Bechs Hotel Reviews 61

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

vi havde bestilt et ophold på 2 dage igennem Risskov bilferie. og havde ikke kæmpe forventninger, men vi blev glædelig overrasket over rummelige værelse i ren og pæn stand. gode senge og med tv og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sur og uforskammet behandling, allerede ved ankomst. Værelset var møg beskidt, fik henvist et andet værelse, som lugtede hengemt. Værelset bar præg af manglende vedligeholdelse. På badeværelset pissed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ophold på Bechs Hotel er vi netop vendt hjem fra. Sikke en dejlig oplevelse. Maden var god begge dage, vinen dejlig. Betjeningen I top, super god stemning, meget servicemind personale, som v... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ikke imponeret. Vi spiste frokost. To voksne, to børn. Kanden med vand var snavset, og der flød et eller andet rundt i vandet, som ikke var koldt. Pariserbøffen smagte af margarine, kyllingen va... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Ophold på Bechs Hotel

Ophold på Bechs Hotel er vi netop vendt hjem fra.
Sikke en dejlig oplevelse.

Maden var god begge dage, vinen dejlig.
Betjeningen I top, super god stemning, meget servicemind personale, som var venlig og imødekommen trods deres travlhed.

Vi kommer bestemt igen og vi kan klart anbefale Bechs Hotel.

August 7, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Størrelsen på værelset er okay

Størrelsen på værelset er okay. Sengene er smalle og madrassen er lidt for blød for Os. Desværre fik vi et værelse(107) der lå ud til vejen ved et kryds. Dette gav megen larm om natten. Da det var meget varmt kunne vi ikke ligge med åbne vinduer pga dette. Så vi kørte hjem en dag tidligere end planlagt. Maden er okay. Morgenmaden mangler varme retter, Scramblet æg og bacon.

July 23, 2025

Kan anbefale

Vi har haft et rigtig dejligt ophold på Bechs Hotel. Maden var velsmagende og flot anrettet, og servicen var både hurtig og venlig. Værelserne og sengene var helt i orden, og vi følte os godt tilpas under hele besøget.

Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære, og både personalet og ejeren var imødekommende og hjælpsomme – det gør en stor forskel. Alt i alt en god oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre.

July 17, 2025
Rated 4 out of 5 stars

vi havde bestilt et ophold på 2 dage…

vi havde bestilt et ophold på 2 dage igennem Risskov bilferie. og havde ikke kæmpe forventninger, men vi blev glædelig overrasket over rummelige værelse i ren og pæn stand. gode senge og med tv og free wifi..
aftensmaden førset aften var god, bestod af hjemmelavet hønsesalat, med flytes. og derefter ben men coloslaw og bagt kartoffel.. et godt måltid . dag 2 til aften var lækkert mørt kalvefilet med den bedste og sprødeste salat og dertil pommes med bearnaise.. virkeligt godt... til desert hjemmelavet citron fromage.
Finn var virkelig sød og hjælpsom og fik en til at føle sig velkommen.

vores varmeste anbefalinger.

April 26, 2025

Fuld valuta for pengene

Her kan I få et dejligt weekend ophold i hyggelige rammer til en rigtig god pris.
Lækker “mormor” mad, stille og rolige omgivelser, hyggelig atmosfære. Tæt på Vesterhavet.

April 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse til en fornuftig penge

Vi blev modtaget med et dejligt smil og straks kom vi til at hygge snakke. Vi fik et fint værelse med det der skal være og så skulle vi have aftensmad. Vi fik kogt torsk til hovedret og rombudding til dessert. Det hele smagte dejligt. Næste morgen var der dækket op med brød, pålæg, oste, æg, marmelade, juice, kaffe, te, mælk, og meget mere. Om aftenen fik vi tomatsuppe til forret, det er ikke lige vores smag, så det ville vi ikke have. Så vi blev tilbudt is til dessert i stedet for (sikken en service) Til hovedret fik vi noget svinekød med dejlige grønsager, små kartofler og en fantastisk sovs. Det var bare så lækkert at vi spiste op. Samme overdådige morgenmad næste morgen og om aftenen fik vi kalvesteg og æbletrifli til dessert og endnu en gang ryddede vi tallerkenerne. Samme morgenmad inden vi sagde tak for dennegang.
Værelserne blev ordnet hver formiddag, så det var fint når vi kom tilbage efter dagens oplevelser.
Det sødeste personale der altid har et smil på læberne, og lidt hyggesnak, selvom de har travlt.

April 8, 2025

Fantastisk god oplevelse.

Da vi ankom, fik vi en en venlig modtagelse og fik tildelt de to værelser vi havde bestilt ved siden af hinanden , de var store og pæne , det var dejligt.
Maden var over alt forventning , det samme var morgen buffeten, frisk brød og alt hvad dertil følger af oste og pålæg.
Bossen var venlig og havde altid en lille frisk bemærkning på læben.
Vi vender tilbage igen , Tak for denne gang.
Med venlig hilsen Leif Karis.

August 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bryllupsdag

Troede at vores bryllupsdag skulle blive en dejlig oplevelse, men med en menu ( stjerneskud) der var skrumpet siden sidst og med hår i maden, ja så står prisen ikke mål med det det blev serveret. Yderligere kunne en renovering af lokalerne måske hjælpe fremover.

August 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har netop afholdt vort guldbryllup på…

Har netop afholdt vort guldbryllup på Bechs Hotel super god service god mad i rigelige mængder og særdeles serviceminded personale.
Vi besøgte sidst hotellet ved vores sølvbryllup og kommer sandsynligvis tilbage når vi har jernbryllup -hvis vi kan😜

July 5, 2024

Hyggelig matador stil..

Det var som at træde ind i Postgården i matador. Rigtig hyggelige omgivelser. Servitricen var lidt slutøret😊..
Maden vi fik var i top og smagte rigtig godt. Fik flere kartofler og sovs uden ekstra betaling.
Fik sodavand på dåse, en sjov ting på hotel😊.

May 2, 2024

Jeg elsker det sted!

Jeg elsker det sted!

Tarms egen Postgården fra Matador. Pænt, uhøjtidligt, og dejlig mad.
Nogen kalder indretningen gammel, jeg kalder den “med historisk værdi”.

Nu er det femte gang jeg spiser her, og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Jeg har medbragt en enkelt gæst, vi har været nogle stykker, og jeg har prøvet store arrangementer. De fejler ikke på Bech’s, uanset antallet af gæster.

Hilsen fra Foersum

February 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en rigtig god oplevelse

Vi fejrede vores guldbryllup på Bechs Hotel.
Det var et dejligt ophold med rigtig god mad og gode vine / øl.
Personalet er meget serviceminded og har en dejlig lun jysk humor - virkelig en personlig oplevelse, som vi nød.
Så 5+ stjerner fra os 12.
Vi kommer meget gerne tilbage.

December 29, 2023

5 stjerner - igen!

Endnu engang har Bechs Hotel gjort sig fortjent til 5 stjerner!
Fantastisk mad ud af huset og suveræn service!
Hvis man vil være sikker på god mad - hver gang, ja så er Bechs Hotel et godt valg!!

December 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Her får du mere end du betaler for

Endnu engang en dejlig oplevelse på Bechs hotel 😀
Her får man mere end man betaler for, rigtig dejlig mad,
Veltillavet og nok af den, der er en hyggelig stemning og værten Finn Larsen er sjov og nærværende og gør lige det ekstra for at man føler sig hjemme. Personalet er smilende og imødekommende. Hotellet er hyggeligt og der er en dejlig atmosfære, vi kommer gerne igen, den 5 gang også 🙏😍

October 20, 2023

Is this your company?