Barbernelll Reviews 5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Superfijne kapperszaak

Superfijne kapperszaak, hele aardige kapster waar je de leukste gesprekken mee kan hebben en altijd eerlijk en oprecht blijft. Ze denkt mee met kapsels en wat past en wat niet. Verder is de zaak in Spijkenisse ook heel mooi en gezellig ingericht. Ik heb veel kappers gehad en elke keer een heel ander kapsel als ik steeds om hetzelfde vroeg, maar hier ben ik nog nooit ontevreden weggelopen.

October 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige salon en goed geholpen.

Prachtige salon en goed geholpen.

Ik kwam voor highlights en de puntjes knippen, heel blij met het eind resultaat. Mooi natuurlijk precies zoals besproken. Chanella is super vriendelijk en gezellig.

M’n dochtertje van 2 had ik ook meegenomen, dat was geen probleem. Er stond zelfs speelgoed, dus zij heeft zich ook goed vermaakt.

Ik kom zeker terug!

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Topervaring - goed geknipt, fijne sfeer en een superaardige kapper!

Ik ben nu drie keer bij Chanella geweest en elke keer supertevreden. Ze neemt de tijd voor haar klanten en luistert goed naar wat je wilt. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en precies weet wat ze doet — of het nu gaat om een strakke coupe of netjes opscheren, mijn haar zit daarna altijd goed!

Daarnaast is ze gewoon heel prettig in de omgang: vriendelijk, relaxed en professioneel tegelijk. Haar kapperszaak in Rotterdam is ook echt een fijne plek — ruim, modern en met een ontspannen sfeer. Je voelt je er meteen welkom.

Kortom: een topkapper die ik iedereen van harte kan aanraden! Ik ga zeker blijven terugkomen.

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik had een afspraak telefonisch…

Ik had een afspraak telefonisch ingepland om dat ik toe was aan wat nieuws. Uitgelegd dat ik erg lang en veel haar had. Ze vertelde me dat ik van harte welkom was en dat het helemaal goed kwam. De dag van de afspraak zou ik een vriendinnetje ophalen uit het ziekenhuis. Dit liep enorm uit. Onmacht, er waren complicaties die niet hoorde te gebeuren en zelfs de dokter zei dat ze dit niet had zien aankomen. Nou goed, zo slecht als ik me voelde heb ik direct gebeld, ze zei dat het oké was. Dus ik snel daar heen. Helaas nog iets later dan we origineel als uitgangspunt hadden afgesproken. Ze had me nog gebeld en ik zei dat ik 1 min verwijderd was. Het was opnieuw geen probleem. Ze was erg aardig en begreep het!

Toen ik daar aan kwam ging het snel berg afwaarts. Ik had wel heel erg lang en veel haar volgens haar. Dit had ze niet verwacht. Ze had geen folies die lang genoeg waren. Ze bood aan om mijn haren te wassen en het te knippen. Ze duwde enorm op haal er lekker een stuk af. Achteraf denk ik nu? Wat?zodat de folies lang genoeg zijn? Ondertussen was ze snel op haar telefoon bezig om andere klanten in te zetten wat ik begrijp, ik zou eigenlijk mijn haren blonderen en nu was het veranderd in knippen en wassen. Het wassen was een super snelle shampoo en erg gehaast en afgeraffeld. Het föhnen ook. De borstel werd door mijn haar getrokken maar ik bleef mezelf vertellen dat ik me aanstelde en dat ze gewoon op tijd klaar wilde zijn voor de volgende klant, ik was laat natuurlijk. Tijdens het föhnen heeft ze me erg onduidelijk uitgelegd dat ik haar tijd wel een beetje heb zitten verdoen en dat ze wel iets meer zal vragen. Hoeveel? Onduidelijk. Ze heeft snel wat dode punten afgeknipt. Knapte me haar wel enorm van op. Verder echt wel goed. Ze zei dat als ik terug zou komen om mijn haar dan te blonderen ik het goed zou maken met haar. De duwde een beetje op de nieuwe afspraak maar ik zat met werk dus ik moest even achteraf inplannen. Het leek gewoon enorm om geld te gaan en ik snap het. Net een nieuw zaakje in Blijdorp. Nieuwe klanten binnenhalen. Maar zo doe je dat niet ben ik bang.

Bij het afrekenen zei ze dat ze me dubbele kosten zou vragen en ik moest rond de €90 afrekenen voor een gehaaste rommelige 15/20 min dat ze mijn haar zo snel mogelijk gewassen heeft en geknipt.

Achteraf denk ik, hoe heb ik dit in godsnaam geaccepteerd. Ik voel me schuldig terwijl zij aan de telefoon niet heeft opgelet. Ik heb namelijk erg duidelijk aangegeven lang en veel haar te hebben. Ik heb zelfs gezegd dat het ‘bijna mijn kont aanraakt’ Al was ik op tijd geweest waren die folies nog te kort. Dus had je me niet kunnen verven. Ik heb je netjes gebeld met het slechte nieuws. Door iets waar ik niks aan kan doen heb je me dubbel af laten rekenen terwijl ik je netjes heb opgebeld, in het begin duidelijk heb verteld dat ik lang en veel haar heb. Ik kan niet meer zeggen dan dat ik het enorm jammer vind. Ik had namelijk vriendinnen en familie naar je toegestuurd bewijze van. Ik ben een loyale klant als het goed zit maar helaas zit het niet helemaal goed.

September 25, 2025
Barbernelll logo

Reply from Barbernelll

bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat je bezoek niet naar wens is verlopen — dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest.

Ik begrijp dat het voor jou een erg stressvolle dag was door de situatie met je vriendin, en dat het allemaal anders liep dan gepland. Je was uiteindelijk ruim een uur later dan de afgesproken tijd. Toch wilde ik je graag nog helpen, zodat je niet voor niets zou komen. Hiervoor heb ik andere afspraken moeten verschuiven en stond ik zelf langere tijd zonder werk, dat is natuurlijk ook tijd die voor mij verloren ging. Daarom heb ik een extra knipbeurt meegerekend bij het afrekenen wat ik ook netjes had gezegd.

Aan de telefoon had ik beter moeten noteren dat je extra lang haar hebt; dat is door de drukte helaas misgegaan, en dat was mijn fout. Juist om zulke situaties te voorkomen, adviseer ik om afspraken via het online systeem te boeken. Daar kun je bij de toelichting aangeven dat je lang haar hebt, zodat ik voldoende tijd en materialen kan inplannen.

Ik vind het jammer dat je met een minder goed gevoel bent weggegaan, want ik probeer altijd dat iedereen tevreden de deur uitgaat. Ik neem je feedback zeker mee.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look