produkt men denne gang blev det til for lang leveringstid, men det er ikke afsenderen men post nord der er langsomt.

March 21, 2018

Kære Svend,

Tusind tak fordi du har valgt at give os en anmeldelse, det betyder meget for os ;)

Vi er rigtig glade for at du er kommet i besiddelse af din forsendelse, men knapt så glade for at høre at vores leverandør ikke har leveret til tiden :-(

Rated 4 out of 5 stars

super god servis og det hele

March 16, 2018

Kære Christian,

Tusind tak fordi du har valgt at bruge 5 min af din dag på at give os en anmeldelse, det betyder meget for os :-)

Ih, det er dejligt at læse, at du kan lide vores service og det hele, det sætter et smil på læberne her på kontoret :-)

Super god service :D

March 15, 2018

Kære Christian,

Tusind tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os ;)

Det er vi rigtig glade for at høre, at du synes :-)

10/10

Intet at klage over. Fantastisk pris og kvalitet

March 13, 2018

Kære Mike,

1000 gange tak fordi du har valgt at bruge 5 min af din dag på at give os en anmeldelse, det betyder meget for os ;)

Ih, det er vi virkelig glade for at høre, at der intet er at klage over, det varmer vores hjerter her på kontoret :-)

Super nice shaver

March 12, 2018

Kære Diana

Tusind tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os :-)

Det er vi virkelig glad for at høre at du kan lide vores shaver, det sætter et smil på læberne her på kontoret :-)

Rated 4 out of 5 stars

Tak for gen levering af varen.

Tak for gen levering af varen.
god weekend
så skal vi test en nye barber cream

March 2, 2018

Kære T. Lund,

Ih, hvor er jeg glad for at du har modtaget din shave gel. Jeg håber, at du bliver glad for den :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super service og et produkt i top…

Super service og et produkt i top kvalitet 👍

March 1, 2018

Kære Nicklas,

Ih, hvor er det dejligt at læse, at du synes, at vi har en super service samt et produkt i top kvalitet - det sætter et smil på læberne her på kontoret :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super service og simpelt set up.

February 28, 2018

Kære Fati,

Mange gange tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os :-)

Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes, at vi har super service og at det er simpelt set up - det sætter et kæmpe smil på læberne her på kontoret :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god og lynhurtig service

February 27, 2018

Kære Nikolaj,

Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes, at vi har en super god og lynhurtig service - det varmer vores hjerter her på kontoret :-)

February 25, 2018

Kære Søren,

Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes, at vi har en super service - det varmer vores hjerter her på kontoret :-)

Super god service

Super god service, hurtig levering, og fantastisk kvalitet!

February 24, 2018

Kære Ditte,

1000 gange tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os :)

Ih, hvor er det dejligt at læse, at du synes, at vi har super god service, hurtig levering og fantastisk kvalitet - det sætter et kæmpe smil på læberne her på kontoret ;)

Bare god service

February 19, 2018

Kære Jacques,

Mange tak fordi du har valgt at bruge 5 min af din tid på at give os en anmeldelse, det betyder virkelig meget for os :-)

Det er jeg rigtig glad for at du synes, at vi har :-) Jeg håber, at du kan lide vores barberblade og at vi er et match :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god skraber og hurtig levering…

Super god skraber og hurtig levering 😊👍🏼

February 17, 2018

Kære Heidi,

Mange gange tak fordi du har valgt at bruge 5 min af din weekend på at give os en anmeldelse, det betyder virkelig meget for os :-)

Ih, hvor det sætter et kæmpe smil på læberne, når jeg læser, at du er rigtig glad for vores skraber samt vores levering ;)

Ønsker dig en rigtig dejlig dag og glatbarberet dag :)

Rated 5 out of 5 stars

Det er bare top klasse 👍🏻

February 13, 2018

Kære Steffen,

Jeg er rigtig glad for at læse at vi bare er top klasse - det sætter et smil på læberne her på kontoret :-)

Ønsker dig en rigtig dejlig og glatbarberet dag :-)

Rated 2 out of 5 stars

Nice to look at, but...

Nice packaging and a nice handlde, but the blades are craptastic. They pull more than my 5 month old Wilkinson Sword / Schlic blades and was a painfull experience. They might work fine for 5 o'clock shade, but not for more than that. Was hoping to replace my old system, but this will not do :-( I love the concept and the branding but it is a shame that the blade was not up for tha task.

February 8, 2018

Dear Kent,

First of all, thank you for taking the time to write a review about us, and for trying out Barberklingen, that really means a lot, and we welcome all feedback we can get :-) We're so glad to hear that you like our concept and branding but I am however sad to hear, that you aren't happy with our razorblades. There's no secret that we all have different hair- and skintypes, and whilst we wish to be a perfect match to everyone, I am sad we were not able to match your expectations. We are constantly reviewing our products and your feedback, and we always strive to evolve, so we can be a brand that suits everyones needs. :-)

Thank you again for your feedback, I hope that you'll consider to give us another try in the future :-)

Have a nice friday :-D

Kind regards,
Tove

February 2, 2018

Kære Kim,

Mange tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os :-) Jeg er glad for at læse, at du synes, at vi har super service. Jeg håber, at du er glad for vores blade :-)

Ønsker dig en rigitg dejlig dag og de glatteste kinder :-)

Rated 5 out of 5 stars

Bare glad for et godt produkt og en …

Bare glad for et godt produkt og en super service

January 24, 2018

Kære Martin,

1000 gange tak fordi du er en del af Barberklingen, det betyder virkelig meget for os :-) Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes, at vores klinger er et godt produkt samt at vi har en super service :-)

Ønsker dig en rigtig dejlig og glatbarberet dag :-)

Take a closer look