Scandinavian Bar Academy Reviews 14

4.5

Company details

1. Bartending School

Written by the company

Scandinavian Bar Academy grundades år 2004 och har sedan dess utbildat bartenders i absolut världsklass. Genom vårt unika koncept och enastående lärare håller utbildningen högsta klass. Resultatet är elever av högsta standard som är ständigt eftertraktade på den växande arbetsmarknaden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

En av de roligaste upplevelserna i mitt…

En av de roligaste upplevelserna i mitt liv. De 3–4 veckorna kändes som en enda vecka eftersom man hade så otroligt kul.
Samtidigt är utbildningen väldigt seriös och lärorik. Man får inte bara lära sig hur man blandar drinkar och olika recept, utan även om råvarorna bakom och hur sprit tillverkas. Det ger en djupare förståelse för dryckerna, vilket är ovärderligt när man sedan arbetar i baren. När man förstår varför olika smaker och ingredienser fungerar tillsammans blir det mycket lättare att skapa bra drinkar och ge gästerna en bättre upplevelse.

June 1, 2025

En helt fantastisk upplevelse

En helt fantastisk upplevelse, var så lärorikt och man fick verkligen all viktig kunskap som man behöver bakom baren! Toni va fantastisk som lärare, så hjälpsam med alla frågor man hade och så pedagogisk! Kan starkt rekommendera kursen!

April 13, 2026

Bästaste toni!

Toni är helt UNDERBAR. Älskar det han gör o tar så bra hand om allt o alla🫶🏼😇

April 13, 2026

Bästa kursen

Bästa kursen! Det var riktigt kul och man lär sig mycket om att vara bartender. Riktigt bra lärare och kursmaterial. En av dom bästa sakerna jag gjort. Det var verkligen en livsupplevelse och det ledde till mitt första bartenderjobb.

September 8, 2025

Gick kursen förra sommaren

Gick kursen förra sommaren. Bland det roligaste jag gjort. Träffat vänner för livet och skaffat bra erfarenhet bakom baren!
Vår lärare Toni var också superbra! Rekommenderar detta!!😍

May 12, 2025

10/10 till utbildning OCH toni

Toni är världens snällaste, mest hjälpsamma och roligaste läraren. Det blir intressant att lära sig och man lär sig saker fort! Bra tempo och härlig stämning. VI ÄLSKAR SBA OCH VI ÄLSKAR TONI

April 17, 2026

Läraren ( Toni ) Aiya Napa

Läraren ( Toni ) - otroligt vänlig och lätt att relatera till!

Gör allt för vi ska ha en bra upplevelse när saker och ting går fel :)! Han peppar en utan att man ens märker det och ser till att han når runt till alla eleverna på kursen. Han är lugn och sansad och stressar inte en när man har svårt att lära sig. Definitivt en 10/10 lärare!! ☀️

April 17, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look